Пријава

Ekspres tiket za danas (15.02.2022) za Ligu šampiona

08:02, 15 фебруара 2022
Martin Georgiev
Pretplatite se na stručnjaka Pročitajte punu verziju

Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za ekspres tiket za 15. februar za Ligu šampiona.

Objavi:
Ekspres tiket: Gubitna
Liga Šampiona
21:00/15 феб
PSG - Real Madrid
Liga Šampiona
21:00/15 феб
Sporting Lisabon - Mančester Siti
Konačno
k:

Liga šampiona je opet tu! Vreme je za brzi fix tiket za mečeve 15. februara.

PSŽ protiv Real Madrida je definitivno dijamant Lige šampiona ove nedelje, a svi mogu da misle da će Parižani imati lak meč, jer je Benzema povređen. Ipak, imam posebno mišljenje za PSŽ i Poketina uopšte i neću se iznenaditi ako iskusni „psi” Anćeloti, Kazemiro, Kros i Modrić napuste Pariz rezultatom u njihovu korist (bilo da je to izjednačenje). Sigurnije mi je da vidim golove, jer obe odbrane nisu među najboljima na svetu – gol/gol ili preko 2,5 gola za 1,95 u bet365 kladionici, što je veoma dobro i zanimljivo tržište koje mi je postalo favorit.

Sporting je totalni autsajder protiv Man Sitija, prema kladioničarima, ali nemojte otpisivati tim iz Lisabona, jer je menadžer pravo vunderkind – Ruben Amorim, koji bi mogao da šokira „građane“. Pa da ne maštamo toliko, ali mislim da će „lavovi“ postići bar 1 gol u mreži Sitija, koji je poslednjih meseci definitivno postao najbolji tim na svetu. Opklada je savršena – gol/gol po kvoti 2.00 u bet365-u.

Kategorije: Prognoze iz redakcije "RK"
Sport: Fudbalske prognoze, Liga Šampiona
Oznake: ,,,
Objavi:
Komentari
Napišite komentar
Puna verzija