Gore

Bet365 sportsko klađenje - ocena i ekspertsko mišljenje

Iznos bonusa
€50

Bonus kod: BRATINGS (ne menja vrednost bonusa)

Visoke kvote

Velika raznolikost opcija za klađenje

Visoka maksimalna opklada

Sadržaj
Ocena RK: 5/5
Sigurnost: 5/5
Tržišta pred utakmicu: 5/5
Tržišta uživo: 5/5
Kvote: 4/5
Pogodnost plaćanja: 3/5
Podrška: 5/5
Tehnologija: 4/5
Komentari: 0 Bonusi: 50 € Depozit/ Podizanje: 5 EUR / -
Više 8
Mobilne verzije: Pitanja: 0 Žalbe: 0 Podrška

Sadržaj

Ocene (0)

Sigurnost
0/5
Pogodnost plaćanja
0/5
Tržišta pred utakmicu
0/5
Podrška
0/5
Tržišta uživo
0/5
Bonusi i promocije
0/5
Kvote
0/5

Bonusi i promocije

Početni bonus Sport

Ponuda za otvaranje novog naloga sa BONUS kodom u bet365 nudi vam povećanje prvog depozita za 100% na 50 EUR kredita za klađenje.
Pored toga, kompanija nudi bonuse za razne vrste sportskih takmičenja, i to: Bonus za evro mečeve (fudbal), Bonus za tenis i Bonus evrobasket. Ove promocije važe za ekspres opklade u okviru pojedinih događaja.

Bet365 takođe pruža takozvani Bonus lojalnosti

✔ Aktivira se kada pređete određeni iznos tokom nedelje ili meseca (Bet 365 ne daje tačne informacije koliki iznos treba da bude).
✔ Ovaj bonus se obično dobija u četvrtak ili petak.
✔ Bonus koji možete dobiti je između 2 i 10 EUR (u zavisnosti od valjanog iznosa). Kao i kod ostalih promocija, mora se prevrteti najmanje 3 puta, sa kvotom najmanje 1,50, da bi mogli podići sredstva.
✔ Radi udobnosti korisnika, Bet365 više ne šalje bonus kod za aktiviranje Bonusa lojalnosti. Ako ste na svoj račun dobili poruku (da se kvalifikujete za Bonus lojalnosti), morate se prijaviti preko Members -> Bet Credits i potvrdite odgovarajuće ponude. Bonus će biti dodijeljen na vaš račun.

Bonus za start prvenstva

Kompanija takođe nudi bonuse na početku velikih šampionata (Engleska, Nemačka, Italija, Španija, Liga šampiona, Svetsko/ Evropsko prvenstvo).

⇒ Još jedna prednost Bet365 promocija je ta što vrednost bonusa ostaje na vašem računu, za razliku od većine ostalih kladionica, gde zadržavate samo dobitak iznad bonusa. Pored toga, imate priliku da se kladite na kvote niže od 1,50.

Detaljne informacije o svim bonusima kladionice možete pronaći u našem odeljku Bonusi Bet365-a.

18+ | Važe uslovi i pravila*

Prednosti i mane

Prednosti:
Bonus kod: BRATINGS (ne menja vrednost bonusa)
Visoke kvote
Velika raznolikost opcija za klađenje
Visoka maksimalna opklada
Razne opcije klađenja uživo
Nedostaci:
Moguće ograničenje naloga
Veoma skroman program lojalnosti

Načini plaćanja

Načini depoziranja i podizanja sredstava

Bet365 nudi mnogo različitih metoda za depoziranje ili podizanje sredstava. Nijedna od ovih metoda ne uključuje naknadu za prevod. Mogući načini za prenos novca su kreditne ili debitne kartice, kao i e-novčanik. Opcije su i bankovni transferi, ali to obično traje između 1 i 5 dana.

Depoziti na Bet365 se obično prevode u momentu, a vreme podizanja se razlikuje u zavisnosti od načina plaćanja. Prenos novca sa Bet365 na bankovnu karticu traje 2-3 dana, dok je za e-novčanik potrebno nekoliko sati, a za bankovne transfere i do nedelju dana.

Depoziranje Podizanje
Iznos Vreme Provizija Iznos Vreme Provizija
5 do - Trenutno 0% 5 do - 1-5 radnih dana 0%

Dostupnost odeljaka i aplikacija

Web
Mac
Sportski proizvodi
Спорт
Виртуален спорт
Мачове на живо
Мач център
Kazino
Ротативки
Казино
Казино на живо
Veština igre
Покер
Игри
Usluge
Регистрация
Depozit
Чат на живо
- Srpska verzija - Mobilna verzija

Pregled kompanije

5/5
Paruyr Shahbazyan
Osnivač stranice

Bet365 je nesumnjivo najpopularnija kladionica u celom svetu. Nudi sportsko klađenje, bet365 kazino, poker, igre i bingo, lutriju, virtuelne sportove i novčanik sa opcijom prenosa između računa različitih proizvoda (sredstva iz sporta na kazino).

bet365 1

Snimak je napravljen 08.03.2021 (16:26 h)

Kompanija ima predstavništva u Australiji i Gibraltaru, a sedište joj je u Stoke-on-Trent-u, Engleska.

Pogledajte našu sveobuhvatnu recenziju ove kladionice za klađenje – mišljenja i tekst u ovom materijalu o bet365 proizvodima i uslugama izražavaju ličnu viziju tima profesionalnih igrača iz Rejting Kladionica.


Sportsko klađenje

Bet365 odeljak sportskog klađenja je ono što ih izdvaja od ostalih kladionica. Kompanija nudi veliki izbor marketa, a kvote su uvek iznad proseka.

Pored popularnih sportova kao što su fudbal, tenis, hokej i košarka, imate priliku da se kladite i na egzotičnije kao što su badminton, netball, ski skokovi, biatlon. Ukratko, Bet365 nudi događaje iz gotovo svih sportova kojih se možete sjetiti, osim eSporta. S druge strane, možete se kladiti na virtuelne sportove.

Možda bismo kao minus ukazali na nedostatak opcije za sortiranje mečeva prema vremenu početka.

Takođe tokom vikenda, kada ima najviše fudbalskih utakmica, događaji su podeljeni po državama (Velika Britanija, Španija, Italija, Južna Amerika, Skandinavija itd.), Što u određenoj meri povećava klikove koje morate da izvršite mišem da biste izabrali vašu opkladu.

Svaki događaj takođe ima mnogo opcija za klađenje, a prisustvo samo konačnog pobednika je zaista retko (naravno, ovo zavisi od sporta i mogućnosti koje nudi).

Opklade za jednu utakmicu se ne mogu kombinovati na ekspres tiketu, osim za konačni rezultat + korneri, konačni rezultat + kartoni i konačni rezultat + oba tima daju gol (gol/gol). Ovde možemo primetiti da mnoge druge kladionice ne nude kombinaciju nekoliko opklada sa istog događaja.

? Minimalni ulog 0.10 EUR
? Promotivni kod za Bet365 BRATINGS
? Minimalni depozit 5 EUR
☝ Maksimalni broj događaja na tiketu 14
? Maksimalni dobitak 50000 – 2000000 EUR (zavisi od događaja)

✔ Postoji i maksimalna opklada koja se razlikuje u zavisnosti od događaja koji ste izabrali. Da biste saznali koja je maksimalna opklada, potrebno je da kliknete na dugme Mak. Uložite u svoj listić. Imate priliku da se kladite više od maksimalnog iznosa i ovo se šalje trgovcu, koji će nakon određenog kašnjenja dozvoliti ili onemogućiti njegovo prihvatanje.

bet365 2

Snimak je napravljen 08.03.2021 (16:53 h)

Kvote

Kvote na Bet365 su jedne od najviših u industriji. Naravno, postoje kladionice koje nude veće kvote na određenim tržištima i/ ili događajima. Ovde su uglavnom kvote za favorita ponekad niže.

Marža pred utakmicu je u proseku 4-6%, a za opklade uživo – oko 8-10%.

Koliko vremena je potrebno da se promeni status opklade?

U roku od 1 minute nakon što je realizovan događaj vaše opklade. U nekim slučajevima rok se može produžiti – da bi se dobile zvanične informacije o ishodu događaja.

Šta se događa ako se događaj/ meč otkaže? Da li će mi vratiti novac?

Opklada za dati događaj biće jednaka kvoti 1,00, što je isključuje sa računa punih kvota za ekspres tiket. Ako je meč zakazan za odigravanje u bliskoj budućnosti (do 48 sati), opklada se neće otkazati, već će se odigrati događaj.

Da li Bet365 nudi virtualne sportove?

Bet365 nudi svojim korisnicima čak sedam virtuelnih sportova. Među njima možete pronaći trke konja, hrtova, moto sportova, fudbal, biciklizam, tenis i razne konjske trke.

Virtuelni sportovi su sportske igre koje se u potpunosti vode u okviru posebno dizajniranog softvera. Predstavljaju stvarne sportske događaje koji su generisani računarom.

Obično ovi događaji traju oko tri minuta. To pokazuje da za vreme tokom kojeg fudbalska utakmica (90 minuta) protekne, u njenom virtuelnom ekvivalentu možete se kladiti na 30 mečeva.

Drugi proizvodi Bet365-a:

  • Bet365 kazino
  • Rulet
  • Blekdžek
  • Lutrija
  • Virtuelni sportovi

Bet365 Mobilna aplikacija

Bet365 ima mobilne aplikacije putem kojih možete da otvorite veb lokaciju i preko Androida i preko iOS-a. Sam proces klađenja i depozita/ podizanja je gotovo isti kao i kod računarske verzije, radi maksimalne udobnosti korisnika.

Naravno, čak i ako ne instalirate nijednu od aplikacija, mobilna verzija stranice je dovoljno zgodna za klađenje, a takođe i dovoljno brza (neke kladionice imaju preteške mobilne verzije koje se relativno sporo učitavaju).

Jedini nedostatak mobilne verzije je taj što ne postoji opcija čat uživo. Sve ostale funkcije su jednake kao i za računare.


Funkcionalnosti

Bet365 nudi aplikacije za iOS i Android. Mobilna verzija i aplikacija su veoma blizki po izgledu. U dizajnu aplikacija preovlađuju svetlo sive i zelene nijanse.

Bet365 nudi Obaveštenja uživo za sportove kao što su fudbal, tenis i košarka. Možete da izaberete događaje za koja ćete dobijati obaveštenja tako što ćete ući na odgovarajuću utakmicu, kliknuti na dugme Obaveštenja i tako dobijate izveštaj za promenu rezultata, dobijeno poluvreme/ set, kartone i dr.

Ovu uslugu možete koristiti nakon instaliranja aplikacije za sportsko klađenje Bet365, kao i putem verzije stranice za mobilne uređaje i računare – potrebno je samo da omogućite obaveštenja u svom brauzeru.

Opcija (Cash out) na Bet365-u

Još jedna prednost Bet365 je opcija cash out koja vam omogućava da zaustavite napravljene opklade. Iako druge kladionice nude ovu opciju, Bet365 je po našem mišljenju tehnički superiorniji od njih (često je opcija u drugim kompanijama predugo suspendovana, nije dostupna za više od jednog meča uživo ili daje vrlo mali iznos za zatvaranje opklade).

Cash Out

Pomoću opcije Cash Out možete pratiti napredak ulaganja i iznose koje možete podići kao dobitak dok su vaši izbori i dalje aktivni.

Ovo vam daje veću kontrolu nad vašim opkladama. Funkcija se može koristiti za smanjenje gubitaka u slučaju nepovoljnog razvoja ovih selekcija ili za osiguravanje vašeg profita pred sam kraj mečeva.

Možete da koristite „zatvori opkladu“ da zatvorite celu ili deo opklade. Preostali iznos ostaje u obliku otvorene opklade koja se izplaćuj na kraju meča.

Nije više potrebno grčevito pratiti tok događaja i ljutiti se kada u poslednjem trenutku sve krene po zlu. Utakmice možete gledati uživo, a kada odlučite, samo zatvorite opkladu pritiskom na dugme.

bet365 3

Snimak je napravljen 09.03.2021 (20:09 h)

Kako mogu koristiti Cash out?

  1. To možete uraditi tako što ćete otići na stranicu „My bets“. Tamo možete pronaći sve svoje preostale opklade, kao i iznos koji možete dobiti za Cash Out.
  2. Pritiskom na ikonu pored dugmeta Cash Out prikazaće se klizač. Odatle vi regulišete koliko će od vaše opklade biti zatvoreno. Tamo vidite potencijalni iznos koji ćete dobiti i možete potvrditi svoj zahtev. Funkcija je takođe dostupna putem tableta ili mobilnog telefona.

Obično se opcija Cash out automatski ažurira kao odgovor na promene na neki događaj. Ovo vam omogućava brzu reakciju i zaustavljanje opklade uz povoljne kvote.

Cash out na Bet365 platformama je najviše zastupljena za sportsko klađenje na fudbal, tenis, košarku i odbojku.

Auto Cash Out  

Ova funkcija vam omogućava da postavite pravilo za automatsko zatvaranje opklade kada se dostigne određeni iznos, slično stop loss i take profit prilikom trgovanja na finansijskim tržištima.

Kako da podesim Automatic Cash Out?

Dodatna opcija za zatvaranje opklade je takozvani Auto Cash Out. Pritiskom na točkić (settings) desno od dugmeta za Cash out možete stvoriti „pravilo“ koje će automatski zatvoriti opkladu kada se tokom igre dostigne određeni iznos.

Imate izbor da podesite pravilo za celu opkladu ili samo za njen deo.

Takođe, možete ukloniti pravilo (opet sa točka) ako razmislite i želite da sačekate ishod svojih izbora. Kada ručno zatvorite opkladu, pravilo se ponovo zanemaruje.

Opcija za promenu opklade na Bet365-u

  • Promenite, dodajte, uklonite opkladu

Promeni opkladu (Edit Bet) je jedna od najnovijih Bet365 usluga. Ova opcija vam omogućava da prilagodite svaku svoju opkladu – da promenite, dodate ili uklonite izbore sa listića.

Kako mogu koristiti opciju Edit bet?

Opklada se menja preko opcije Edit bet koje možete pronaći u gornjem desnom uglu vaše opklade (u „My bets“). Da biste uneli promenu, morate da se uverite da je na raspolaganju određeni iznos. Nakon promena, nova opklada će biti prihvaćena sa promenjenim Cash out iznosom koji možete da zatvorite.

  • Dodaj opkladu

Pored promene izbora za određene događaje, imate i mogućnost da dodate nove na tiketu.

Na primer, ako se kladite na pobedu domaćina, ali shvatite da tim neće ozbiljno shvatiti meč ili je zvezda ekipe povređena na zagrevanju – imaćete priliku da promenite znak svog predviđanja.

Takođe možete da promenite svoje single opklade na ekspres tikete i obratno.

  • Takođe možete da uklonite izbore sa listića ako oklevate.

Kada koristite funkciju Promeni opkladu, kvote za novu opkladu biće ažurirane na trenutne, a ne na originalne kvote.


Klađenje uživo, rezultati i prenos utakmica uživo na Bet365

Naravno, možete koristiti i uslugu klađenja uživo na veb lokaciji Bet365. Na ovaj način možete da se kladite na mečeve koji se igraju u realnom vremenu, što preferiraju igrači koji traže veću dinamiku i brži razvoj svojih opklada.

Platforma za klađenje uživo je na prilično visokom nivou, jednostavna za upotrebu i svaki novi igrač bi se brzo orijentirao.

Takođe u pogledu brzine kojom dozvoljavaju opklade i daju kvote na blokirane opklade (na primer, posle gola, crvenog kartona ili kazne), Bet365 prednjači među svim kladionicama.

Kompanija nudi ogroman broj događaja sa mogućnošću direktnog prenosa. Sama veb lokacija postala je usluga broj 1 za sleđenje uživo među kladionicam – brzi rezultati uživo i veliki broj mečeva za gledanje.


Vrste opklada, sistemi i marketi na Bet365-u

  • Ekspres tiket

Najpopularniji tip su ekspres opklade. Opklada se vrši na najmanje dva različita događaja i njihove kvote se množe.

Izbor je uspešan samo kada su pogođene sve utakmice, jer krajnji iznos je proizvod svih događaja.

Druge vrste opklada dostupnih za Bet365 događaje su takozvane opklade sa potpunim pokrićem. Ovo je opklada koja sadrži sve moguće dvostruke, trostruke i eksprese, koji se mogu kombinovati u određenom broju izabranih događaja.

  • Tu spadaju: Triksi, Jenki, Super Jenki, Hajnc, Super Hajnc i Golijat.

Da li Bet365 ima odeljak za kazino?

Veb lokacija Bet365 ima širok spektar onlajn igara. Ako koristite njihov softver, imate mogućnost izbora preko 250 različitih opcija. Najpopularnije igre među igračima su igre sa kartama, slotovi i video poker. Svaki novi korisnik dobija bonus sa ograničenjem od 100 EUR a za redovne korisnike su češće promocije. Pored uobičajenih ponuda, na kazino portalu Bet365 možete igrati protiv stvarnih krupjea na ruletu ili blekdžeku.

Kamere visoke rezolucije direktno emituju krupjee i slika je u realnom vremenu. Ovo stvara atmosferu boravka u kazinu bez napuštanja dnevne sobe. Pored toga, statistički gledano, šanse za pobedu su veće kada igrate sa krupjeima uživo. Nažalost, Bet365 još uvek nema puni odeljak „Kazino“ za teritoriju Srbije i mnoge opcije nisu dostupne.

bet365 4

Snimak je napravljen 09.03.2021 (10:00 h)

Da li Bet365 predlaže džekpotove

Da. U sekciji „Jackpots“ (krajnje desno u sekciji Kazino) naći ćete slotove sa džekpotom, koji često dostižu i premašuju pola miliona evra.

Da li postoji rulet na Bet365-u? Koji su limiti?

Da, postoji evropski rulet.

Rulet je jedna od najpopularnijih igara u kazinima. Pravila igre su pristupačna, a opcije klađenja su dovoljno raznolike. Neki igrači se u početku klade na jednostavnije opklade poput crno/ crveno ili par/ nepar. Drugi preferiraju složenije strategije zasnovane na planu klađenja.

U svakom slučaju, svaki spin ima proizvoljan kraj i nijedan sistem ne donosi zagarantovani dobitak. Zbog popularne strategije udvostručenja opklade sa gubitkom (Martingale), većina kazina (uključujući Bet365) nameće ograničenja za klađenje.

✔ Minimalni ulog na jedan broj na ruletu – 0.50 EUR

✔ Maksimalni ulog na jedan broj na ruletu – 50 EUR

✔ Maksimalni dobitak – 100 000 EUR

bet365 5

Snimak je napravljen 09.03.2021 (10:39)

Da li postoji blekdžek na Bet365-u? Koji su limiti?

Da. Još jedna od najpoznatijih igara koje možete igrati na Bet365 je Blackjack – igra u kojoj učestvuju milioni igrača širom sveta.

Zbog nepredvidljivosti ruke, kao i kod ruleta, ne postoji sistem koji bi igraču garantovao siguran uspeh. Ono što možete da uradite je da statistički uvećate šanse za uspeh. Vođeni obrnutim kartama na stolu, možete da posetite veb stranicu Bet365, gde ćete pronaći strategije delovanja u određenim situacijama.

Kao i kod ruleta, maksimalna isplata za Blackjack igru je 100.000 EUR, ili ekvivalent u drugoj valuti.

bet365 6

Snimak je napravljen 09.03.2021 (10:50 h)

Da li postoji lutrija na Bet365-u?

Da. Bet365 nudi svojim kupcima učešće u lutriji Irske, Španije, Njujorka, Nemačke, Kanade, Australije. Odeljak lutrije pronaći ćete u sekciji Sport u levom meniju ekrana, u odeljku Lotto.


Identifikacija (KYC)

Kada aktivirate Bet365 račun, takođe morate navesti metod verifikacije. To može biti međunarodni pasoš, lična karta ili vozačka dozvola.

Kada otvorite račun, dobijate pismo dobrodošlice, a kada položite novac i osvojite određeni iznos, moraćete da potvrdite podatke na računu.

Od vas će biti zatraženo da pošaljete kopiju verifikacionog dokumenta koji ste izabrali. Podaci kopije moraju odgovarati dokumentu koji ste koristili prilikom registracije računa.

Podrška Bet365-a obično zahteva više od jednog dokumenta. To mogu biti bankovni izvod, komunalni račun ili telefonski račun za potvrdu vašeg identiteta i adrese.


Ograničeni/ blokirani računi u Bet365

Ograničenje računa se obično izražava u ograničenim maksimalnim opkladama (ili dobicima) za određene događaje ili uopšte. Bet365 primenjuje slične mere u određenim situacijama, kao što su sumnje na manipulacije ili klađenje na dogovorene mečeve.

Kompanija nije dužna da navede valjani razlog, a takva situacija može čak dovesti do zatvaranja vašeg Bet365 računa.

VIDI: Zbog čega bet365 limitira moj nalog?


Zašto nisam dobio bonus za novi nalog/ prvi depozit?

Možda ste depozirali metodama koji se ne kvalifikuju za bonus novi nalog kao što su Skrill i Neteller, ali razlog može biti drugačiji.

Savetujemo vas da kontaktirate Bet365 službu za korisnike.

Mogu li zatvoriti svoj Bet365 račun?

Možete! Samo zatvaranje sastoji se u korišćenju opcije – Samoizključivanje iz menija zaštite igrača u mom nalogu. Imate pravo da izaberete period blokade računa – od 6 meseci do 5 godina.

Druga opcija je za samoisključenje je – „Zauvek“. Međutim, potrebno je da kontaktirate podršku da biste koristili ovu opciju.

Važno: Ni pod kojim uslovima nećete moći da pristupite svom nalogu! U slučaju opcije „Zauvek“, to zaista znači zauvek.

Mogu li videti punu istoriju mojih opklada?

Period za koji možete videti svoju istoriju klađenja je 6 meseci. Obratite se korisničkoj službi da biste zatražili duži period.

Mogu li promeniti valutu na Bet365-u?

Valutu računa možete promeniti. Da biste to uradili, kontaktirajte službu za korisnike.

Proširi Sakrij
Karakteristike kladionice
Sigurnost
5/5
Tržišta pred utakmicu
5/5
Tržišta uživo
5/5
Kvote
4/5
Pogodnost plaćanja
3/5
Podrška
5/5
Tehnologija
4/5

O Kompaniji

Bet365 Group Ltd je britanska kladionica koju je 2000. godine osnovala Denise Coates. Zaslužna je za brzi rast kompanije i osvajanje većine tada novonastalog tržišta kladionica širom sveta.

Kompaniju je osnovala sa ocem Peterom Coatesom. Njegov lanac kladionica (koji postoji od 1974.) poslužio je da obezbedi zajam od 15.000.000 funti. Rizična odluka koja se danas mnogo puta isplatila porodici Coates.

Napokon su odustali od oflajn poslovanja 2005. godine, prodavši ga kladionici Coral. To im omogućava da se u potpunosti usredsrede na razvoj svog poslovanja na internetu.

Bet365
Posetite veb stranu kladionice
Posetite veb stranu kladionice
1974
3 000
18 000 000

Korisnički serviz i podrška

Korisnička usluga Bet365 je visokog kvaliteta. Možete ih potražiti putem imejla, telefona ili putem opcije za čat na njihovoj veb lokaciji. Njihove linije su stalno otvorene, a odnos prema vašim pitanjima je profesionalan i odgovoran. Odgovor na upit putem imejla u najgorem slučaju traje oko nekoliko sati.

Kompetencija
Ljubaznost
Vreme odziva
Kompetencija
Ljubaznost
Vreme odziva
Kompetencija
Ljubaznost
Vreme odziva
~7-10 min
Kompetencija
Ljubaznost
Vreme odziva
Čat uživo
~1-5 min

Jezičke verzije stranice

BugarskiBugarski
DanskiDanski
EngleskiEngleski
GrčkiGrčki
HolandskiHolandski
ItalijanskiItalijanski
JapanskiJapanski
+ 11 jezici
KineskiKineski
MađarskiMađarski
NemačkiNemački
NorveškiNorveški
PoljskiPoljski
PortugalskiPortugalski
RumunskiRumunski
SlovačkiSlovački
ČeškiČeški
ŠpanskiŠpanski
ŠvedskiŠvedski
Sakrij jezike

Sigurnost

Ne prihvata Rejting Kladionica
kao posrednika
Na sajtu Rejting Kladionica nema
predstavnika kompanije
Odnos prema špekulantima:
Postavlja ograničenja

Valute računa

Evro

Istorija ocena

16.12.2015
Rejting Bet365 se popeo sa 4 na 5
27.10.2013
Rejting Bet365 je pao sa 5 na 4
01.03.2012
Kladionica Bet365 je dodata u rejting

Organizacije (10)

Remote Gambling Association - RGA
Gambling Therapy
Gamblers Anonymous
The Independent Betting Adjudication Service - IBAS
GambleAware
Australian wagering council - AWC
Gibraltar Betting and Gaming Association - GBGA

FAQ/ Često postavljana pitanja

Kako da se registrujem na Bet365?

Da biste se registrovali na Bet365, potrebno je da kliknete na „Join“ u gornjem desnom uglu ekrana (u desktop verziji). Preko mobilnih uređaja izaberite „Log In“ i u prozoru koji se otvori u levom gornjem uglu izaberite „Join“

Popunite sva obavezna polja u prozoru koji će se otvoriti i kliknite na „Register“.

Potrebno je da popunite sva polja ličnim podacima, kao i mobilni telefon, imejl, korisničko ime, lozinku i četvorocifreni sigurnosni kod (nešto poput PIN koda koji će vam tražiti svaki put kada kontaktirate Korisnički serviz).

Važno

  • Potrebno je popuniti sva polja označena zvezdicom;
  • Da biste izbegli probleme, treba da navedete stvarne podatke. U suprotnom nećete moći da prođete postupak verifikacije i nećete moći da se kladite;
  • Ako ste depozirali sredstva preko Neteller-a ili Skrill-a, moraćete da koristite isti imejl sa kojim ste se registrovali u odgovarajućem e-novčaniku;

Da biste dovršili registraciju, označite polje u kojem se slažete sa uslovima i pravilima Bet365 i kliknite na Register.

Koji je promotivni kod za registraciju?

Bonus kod za registraciju na bet365 je BRATINGS. Imajte na umu da ovaj kod ne menja vrednost početnog bonusa, ali koristeći ga postajete deo tima Rejting Kladionica.

Kako da verifikujem svoj račun?

Da biste verifikovali svoj račun, potrebno je da odete u meni Members -> My Account -> Know your customer, nakon čega će se pojaviti prozor sa opcijama za slanje različitih identifikacionih dokumenata.

Morat ćete poslati snimak ličnog dokumenta kao što je lična karta, pasoš ili vozačka dozvola (možda će biti potrebno više od 1 dokumenta). Takođe, kopiju komunalnog računa, izvoda sa bankovnog računa ili telefonskog računa za potvrdu adrese.

Postoji i opcija da na kućnu adresu primite pismo sa kodom.

Mogu li da verifikujem samo jednim dokumentom u Bet365?

Od vas će se tražiti da obezbedite najmanje 2 identifikaciona dokumenta.

Da li je moguće da Bet365 zloupotrebljava moje lične podatke?

Ne. Bet365 je ogromna kompanija sa višestrukim licencama za kockanje. Ovo bi trebalo da vam garantira da kompanija posluje transparentno i da je pod neprestanim monitogingom.

Komentari ()
Ocena RK 5/5
Bonus 50 €
Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Rusiji.
Idi na sajt