Пријава

Holandija – Ukrajina: Krajni rezultat i golovi – Euro 2020 tipovi (2021)

07:06, 12 јуна 2021
Vladica Aleksov
Pretplatite se na stručnjaka Pročitajte punu verziju
Objavi:

Reprezentacija Holandije sastaje se sa Ukrajinom u prvom meču grupne faze Evropskog prvenstva. Holanđani će imati priliku da igraju u svom glavnom gradu Amsterdamu, što timu donosi ozbiljnu prednost. Holandski tim je u seriji od četiri utakmice bez poraza, pobedivši u tri. Holandska reprezentacija zalađe na ofanzivni fudbal i ne propušta da postigne gol u protivničkom golu. Od početka godine, tim je odigrao pet utakmica i postigao 16 golova, što u proseku čini preko tri gola po meču. Još impresivnije je to što su „narandžasti“ držali mrežu suvom u tri od prethodne četiri utakmice.

Reprezentacija Ukrajine u Amsterdam stiže u odličnoj formi nakon što je u kontrolnim utakmicama zabeležila dve čiste pobede nad Severnom Irskom i Kiprom. Fudbaleri Andrija Ševčenka su neporaženi od početka godine, ali su u sve tri utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo odigrali nerešeno 1-1. Kao gost tim ne pokazuje ubedljivu igru jer pobede nema od septembra 2019. godine. Od tada su Ukrajinci odigrali sedam utakmica i izgubili pet puta. Reprezentacija Ukrajine poslednji put je posetila Holandiju 2008. godine u prijateljskoj utakmici, koja je završena klasičnom pobedom domaćina.

Očekujem da će reprezentacija Holandije pobedom započeti učešće na Evropskom prvenstvu. Predviđam da će meč biti izjednačen i da neće biti više od tri gola – Kvota je 2,17 na 1xBet-u.

Pojedinačno: Gubitna
EURO 2020 (2021)
21:00/13 јун
Holandija - Ukrajina
Kategorije: Prognoze iz redakcije "RK"
Sport: Fudbalske prognoze, EURO 2020
Objavi:
Komentari
Napišite komentar
Puna verzija