Пријава

Francuska – Bosna i Hercegovina / Tipovi / Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

19:09, 1 септембра 2021
Vladica Aleksov
Pretplatite se na stručnjaka Pročitajte punu verziju
Objavi:

Danas u Francuskoj gostuju naše komšije. Bugarin Ivajlo Petev na čelu Bosanske reprezentacije još uvek nema pobedu –  3 remija i dva poraza. U dva kvalifikaciona meča do sada su Bosanci remizirali 2-2 sa Finskom i izgubili od Francuske 0-1.

Sada je na redu nova utakmica sa Petlovima, ali na njihovom terenu je jasno ko je favorit. Selektor Francuske Didier Dešamps pozvao je četiri novajlije. Dvojica od njih su vezni – Orelian Čuameni iz Monaka i Žordan Veretu iz Rome. Levi bek Milana Teo Hernandez takođe je dobio svoj prvi poziv, koji je dugo čekao zbog svojih solidnih nastupa sa timom Rosonera. Krilni igrač Bajer Leverkusena Musa Diabi posljednji je igrač koji bi mogao da debituje za svetskog prvaka. Napadač Antoni Martial, koji je zbog povrede propustio Evropsko prvenstvo, vraća se u  tim Dešampa.

Međutim, u njegovom izboru nema čak devet igrača koje je trener pozvao na Euro 2020. To su povređeni Luca Hernandez, Bendžamin Pavar, Adrien Rabio i Usman Dembele, kao i Clement Langle, Musa Sissoko, Marcus Thuram, Visam Ben Ieder i Olivie Žiru. Nisu primili poziv prvi put od oktobra 2016.

Moje predviđanje ovde je više od 2,5 gola na 1,65 u efbet kladionici, jer do sada Francuzi nisu postigli više od 2 gola na meču u kvalifikacijama.

Pojedinačno: Gubitna
Kvalifikacije za Svetsko prventstvo
20:45/1 сеп
Francuska - Bosna i Hercegovina
Kategorije: Prognoze iz redakcije "RK"
Sport: Fudbalske prognoze, Ostale fudbalske prognoze
Oznake: ,
Objavi:
Komentari
Napišite komentar
Puna verzija