Fudbalske prognoze

⚽ Pratite naša profesionalna fudbalska predviđanja za danas, sutra ili vikend. Rejting Kladionica predstavlja dnevne top opklade od tipstera i poznatih stručnjaka u šampionatima kao što su engleska Premijer liga, španska La Liga, italijanska Serija A, nemačka Bundesliga, srpska Super Liga, Liga šampiona i Liga Evropa.

Naravno, nudimo i stručno mišljenje i razumna predviđanja za mečeve sa manje popularnih šampionata, na osnovu analize vesti, statistike i iskustva sa klađenjem.

Kakve fudbalske prognoze ćete naći?

Možete očekivati predviđanja ne samo za pobednika u meču, već i savete za klađenje na opcije poput poluvreme/ kraj, gol/ gol, ukupno iznad/ ispod i ukupno kornera/ kartona, duple šanse, azijskog hendikepa, pa čak i tačan rezultat, a takođe i ekspres tiket za taj dan.

U RK ćete naći samo argumentirane sportske prognoze – iza svakog predviđanja naših stručnjaka kriju se analize, činjenice, statistika, kao i lično mišljenje i iskustvo.

Naravno, sva prognoze su besplatne.

Da li su prognoze RK pripremljene profesionalno?

U Rejtingu Kladionica ćete pronaći analize i prognoze poznatih ličnosti iz sportske zajednice u Srbiji. Svaki stručnjak nudi svoju obrazloženu prognozu iznoseći svoje argumente.

U profilu svakog od njih pronaći ćete statistiku za sve predviđene utakmice, uspeh, kao i procenat neto dobiti ili gubitka (ROI) za prethodnih 30 dana.

Da li su prognoze Rejting Kladionica tačne?

**100% sigurna fudbalska predviđanja ne postoje, osim ako se ne radi o nekakvom nameštanju, ali u svojoj analizi naši stručnjaci pokušavaju da vam pruže najnovije vesti, statistiku i informacije o utakmici, pomažući vam u boljem uspehu u klađenju.

Gde mogu koristiti prognoze Rejting Kladionica?

Savete za klađenje nudimo kako za onlajn kladionice (bet365, efbet, 1xbet itd.), tako i za sve fizičke objekte. Obično je prognoza vezana za opkladu na veb-lokacijama.

Potvrda pretplate
Uspešno pretplaćeni!

Мы отправили вам письмо с подтверждением на указанный е-мэйл. Всего один клик для активации подписки на новые прогнозы. Будь всегда в теме :)

Круто, теперь все новые прогнозы будут приходить к тебе на указанный е-мэйл. Будь всегда в теме :)

Da li želite da se odjavite?

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах на этот вид спорта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt