Пријава

Ekspres tiket za danas – 21.08.2021

08:08, 21 августа 2021
Rejting Kladionica
Pretplatite se na stručnjaka Pročitajte punu verziju
Objavi:

Šampion Engleske Mančester Siti pokušaće u subotu od 16:00 časova na Etihadu da osvoji prve bodove u novoj sezoni protiv Norviča. Fudbaleri Pepa Gvardiole razočarani su od utakmice za Superkup, izgubili su od Lestera sa 1:0 i nisu imali odgovor protiv Tottenhama na u prvom kolu Premijer lige, gdje su sa istim rezultatom poraženi. Pobeda nad Norvičem izgleda kao neophodna, ali će Kanarinci, koji su ove sezone novajlije, pokušati da pokažu svoje argumente protiv najjačeg tima u Engleskoj. Očekujem uspešnu utakmicu u subotu popodne i preko 3,5 gola po stopi od 2.24 u 22betu.

Liverpul je na Enfildu domaćin jedne od prošlih sezonskih noćnih mora – Barnlija. Ekipa Šona Dajša bila je dio katastrofalne serije gubitaka za Liverpul na svom stadionu usred kampanje za Premijer ligu. Barnli je 21. januara pobedio Liverpool sa 0:1 na Enfieldu, ali je Klopov tim to vratio četiri meseca kasnije sa 0-3. Za predstojeći meč tipujem na pobedu domaćina „prvo poluvreme – konačan ishod“, sa kvotom 1.61 na 22betu.

Granada i Valensija igraju jedan protiv drugog u subotu od 19:30 u meču drugog kola španske La Lige. „Filipinos“ su zabeležili 0:0 kao gosti Viljarealu na startu šampionata, dok su „slepi miševi“ pobedili Hetafe na „Mestaji“ u meču sa dva crvena kartona. Jedini pogodak na meču postigao je Carlos Soler u 11. minutu. Valensija se nosila sa svojim zadatkom u prvom kolu i očekujem da će tim nastupiti još slobodnije protiv Granade i doći do uspjeha. Tipujem za krajnji ishod 2 na kvoti od 2.91 u 22betu.

Novajlija Empoli ugosti će Lazio u subotu, 21. avgusta u 20:45 u susretu uvodnog kola Serije A. „Plavi“ su prošle sezone trijumfovali u drugoj ligi (B) italijanskog fudbala i imaju ambicije da ove sezone učvrste mesto u apeninskoj eliti. Veći deo sezone Lacio nije bio daleko od mesta u prva 4 i učešća u Ligi šampiona, ali je na kraju ostao šesti. Očekujem da će Rimski orlovi početi pobedom – 1,75 u 22betu.

Ekspres tiket: Gubitna
Premijer liga
16:00/21 авг
Mančester Siti - Norvič
Premijer liga
13:30/21 авг
Liverpul - Barnli
La Liga
19:30/21 авг
Granada - Valensija
Seria A
20:45/21 авг
Empoli - Lazio
Konačno
k:
Kategorije: Prognoze iz redakcije "RK"
Sport: Fudbalske prognoze, Акумулатор (права колонка)
Objavi:
Komentari
Napišite komentar
Puna verzija