Utakmice uživo

Najpopularnije sportske događaje možete pronaći na televiziji, ali uz napomenu da su često na plaćenim kanalima i prilično su razbacani. Ljubiteljima sporta obično su potrebni najveći paketi raznih TV provajdera, uključujući i brojne strane sportske kanale.

Kako gledati utakmice uživo na internetu

Evo gde možete gledati top fudbalska prvenstva u Evropi sa srpskim komentarom:

Liga Šampiona:

ArenaSport

Liga Evrope

ArenaSport

Liga Konferencija

RTS 1
ArenaSport Premium

Engleska

SportKlub

Nemačka

SportKlub

Španija

ArenaSport

Italija

ArenaSport

Francuska

ArenaSport

Srbija

ArenaSport

Takođe ćete naći video prenose uživo na raznim sportskim događajima u nekim kladionicama. U ovom članku ćemo pogledati kako se to radi, koliko je to zgodno i gde se nudi najveća raznolikost mečeva.

Betwinner – mečevi uživo sa direktnim prenosom

– Sve što vam treba je registracija bez depozita: Link do odeljka uživo.

– Za korisnike RK: Betwinner nudi povećani bonus od 130 EUR umesto 100 EUR (prilikom registracije morate koristiti promotivni kod RS130)

betwinner live

Ruska kladionica Betwinner daje svojim korisnicima mogućnost da gledaju direktne prenose sportskih događaja bez potrebe da polože depozit ili imaju iznos na svom računu.

Srpska Super liga i srpska Prva na Betwinner-u – prenos utakmica

betwinner live 1

U odeljku „Uživo“ na Betwinner-u pronaći ćete mnoge događaje za fudbal, košarku, stoni tenis, futsal i druge, a mnogi od njih su sa prenosom uživo.

Nažalost, ne postoji lista šampionata koja se uživo prenose na kladionici, a emituju se u potpunosti po nahođenju kompanije. Liga šampiona, Serie A, Ligue 1, La Liga, Bundesliga neće biti dostupne za gledanje uživo. Međutim, sigurno ćete pronaći mnogo zanimljivih događaja iz manje poznatih sportova i liga na Betwinner-u. Košarka je još jedan od sportova koji možete pratiti, ali ponovo po mogućnosti kladionice, live prenosi su na neke od manje poznatih liga.

betwinner live 2

Kada izaberete ikonu TV-a (2), videće se svi događaji koje kladionica trenutno uživo emituje. Odabirom određenog događaja koji vam se sviđa kada pritisnete dugme za pokretanje (3) otvarate događaj za gledanje uživo. Natiskom na broj 4 pokrećete prenos uživo. Na ikonici pored (5) možete da gledate događaj preko celog ekrana.

betwinner live 3

Takođe možete gledati nekoliko događaja odjednom putem opcije MULTI-Live, u koju možete dodati nekoliko mečeva koje želite. Možete gledati više događaja na malom ekranu dok na njih zalažete.

betwinner live 4

Takođe su dostupni rezultati svih završenih utakmica na Betwinneru. Možete doći do njih iz menija Više i izaberite odgovarajuće podmeni.

Prednosti i mane

+ Za gledanje događaja nije potreban depozit
+ Možete gledati preko celog ekrana
+ Mnogo zanimljivih događaja uživo
+ Možete gledati više događaja odjednom i kladiti se na njih

– Mnogo zanimljivih sportskih događaja nedostaje
– Nije jasno koja se prvenstva prenose – ne postoji spisak prvenstava koja se prenose.

Utakmice uživo sa mobilnog uređaja

Preko mobilne verzije Betwinner-a takođe možete gledati direktne prenose sportskih događaja. Da biste započeli gledanje, morate da uđete u događaj koji pruža mogućnost emitovanja uživo i kliknete na dugme za film. Nažalost, u verziji za mobilne uređaje možete uživo gledati samo prenos preko celog ekrana.

Melbet – mečevi uživo sa direktnim prenosom

Nije vam potreban depozit, čak ni registracija, da biste gledali događaje uživo na sledećem linku.

Naravno, da biste se kladili, morate se registrovati kod kladionice i prijaviti na svoj nalog.

Za korisnike RK, sa promo kodom RSBONUS, dobijate povećani Početni sportski bonus u iznosu od 100% do 14300 RSD.

melbet live 1

Kladionica MELbet svojim posetiocima nudi mogućnost da gledaju sportske događaje uživo uz direktne prenose. Ne morate čak ni da se registrujete ni prijavite na svoj nalog! Naravno, ako želite da se kladite, morate se registrovati i prijaviti.

Srpska SuperLiga i Prva liga na MELbet-u – prenos utakmica

U odeljku „Klađenje uživo“ kompanije MELbet pronaći ćete sve događaje koji se trenutno dešavaju uživo, a neki od njih takođe pružaju prenos uživo – možete ih razlikovati pomoću ikone „Play“ koja se nalazi pored imena događaj.

Postoji prilično širok izbor dostupnih događaja uživo – fudbal, košarka, stoni tenis, tenis, futsal i drugi, ali nažalost ne postoji određena lista događaja koji se prenose uživo. Pronaći ćete događaje iz manje poznatih liga i sportova u Srbiji i svetu, ali nažalost nećete moći da pronađete utakmice sa evropskih klupskih turnira i najviših šampionata u Evropi. Poptuno ista situacija kao kod Betwinnera – Serie A, La liga (Primera Division), Bundesliga, Premier liga, Ligue 1 nisu dostupne. Nadamo se da će ubuduće izbor za utakmice live biti mnogo šire obhvaćen i moći ćemo da gledamo duele viših prvenstava.

melbet live 2

Da biste gledali prenos uživo, morate pritisnuti dugme „Play“ pored naziva događaja. Takođe možete da odete na stranicu željenog događaja uživo i odatle započnete prenos uživo. Prenose uživo možete gledati i preko celog ekrana. Međutim, većina emisija uživo „seče“ i ne dozvoljava normalno praćenje.

melbet live 3

Opcija Multi-Live vam daje mogućnost istovremenog gledanja više događaja uživo sa direktnim prenosima. Ako ste prijavljeni na svoj nalog, moći ćete istovremeno da dajete opklade na iste mečeve.

melbet live 4

Rezultati završenih, kao i utakmica uživo možete pratiti u posebnom meniju, gde lako možete pronaći skor nekog ot završenih duela. U odeljku „Više“ izaberite „Rezultati“.

Prednosti i mane

+ Nije potreban depozit, a čak ni registracija za gledanje događaja
+ Možete ih gledati preko celog ekrana
+ Možete gledati više događaja odjednom i kladiti se na njih
+ Raznovrsni sportski događaji i sportovi

– Nedostaju prenosi velikih prvenstva
– Ne postoji jasna lista šampionata koji se emituju
– Kvalitet video zapisa nije dobar – često prekida

Utakmice uživo sa mobilnog uređaja

Nažalost, ne možete sa svojih mobilnih uređaja da gledate sportske događaje uživo. Mobilne aplikacije Melbet nisu dostupne u Srbiji.

1xBet – mečevi uživo sa direktnim prenosom

– Sve što vam treba je registracija bez depozita: Link do odeljka za gledanje uživo

– Za korisnike RK: 1xBet nudi povećani bonus od 14300 RSD umesto 11000 RSD (prilikom registracije morate koristiti promotivni kod RSBONUS)

Live 1xbet

Gledanje meča uživo u 1xBet-u (ruska stranica za klađenje na fudbal uživo) zahteva registraciju na stranici, ali za razliku od Bet365 i Efbet-a, ovde ne morate imati sredstva na svom nalogu.

U 1xBetu možete uživo gledati mečeve srpske Super lige. Odeljak Uživo na kladionici nudi široku paletu dostupnih sportova i, shodno tome, za dosta njih možete pratiti video prenos uživo. Dok na Melbetu i Betwinneru ne možete pratiti utakmice live vodećih prvih liga, na 1xbetu su dostupna sledeća prvenstva: La Liga (Primera Division), Ligue 1, Bundesliga, Turska Super Liga, Belgija Jupiler League i dr. Nažalost Serie A (Kalčo) i Premier liga nisu dostupni.

Engleska i Italija najverovatnije ne dozvoljavaju prenos utakmica, a i verovatno da bi imali to pravo, prva i najvažnija stvar su finansije. Tako da zasad ostajemo bez bezplatnih prenosa ovih prvenstva.

Možete gledati prvenstva u košarci, hokeju, tenisu. Američki fudbal je takođe dostupan. Naći ćete čak i video prenos borbi pijetlova ili raznih eSports takmičenja.

Ipak, nemojte se iznenaditi ako vidite preko deset prenosa uživo sa stonim tenisom i istovremeno se ne održava nijedan od najboljih turnira na teniskom terenu. Broj emisija uživo je uvek velik, ali njihov izbor je često pomalo netipičan.

1xbet live 1

Možete lako da sortirate događaje tako da ekran prikazuje samo listu mečeva iz određenog sporta koji se emituju uživo. U tu svrhu morate da izaberete dugme sa ikonicom TV-a. Kada izaberete prenos uživo, video će početi na malom ekranu u gornjem desnom uglu i možete odabrati nekoliko mečeva koji će se emitovati paralelno, ali najverovatnije uz prekidanja prenosa.

Kladionica ima odvojenu stranicu pod nazivom Multi-LIVE, na kojoj možete organizovati nekoliko događaja, bilo sa video prenosom ili samo sa statističkom interaktivnom šemom i nadgledati šta se događa. Na primer, možete istovremeno da gledate tri meča i paralelno dajete opklade.

1xbet live 2

Ako želite da proverite kako je završila neka od utakmica na koju ste se kladili, možete proveriti na sajtu kladionice. Iz odeljka „Više“ odaberite meni „Rezultati“.

Prednosti i mane

+ Ne morate imati novac na računu da biste ga gledali
+ Prenos uživo možete proširiti na ceo ekran
+ Veliki broj direktnih prenosa
+ Možete istovremeno gledati i kladiti se na nekoliko različitih događaja

Nema prenosa popularnih sportskih događaja
Često postoji zaostajanje u strimu uživo

Mobilna aplikacija 1xBet

Da biste gledali sportske događaje sa 1xBet aplikacije, prvo morate da odaberete kategoriju Uživo, koju ćete pronaći u meniju u gornjem levom uglu. U početku će vam se prikazati izuzetno dugačka lista svih dostupnih sportova koji nude klađenje uživo, uključujući virtuelne sportove, e-sport i druga takmičenja za koja reč sport nije najtačnija definicija.

U gornjem desnom uglu primetićete ikonu kamere čija je uloga da sortira sve trenutne događaje koji se emituju uživo. Video pokrećete jednim klikom, u početku na malom prozoru, ali se takođe može prebaciti na ceo ekran.

Efbet – mečevi uživo sa direktnim prenosom

– Potrebna je registracija i najmanje 1 RSD na računu

Kao i Bet365, da biste mogli gledati sportove uživo na Efbet-u, morate da otvorite nalog na veb lokaciji i u njemu bude neka količina novca. Ovde je raznolikost prenosa uživo znatno manja, ali bar u pogledu fudbalskih utakmica, kladionica je pokušala da pokrije što više šampionata, uključujući neke omladinske lige.

Da biste pristupili dostupnim prenosima uživo, prvo morate posetiti odeljak Uživo, gde ćete na levoj strani pronaći sve dostupne sportove i mečeve na koje se možete kladiti uživo. Tamo ćete videti mali TV koji je na vrhu liste događaja koji se trenutno uživo prenose sa video zapisima.

Prenos je na malom ekranu na desnoj strani stranice, i opet, baš kao i kod Bet365, može se malo povećati, ali ne i celi ekran, jer kada su u vašem vidnom polju kvote verovatnije je da se počnete kladiti.

Pored video prenosa, možete slediti interaktivnu šemu sa statistikom za posed lopte, kornere, kartone i druge zanimljive opcije.

efbet live

Ovde imate i nedeljni program predstojećih sportskih događaja uživo na Efbetu. Međutim, nećete naći nikakve znake da li će dotični sastanak uključivati i video prenos uživo.

Prednosti i mane

+ Dobro strukturisana stranica sa pogodnim sortiranjem video prenosa uživo

Manje video događaja uživo od ostalih kladionica sa takvom uslugom
– Potrebno je registrirati se i imati novac na računu
– Ne možete pustiti prenos uživo preko celog ekrana

Efbet mobilna aplikacija

Odeljak uživo u Efbetovoj mobilnoj aplikaciji veoma je sličan odeljku aplikacije Bet365, a klađenje na sport uživo je ponovo dostupno na odvojenim listama. Na kraju, postoji dugme za sve događaje koji se trenutno emituju uživo.

Bet365 – mečevi uživo sa direktnim prenosom

-Potrebna je registracija i najmanje 0,1 EUR na računu

Bet365 je popularan zbog svoje bogate platforme za klađenje uživo, a mnogi dostupni sportski događaji takođe se mogu gledati uživo. U tu svrhu, međutim, ne morate samo da imate registraciju na veb lokaciji, već i nešto novca na računu ili ste se kladili u poslednja 24 sata.

Nakon odabira odeljka Uživo na Bet365, videćete listu svih dostupnih sportskih događaja na koje možete da se kladite uživo. Ako dati sastanak nudi i video prenos uživo, biće praćen odgovarajućom ikonom koja to pokazuje.

Nakon što izaberete dotičnu utakmicu, u gornjem desnom uglu ekrana započinje video minijaturnog prozora, koji se ne može razvući do celog ekrana. Naravno, ideja je da imamo stalni i direktan pristup dostupnim mogućnostima klađenja dok gledamo šta se dešava na meču.

Ne nudi svaki sportski događaj prenos uživo, ali svaki ima interaktivnu šemu koja prikazuje šta se dešava u bilo kom trenutku, popraćenu glavnom statistikom meča. Dok se određena utakmica emituje, moći ćete da gledate i kladite se na ostale sukobe u određenom sportu.

Dugme „Program“ vodi vas na sve predstojeće sportske događaje za danas, na koje se uživo može kladiti na Bet365, a svaki za koji je obezbeđen video prenos, dopunjen je odgovarajućim simbolom. Imate i nedeljni program, tako da unapred možete da saznate da li će se meč koji želite prenositi uživo.

Prednosti i mane

+ Bogata ponuda sportova i dostupni događaji uz video uživo
+ Dostupnost prikladnog nedeljnog programa sa svim predstojećim emisijama uživo

– Potrebna je registracija i novac na računu da biste gledali direktan prenos
– Ne možete povećati striming uživo preko celog ekrana

Bet365 mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija Bet365 je prilično pogodna za gledanje mečeva uživo. Da biste to uradili, prvo morate odabrati odeljak uživo, gde ćete pronaći sve dostupne sportove za koje se nude opklade. Svaka sportska utakmica koja ima striming uživo ima i ikonicu „Play“.

Pored toga, dostupna je posebna kategorija, koja uključuje sve sportske događaje za koje je trenutno dostupan prenos uživo. Video se nalazi na malom ekranu i ne postoji mogućnost da ga uvećate. Klizanje ulevo dok gledate meč odvest će vas do statistike u dosadašnjem meču.

Ponovo postoji nedeljni program sa predstojećim događajima koji će nuditi opklade uživo, kao i koji od njih će imati video prenos.

Maxbet – prenos utakmica uživo

Pored klađenja uživo u kladionici Maxbet, možete uživati i u prenosu utakmica. Kladionica predlaže hiljade prenosa na sportske događaje počevši od fudbala, košarke, hokeja, rukometa, tenisa pa čak i elektronskih igara. Da bi mogli uživati u livestream-u morate se registrovati na sajtu i imati na računu minimalno 20 dinara.

Sve utakmice uživo koje pored imena timova imaju znak „Play“ su sa direktnim prenosom. Pri natiskom na dugme s desne strane imate prozor „Match Stream“ gde će se pojaviti prenos.

maxbet prenos utakmica

Od fudbala možete pratiti prenos utakmica Bundeslige, kao i prenose Engleske lige (Premier league i League Cup). Možete se kladiti i gledati uživo utakmice iz Rumunskog prvenstva, Švedskog, Ruskog kao i manje poznatih liga naprimer iz Indije. Serija A (Serie A), španska Primera (La Liga) i francuska Ligue 1 nisu dostupne.

Od košarke možete pratiti NBA ligu kao i NHL hokejaške utakmice.

Super liga Srbije nije dostupna za prenos na Maxbet kladionici.

Prednosti i mane

+ Dostupni su prenosi uživo vrhunskih prvenstva, kao i manje poznatih.
+ Na sajtu je dostupan spisak livestream događaja za naredna 24 časa.

– Potrebna je registracija i minimalno 20 dinara da bi gledali prenose utakmica. 

Maxbet mobilna aplikacija

Maxbet se pobrinuo i za korisnike u pokretu tako da na svakom mestu mogu pratiti prenos sportskih događaja preko svojim mobilnih uređaja – telefona i tableta. Svaki događaj koji ima ikonicu „Play“ predlaže prenos uživo. Svi dtrimovi dotupni na desktop verziji su dostupni i u aplikaciji.

Ruske stranice za fudbal uživo

Gledajte utakmice besplatno i bez registracije:

VAŽNO: Imajte na umu da besplatnu platformu za gledanje utakmica ne pruža RK i ne hostuje je – ovo je spoljna usluga (slična sportskom lemon, lshunters tv, live stream hunter, livetv.sx itd.), do koje vam pružamo pristup putem ugrađenog modula na ovoj stranici.

livetv

Problemi sa gledanjem prenosa

Efbet koristi Flash Player za emitovanje emisija uživo, što znači da trebate imati najnoviju verziju aplikacije. Ako, uprkos tome što ga imate, i dalje imate problem i primite poruku da preuzmete Flash Player, verovatno trebati dati dozvolu, što se dešava nakon klika na katanac u gornjem levom uglu – podešavanja sajta – omogućite Flash.

problem live

Još jedan problem može biti zaostajanje i prekid slike, najčešće zbog nedovoljno dobre Internet veze, ali ako se uverite da problem nije kod vas, RK vas savetuje da ih kontaktirate za pomoć.

Ocena – Gde je najbolje gledati mečeve na mreži

Bet365 platformu definišemo kao najbolju za gledanje prenosa uživo na razne sportske događaje. Osim što je izuzetno udoban, intuitivan i dobro strukturiran, nudi i bogat izbor sportskih utakmica, ali ne samo u količini već i u interesu. Na primer, svake nedelje ćete moći da uživate u mečevima sa gotovo bilo kog fudbalskog prvenstva na Starom kontinentu, i ne samo tamo.

Tu su i veliki teniski turniri, košarka, odbojka i drugi. Nedeljni program sa obeleženim predstojećim događajima uživo, dodatni je bonus.

Međutim, značajan nedostatak je činjenica da ne možete gledati video na celom ekranu. Ova opcija je dostupna na 1xBet-u, gde pored toga ne morate imati novac na računu da biste gledali sportske utakmice. Tamo je broj događaja uživo takođe velik i postoji opcija za istovremeno emitovanje nekoliko događaja. Međutim, nije isključeno da ima prekida prilikom emitovanja.

Efbet ima prostora da razvije svoj odeljak uživo, što se tiče klađenja i gledanja sportskih događaja. Međutim, oni su definitivno u dobrom smeru, tako da očekujemo da će se raznolikost mečeva uživo razvijati u budućnosti.

Ako ipak ne želite da se registrujete u kladionici (a takođe i nadoplaćujete nalog) – najlakše je koristiti modul sa programom za mečeve uživo.

FAQ / Često postavljana pitanja

❓ U kojim kladionicama mogu da gledam mečeve uživo?

To su bet365, efbet, 1xBet, Betwinner i MELbet.
Na bet365 morate imati najmanje 0,1 EUR na računu, na efbet-u morate uplatiti depozit. Betvinner i MELbet zahtevaju samo registraciju, kao i 1xBet.

❓ Na kojim ruskim sajtovima mogu gledati uživo fudbal?

Ruska kladionica Melbet , livetv.sx, livetv228.me, sportcast.fun, liveru.sx i druge.

❓ Kako mogu besplatno gledati sve sportske događaje na Internetu?

Na stranici imamo ugrađeni modul koji prikuplja veze iz različitih izvora do odgovarajućih emisija/ strimova. Premijer liga, Liga šampiona, Španija, Nemačka, Liga Evrope itd.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt