Znanje

U ovom odeljku pronaći ćete materijale koji će vam pomoći da steknete više znanja u oblasti sportskog klađenja, kao i da poboljšate svoje veštine.

Pogledajte članke u odeljku Wiki, jedinstveni resurs sa desetinama publikacija povezanih sa klađenjem. Tamo možete naučiti osnovna pravila, principe, naučiti više o različitim strategijama i načinima klađenja. U ovom odeljku se nalaze i materijali koji će vam pomoći ako imate želju i vreme da se ozbiljno bavite sportskim klađenjem i zaradite pomoću njega.

Ako želite da saznate više o e-novčanicima i odaberete najpogodniji za vas – pogledajte naše sveobuhvatne recenzije za Skrill i NETELLER u odeljku platnih sistema.

  • Profi kladionice
Profi kladionice

Kladionice za profesionalce

Ovde možete naći spisak kladionica koje preferiraju profesionalni igrači. Nema ograničenja, nema ograničenja kladjenja, bilo da gubite ili pobeđujete. Takođe – ove kladionice prihvataju arbitražе ili surebetting. Kladionice za profesionalce.

  • Pouzdani sistemi plaćanja
Pouzdani sistemi plaćanja

Pouzdani sistemi plaćanja

Većina profesionalnih igrača koristi е-novčanik, poput Skrill-а ili NETELLER-а. Velika prednost je što ne morate čekati danima da biste povukli dobitak, jer većina kladionica izplaćuje Skrill-u i NETELLER-u u roku od jednog dana. Na nekim veb-lokacijama plaćanje može biti izvršeno u roku od nekoliko minuta ako ih izričito kontaktirate.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt