Učiniti klađenje sigurnim

17 729 408 $ Vraćeno
igračima
47956 Obrađene
žalbe
362610 Recenzije
u kritikama
2471843 Posetioci
mesečno
20 Kompanije
u rejtingu
Ko smo mi i šta radimo?
«Rejting Kladionca» je međunarodna Internet publikacija koja već skoro 10 godina pomaže igračima na polju onlajn klađenja, koju je osnovao Parujr Shahbazjan 2012. godine sa prvom verzijom ruske stranice www.bookmaker-ratings.ru. Tokom godina kompanija pomaže entuzijastima u klađenju na stotine nepristrasnih pregleda kladionica i rešava žalbe protiv njih, što dovodi do toga da se milioni sredstava vraćaju igračima. Štaviše - 2012. god. kompanija je umešana u otkrivanje incidenta vezanog za dogovaranje utakmica u ruskoj Premier ligi (Himki - Petrotrest), koji takođe privlači pažnju UEFA.

Danas je «Rejting Kladionica» dostupan na četiri jezika, a kompanija već uključuje grupu veb stranica i drugih IT projekata u oblasti sporta, grupisanih pod pokroviteljstvom BR Lab www.brl.ru. Ovde u Srbiji od 2021. godine mi, srpski tim, koristimo iskustvo stečeno godinama da pomognemo ljubiteljima sporta da uživaju u igri.

Objavljujemo svakodnevne savete i analize za opklade na razne sportove koje su radili poznati stručnjaci - od novinara do bivših igrača, uključujući bivšeg svetskog bokserskog prvaka Nikolaja Valueva, bivšu teniserku broj 5 Anna Chakvetadze. Redovno ažuriramo stotine pregleda i bonusa, pregledamo žalbe i pitanja i organizujemo nagradne igre na našoj tribini, što omogućava svakom korisniku da učestvuje i predviđa. Svakog petka snimamo svoj prvi Podcast, koji priprema igrače sa predviđanjima i dostupnim bonusima za vikend.

Prihvatamo žalbe kladionica i pomažemo u rešavanju sporova kada je to moguće. Naše stranice su pomogle igračima da vrate preko 2,5 miliona dolara od 2011. godine. Smatramo da bi postupak rešavanja slučaja trebao biti transparentan i stoga objavljujemo sve primljene žalbe, kao i kompletnu istoriju preduzetih radnji.

Redovno ažuriramo recenzije kladionica. RK ocenjuje kladionice prema 8 posebnih kriterijuma. Konačna ocena kompanije odgovara ukupnoj pouzdanosti kladionice, uzimajući u obzir kriterijume objavljene na veb-lokaciji.

Imamo sopstveni Wiki odeljak koji pokriva razne teme povezane sa sportskim klađenjem. Odlično polazište za sve koji su novi u klađenju na mreži ili koristan resurs za obogaćivanje znanja iskusnih igrača.

Dajemo stručno mišljenje u detaljnim recenzijama kladionica. Ovde možete uporediti različite kompanije i odabrati onu koja će odgovarati vašem stilu igre, preferencijama i ukusu. U recenzijama predstavljamo mišljenja korisnika o kladionicama, kao i sve sporove između igrača i kompanije. To su i neki od glavnih kriterijuma za formiranje njihovog rejtinga.

Objavljujemo sportske prognoze tima sastavljenog od poznatih sportskih imena, profesionalnih tipstera i sportista, od kojih je svaki stručnjak u svom polju – fudbalu, tenisu, hokeju i još mnogo toga.

Korisnički pregledi 0
Naši kontakti

Ako imate spor sa kladionicom, popunite obrazac za žalbu.
Kontaktiraćemo kladionicu da bismo rešili spor po vašem pitanju.

Podrška:
[email protected]

Partnerstvo i reklama:
[email protected]

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt