Pomoć u klađenju

U ovom odeljku imate priliku da zatražite pomoć od nas ili da sami proverite pregledavanjem svih korisnih članaka, publikacija ili odgovora na pitanja drugih korisnika.

Ako imate problem sa kladionicom koji niste uspeli da rešite sa odeljenjem za korisničke usluge, možete popuniti obrazac za žalbu na kladionice.

Ovde takođe možete videti često postavljana pitanja (FAQ) od korisnika ili postaviti svoje pitanje u odeljku „Pitanja i odgovori“, kao i pročitati zatvorena pitanja i odgovorena pitanja.

Ako imate dodatnih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate: [email protected]

  • FAQ
FAQ
Često postavljana pitanja
Registracija u Kladionici
Da li je dozvoljeno registrovati se i igrati u nekoliko kladionica?
Naravno. Možete igrati u svim kladionicama. Međutim, preporučujemo da birate samo one koji imaju ocenu 5 ili 4 po našim kriterijima: https://bookmaker-ratings.rs/bookmakers-homepage/top-kladionice/
Veb lokacija kladionice ima srpsku verziju, ali nije ocenjena ili se uopšte ne pojavljuje na listi ocena. Zašto?
Da bi kladionica bila prisutna na našoj rang listi i bila ocenjena visokim rejtingom, ona mora imati ne samo bugarsku verziju, već i korisničku podršku na srpskom jeziku i/ ili licencu za rad u Srbiji.
Kladionica koju sam izabrao ne prihvata srpske igrače ili je blokirala pristup iz Srbije. Šta da radim?
Savetujemo vam da odaberete kladionicu koja ima srpsku verziju veb stranice, podršku na srpskom i licencu za Srbiju. Takvu kladionicu možete pronaći na sledećoj stranici: https://bookmaker-ratings.rs/bookmakers-homepage/top-kladionice/
Kako da znam da li kladionica dozvoljava otvaranje računa u srpskim dinarima?
Valute u kojima vam kladionica omogućava otvaranje računa možete saznati u recenziji kladionice na našem sajtu: https://bookmaker-ratings.rs/bookmakers-homepage/lista-kladionica/. U većem broju kladionica možete uplatiti srpski dinar na račun.
Zašto kladionica ne prihvata klijente iz određenih zemalja?
Ovo uglavnom zavisi od zakona u toj zemlji i interesa kladionice da posluje na njenoj teritoriji. Na primer, klađenje na mreži je zabranjeno u Sjedinjenim Državama i zato evropske kladionice ne prihvataju američke igrače. Danas se od kladionice zahteva licenca za prihvat srpskih državljana.
Da li je potrebno navesti svoje lične podatke prilikom registracije u kladionicama?
Da, sve kladionice će tražiti da pošaljete kopiju lične karte i/ ili vozačke dozvole odmah nakon registracije ili nakon zahteva za povlačenje dobitka.
Želim da promenim valutu svog računa. Mogu li se ponovo registrovati? Da li će moj račun biti zatvoren?
Kladionice ne dozvoljavaju otvaranje više računa, pa će jedan od dva računa biti zatvoren ili ograničen. Najbolje je da kontaktirate korisničku podršku i oni će vam dati tačne informacije o tome šta treba da uradite. U većini slučajeva moraćete da podignete novac sa starog računa, napravite novi sa drugom valutom i stari će biti deaktiviran.
Bankovni transferi (kartice / računi)
Koja je kartica pogodna za deponovanje i podizanje sredstava?
Visa Classic debitna/ kreditna kartica može se koristiti i za depoziranje i podizanje novca. Mastercard i Visa Electron su takođe popularne kartice za obe metode, ali neke kladionice možda neće prihvatiti podizanje novca. Što se tiče kladionica sa licencom za Srbiju - ne biste trebali imati problema ni sa jednom od popularnih kreditnih/ debitnih kartica (VISA Classic, VISA Electron, Mastercard, Maestro), sve dok je izdaje banka u Srbiji.
Mogu li da koristim debitnu karticu Visa Electron za depoziranje i podizanje sredstava sa svog kladioničarskog računa?
Zavisi od kladionice i banke koja je izdala vašu karticu. Prilikom otkrivanja Visa Electron kartice možda ste naznačili da je ne želite koristiti za plaćanje putem Interneta, pa vam preporučujemo da proverite. Sve kladionice sa rejtingom „4“ ili „5“ i licencom za Srbiju prihvataju plaćanja karticama Visa Electron koje izdaju banke u Srbiji.
Koliko vremena je potrebno za bankovni transfer?
Obično treba između 3 i 5 radnih dana da novac stigne na bankovni račun kladionice, nakon čega ćete ga videti na svom nalogu. Vraćanje iz kladionice na vaš bankovni račun takođe traje 3-5 dana.
Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt