Gore

22Bet Srbija – Sportska kladionica

Bonus kod: 22_5710

Veoma atrkativan bonus dobrodošlice i drugi redovni bonusi

Raznovrsnost marketa za klađenje

Veliki izbor tržišta za klađenje uživo

Sadržaj
Ocena RK: 4/5
Sigurnost: 4/5
Tržišta pred utakmicu: 4/5
Tržišta uživo: 4/5
Kvote: 4/5
Podrška: 3/5
Tehnologija: 3/5
Komentari: 1 Bonusi: Depozit/ Podizanje: 1 EUR / -
Više 8
Mobilne verzije: Pitanja: 0 Žalbe: 0 Podrška

Sadržaj

Prednosti i mane

Prednosti:
Bonus kod: 22_5710
Veoma atrkativan bonus dobrodošlice i drugi redovni bonusi
Raznovrsnost marketa za klađenje
Veliki izbor tržišta za klađenje uživo
Vrlo dobra aplikacija za mobilno klađenje kako za Android tako i za iOS
Dobre kvote
Nedostaci:
Nema licencu za Srbiju
Nešto složeniji uslovi za prevrtanje bonusa
Ne predlaže Livestream
Korisnička podrška nema vezu putem telefona

Ocene (1)

3.9/5
Sigurnost
4/5
Pogodnost plaćanja
3/5
Tržišta pred utakmicu
4/5
Podrška
2/5
Tržišta uživo
4/5
Bonusi i promocije
5/5
Kvote
5/5
Jovan Veljkovic Nov sam
3.9/5

Pregled kompanije

4/5
Paruyr Shahbazyan
Osnivač stranice

22bet kladionica je relativno novi igrač među kladionicama širom sveta. Međutim, brend svakim danom stiče nove korisnike i poverenje. Konkurencija između platformi za klađenje na mreži raste i korisnici imaju priliku da registruju naloge na raznim veb lokacijama kako bi zadovoljili svoje visoke zahteve.

I dok su velika imena poput Bet365, Bwin i Betwinner, a u Srbiji – Mozzart, MeridianBet i MaxBet i dalje najčešće korišćene stranice za klađenje, poslednjih godina bilo je na desetine, pa i stotine novih kladionica koje pokušavaju da privuku više korisnika sa atraktivnim promocijama i vrlo visokim kvotama. Takav je slučaj sa kladionicom, koju ćemo istražiti u ovom članku – 22Bet.com.

Sportska kladionica 22Bet – link za Srbiju

Kako kladionica još nema licencu izdatu od Državne lutrije Srbije, morate koristiti alternativne linkove. Rejting kladionica vam predstavlja radnu vezu za 22Bet Srbija. 

Za klađenje u kladionici koristite: Link za 22Bet Srbija

Veza je aktualna za 2021 godinu.

22Bet registracija

Da biste registrovali i otvorili svoj nalog izaberite u gornjem desnom uglu na stranici dugme „Registracija“. Otvara vam se prozor gde trebate popuniti sledeće detalje:

 • Imejl
 • Ime i prezime
 • Lozinku
 • Štiklirajte polje ispod ovih podataka da ste saglasni sa uslovima i odredbama kladionice.

Ovo je jedini način registracije kod 22be kladionice. Registracija nije moguća načinima kao što su „jednim klikom“, „telefonom“ i „društvenim mrežama“, koji su dostupni u drugim kladionicama, kao naprimer 1xbet-u.

22bet registracija

Sportsko klađenje na 22Bet-u

Iako je veb stranica stara nešto manje od 4 godine, 22Bet online kladionica je već razvila vrlo širok izbor sportova na koje se mogu kladiti i tržišta sa kojih korisnici mogu da biraju događaje za svoje listiće. Da, uslovi za bonuse mogu biti malo komplikovani i preteški za primenu, ali opseg ponuda zadovoljava sve vrste kladioničara – od niskih i sigurnijih kvota do čudnih i gotovo nemogućih ponuda sa zapanjujuće visokim kvotama. Pokriveni su svi glavni sportovi (fudbal, košarka, tenis, rukomet i dr.), a 22Bet kladionica u ponudi ima stotine sportova iz celog sveta, niže divizije iz različitih zemalja i još mnogo toga.

Pored svih sportova i događaja, ova sportska kladionica nudi i mnogo različitih kladioničarskih događaja koji su daleko od sportskih. Predlaže vam klađenje na vreme, na različite TV formate popularne širom sveta, politiku (na primer: izbori u različitim zemljama), šta će se dogoditi u kraljevskoj porodici, pa čak i na vreme u različitim zemljama. Takođe su zanimljivi predlozi za poker događaje – na primer, tokom Pokerstars SCOOP događaja možete se kladiti na to iz koje države će biti pobednik, koja država će imati najviše finalista itd.

Ne bismo smeli da zanemarimo klađenje na e-Sportove, koji svakodnevno nudi stotine događaja. Možemo zaključiti da je poslednjih godina 22Bet kladionica ozbiljno skratila distancu od konkurencije u pogledu bogatstva ponuda za klađenje u sportu i šire, a trenutno 1xBet online kladionica i nekoliko drugih svetski poznatih bukmejkera imaju širi spektar događaja.

Logično, zbog mnogih predloga možete sve te događaje rasporediti po danima, pa čak i po satima. Iz menija možete odabrati vremenski opseg (na primer: u narednih 5 sati) ili datum ako želite da se kladite na Bundesligu, na primer, ali to je sreda – odaberete svoj datum i biće vam prikazani događaji samo za taj dan. U samim događajima možete odabrati da vidite sve ponude za klađenje kao i samo deo njih – na primer, samo azijske opcije klađenja ili samo hendikape i tako dalje. Platforma je podjednako pogodna za pojedinačne opklade i višestruke opklade (listiće), što zapravo pokušava da naglasi 22bet – češće klađenje tipa ekspres.

Karakteristike 22Bet kladionice

? Minimalna opklada za klađenje 22 RSD
? Promo kod za 22bet 22_5710
? Minimalni iznos depozita 112 RSD
Maksimalan broj opklada na tiketu 20
? Maksimalan profit 300 000 EUR (zavisi od događaja)
  • Maksimalna kvota za jedan događaj je 200.
  • Maksimalna kvota na tiketu 500.

  Kvote na 22bet-u

  22bet kladionica je relativno konkurentan velikim igračima u svetu sportskog klađenja. Ulozi koji se nude za masovne događaje su manje-više izjednačeni, što neće napraviti veliku razliku za igrače koji više vole ekspres tikete, ali može predstavljati problem onima koji više vole pojedinačno klađenje. U češćim slučajevima, favoriti imaju niže kvote na 22Bet-u u poređenju sa većim kladionicama, ali kompanija to nadoknađuje nudeći mnogo veće kvote bilo za remi ili za autsajdera u meču.

  Kada je reč o golovima, kornerima i slično, razlika je gotovo neprimetna, jer ova sportska kladionica često nudi veće kvote za određene događaje. Ako igrate više pojedinačnih opklada, savet koji vam mogu dati je da gledate kvote svuda i samo se kladite u kladionicu sa najvećim kvotama na datom tržištu.

  22bet 1

  Funkcionalnosti

  Sportska kladionica 22Bet Srbija nije poznata po najboljim funkcionalnostima među kladionicama, ali ipak postoje dve zanimljive opcije koje bi se mogle svideti korisnicima. Jedna od njih je opklada jednim klikom, koja se može označiti iz polja s desne strane gde se nalaze vaši izbori. Uložite određenu opkladu (na primer 500 RSD) i moći ćete da se kladite jednim klikom na tržište po vašem izboru.

  Druga opcija je slična popularnom „Cash out-u“ koji koristi sve više kladionica. Međutim, 22Bet kladionica koristi drugačiju verziju ove funkcije pod nazivom Prodaja tiketa – opkladu koju možete da vratite kompaniji. Ideja je ista, sa polja sa vašim opkladama možete da odaberete da li ćete prodati opkladu da biste imali novac na kojem kompanija trenutno procenjuje vaš izbor. Može se prodati delimično ili u celosti, ali nažalost opcija nije dostupna za sve vrste opklada, kao ni za manje popularna prvenstva i sportove.

  Među funcionalnostima ćete primetiti da ne možete da promenite već položene opklade, kao ni da ih otkažete ako ste pogrešili kod izbora. Vaša jedina opcija je „prodaja tiketa“, ali može da dozvoli zatvaranje za ulog manji od onog koji ste uložili.

  Klađenje uživo, rezultati i striming uživo

  Sportska kladionica 22Bet Srbija nudi solidnu osnovu za klađenje uživo, a u najpopularnijim sportovima postoji nekoliko stotina različitih opklada koje možete iskoristiti. Čak i na ne tako poznatim prvenstvima i sportovima postoji značajan broj tržišta i nema raspona sati u kojima nema događaja na kojima možete da se kladite uživo. Ako ste navikli na druge platforme za klađenje, onda Vam 22Bet može izgledati pomalo neuredno, ali kada se naviknete na njega, lako ćete pronaći tržišta koja vas zanimaju. Izbor sportova uživo je prilično veliki. 22bet kladionica nudi mogućnosti za klađenje uživo na sportove kao što su: fudbal, košarka, tenis, kao i klađenje uživo na manje poznate sportove kao kriket, badminton, konjske trke i dr. Kvote za klađenje uživo nisu najniže na tržištu, a ponekad mogu biti najbolje. Često su bolje od kladionice bet365 naprimer. 

  Takođe, odmah ispod statistike možete da sortirate tržišta koja privlače vašu pažnju, umesto da stojite na stranici koja nudi sve dostupne mogućnosti klađenja. 

  Na ovoj stranici se nalaze detaljne statistike o meču koji gledate, kao i o prošlim i predstojećim događajima, što vam može pomoći izbora opklade. Na žalost, u ovoj fazi kompanija NE nudi prenos utakmica uživo i sportova uživo i nema opciju prenosa uživo – jedan od problema koji bi 22Bet kladionica trebalo da reši u bliskoj budućnosti.

  22bet match center

  Vrste opklada na 22Bet-u

  Kladionica može imati nekoliko nedostataka u poređenju sa konkurentima, ali nudi vrlo znatiželjan oblik klađenja. Pored standardnih pojedinačnih i ekspres opklada, kao i opcija za bilo koji tip sistema, sportska kladionica u ponudi ima i nekoliko posebnih vrsta opklada – evo ih:

  1. Lančana opklada – mogućnost postavljanja niza opklada u lancu. Na primer: vi birate 5 mečeva u nizu i kladite 200 RSD na prvu utakmicu. Ako je opklada uspešna, sledeći mečevi će se kladiti sa istom sumom ili onom koja je ostala na originalnom „lančanom računu“. Ako od prethodnih opklada ne ostane novac, lanac se zaustavlja.
  2. Ulog promotivnim kodom – 22Bet promocija, koja se daje različitim korisnicima. Ako primite ovu ponudu, morate da ispunite prateće uslove i umesto da kladite iznos, samo unesite promotivni kod (bez klađenja novca) i kliknite na „odigraj opkladu“.
  3. Multi-opklada – slično sistemu sa tvrdim opkladama, koje su ovde označene sa „Lobi“, a mečevi sistema su „blok“. Opklada se smatra dobitnom ako su izabrani događaji „u lobiju“ uspešn i ako je uspešna bar jedna od blok opklada.
  4. Anti-ekspres – Izaberite 3 ili više izbora i označite opciju „anti-ekspres“. Ova opcija nudi dobitak ako najmanje 1 od selekcija ne pobedi. Odnosno, kladite se protiv vašeg izbora, očekujući da bar jedan od izbora ne prođe.
  5. Srećna – Tip sistema koji uključuje sve različite varijante izabranih događaja. Na primer: odaberete 4 događaja na fudbal, sistem kreira ukupno 15 opklada – 4 pojedinačne, 6 dvostrukih, 4 trostruke i 1 sa svim selekcijama. Na primer, stavite opkladu od 100 evra, a svota će biti podeljena podjednako među svih 15 opklada.
  6. Patent – sistem poznat svim kladionicama. Hvata sva klađenja osim jednokratnih, dvostrukih, trostrukih, četvorostrukih i tako dalje, u zavisnosti od broja odabira koji želite.

  Sportski džekpot

  Svake nedelje 22Bet kladionica organizuje džekpot igru sa sportskim opkladama. Na posebnoj stranici na sajtu nalazi se 14 mečeva čiji konačni ishod, ako pravilno predvidite, igrate za raspodelu džekpota, koji se prikuplja od svih opklada + suma koje je obezbedila kompanija. Minimalna opklada je 70 RSD.

  Ostali proizvodi 22Bet-a

  Od ostalih zanimljivih kladioničarskih tržišta 22bet u ponudi ima sledeće:

  Virtuelni sportovi

  Neki ne prave razliku između „virtuelnih sportova“ i „E-sporta“, iako je velika, a dobra vest je da 22Bet nudi obe vrste sa velikom raznovrsnošću. U „virtuelnim sportovima“ kompanija nudi čak 5 soba koje kladiocima nude gomilu različitih opcija za klađenje – mečeve, konjske trke i šta sve ne, na koje se može kladiti u bilo koje doba dana. Dobra stvar ove opcije je da čak i ako nema stvarnih sportskih događaja, uvek postoje virtuelni.

  E-Sports

  E-sport raste sve više i gotovo svaka kladionica sada nudi razne događaje kladjenja. Ovo se posebno odnosi na 22bet, koji ima dobro razvijenu platformu koja svakodnevno nudi stotine događaja – klađenje na Counter Strike, FIFA, NBA 2K i mnoge druge popularne igre i turnire iz sveta e-sporta.

  22Bet Casino

  Kazino odeljak kompanije takođe se razvija ozbiljnim tempom, nudeći stotine slotova, razne rulete, stolove za blekdžek i gomilu drugih casino igara, koje mogu privući pažnju ljubitelja ove vrste kockanja. Dobra vest je da 22Bet Casino koristi stotine različitih provajdera igara i da je raznolikost definitivno na nivou.

  Kazino uživo

  Sportska kladionica 22bet nudi svojim korisnicima i kazino uživo. Ovaj odeljak veb stranice je takođe prilično dobro razvijen, koristeći više od 20 provajdera igara, uključujući lidere na tržištu Evolution Gaming, Vivo Gaming i druge. Možete uživati u različitim igraonicama sa različitim opkladama – od nekoliko dinara do hiljade dinara. U ponudi imaju slotove sa kockicama, ruletom, blekdžekom i druge.

  22bet kazino odeljak

  22GAMES

  Zanimljiv i zabavan, 22Games uključuje preko 100 interesantnih i raznovrsnih igara na koje se možete kladiti, uz klasike kao što je Super Mario.

  TVGAMES

  Razne TV igre na koje se kladiti – poker ruke, igre na sreću, igre sa džekpotom i mnoge druge, koje vode krupjei uživo i lepa su razonoda ako vam se ovaj tip igara sviđa.

  Verifikacija naloga

  Ovo je najvažniji proces koji treba da izvršite u 22Bet-u. Da ne biste brinuli zbog neočekivanog ograničenja naloga, direktne blokade ili problema sa podizanjem dobitaka, morate odmah nakon registracije da dovršite postupak verifikacije svog naloga. Da biste to uradili, morate da pošaljete snimak lične karte/ vozačke dozvole sa obe strane, snimak instrumenta plaćanja koji koristite. Pored toga, moraćete da pošaljete dokument za plaćene komunalne usluge za poslednja 3 meseca kako bi kladionica potvrdila podatke (poput adrese, telefona) koje ste naveli tokom registracije. 

  Kako 22bet u Srbiji nije licenciran, morate što tačnije slediti korake. Ni u kom slučaju ne koristite strana sredstva plaćanja, dajte samo tačne podatke o sebi i navedite aktivan broj telefona. Ako vas optuže za korišćenje više računa, lažnih podataka i slično, vaš nalog će biti blokiran, pa čak i izbrisan. Zbog toga se mora izvršiti verifikacija pre nego što zatražite podizanje novca, kako biste bili sigurni da ćete moći da upravljate svojim računom na 100%.

  Mobilna aplikacija i mobilna verzija sajta

  Da bi zadovoljio veći broj korisnika, iako su relativno novi na tržištu, 22Bet je razvio odličnu mobilnu aplikaciju koja se može preuzeti na Android i iOS uređaje. Aplikacija je izuzetno pogodna, sa boljim interfejsom od računarske verzije, nešto je lakša i brže radi. Takođe možete putem aplikacije da primate razne ponude i promocije direktno na telefon. Navigacija i izgled aplikacije su na visokom nivou, tako da ova sportska kladionica u pogledu mobilnosti zaslužuje visoke ocene. Ostaje samo da skinete aplikaciju i upustiti se u mobilno klađenje. 

  Razlike između aplikacije za Android i za iOS ne postoje.

  22bet mobilna aplikacija

  Mobilna verzija sajta je identična desktop verziji, tako da igrači koji dostupe kladionicu preko mobilnih telefona mogu koristiti sve usluge kao i preko laptopa.

  Ograničavanje i blokiranje Betwinner naloga

  Mnogo je slučajeva u kojima se korisnici žale na ograničenje naloga ili direktno blokiranje ne samo u 22Bet-u, već i uopšte poslednjih meseci u svim svetskim kladionicama. Razlozi su obično sumnje u lažne šeme, najčešće povezane sa nameštanjem utakmica. Nerijetko se događa da računi budu ograničeni zbog čestih dobitaka – nešto što se s vremena na vrijeme događa u raznim kladionicama.

  Što se tiče 22Bet-a, najčešći razlozi za ograničavanje i blokiranje povezani su sa netačnom verifikacijom računa. Zbog toga strogo sledite postupak identifikovanja i pokušajte da je primenite što je brže moguće – ako je moguće čim započnete igru na njoj. Ne čekajte vreme za povlačenje sredstava da biste dovršili ovaj postupak.

  Rejting za 22Bet

  Za novu kladionicu, 22Bet definitivno ispunjava mnoge zahteve koje igrači imaju – dobar 22bet bonus na prvi depozit, odlične kvote, razne promocije i mnogo šansi za dobitak, bez obzira na to da li će vaše opklade izaći ili ne. Na platformu se lako naviknuti, u ponudi imaju mnoštvo različitih tržišta, a ponude se približavaju liderima. Naravno i sa aplikacijom za mobilno klađenje možemo dati veoma dobru ocenu kladionici. 

  Plus je što kladionica predlaže svojim korisnicima uplatu na sledeće valute: srpski dinar, američki dolar, evro i dr.

  Međutim, nekoliko nedostataka može se istaći kao minus – početni 22bet bonus je ograničen na maksimalno dozvoljenu sumu koju možete osvojiti bonus sredstvima, neke opcije nisu tako dobro izmišljene, ne postoji usluga livestream, a nema i licencu za Srbiju. Nedostatak je isto što korisnička podrška nema telefon, jedina veza je putem imejla. Uprkos svojim nedostacima, 22Bet je dobra alternativa na tržištu popularnih platforma za sportsko klađenje.

  Proširi Sakrij
  Karakteristike kladionice
  Sigurnost
  4/5
  Tržišta pred utakmicu
  4/5
  Tržišta uživo
  4/5
  Kvote
  4/5
  Podrška
  3/5
  Tehnologija
  3/5

  Recenzija proizvoda

  Dostupnost odeljaka i aplikacija

  Web
  Mac
  Sportski proizvodi
  Sport
  E-sportovi
  Virtuelni sportovi
  Lutrija
  Match-Center
  Kazino
  Slotovi
  Kazino
  Kazino uživo
  Veština igre
  Poker
  Bingo
  Igre
  Usluge
  Кэшаут
  Registracija
  Depozit
  Čat uživo
  - Srpska verzija - Mobilna verzija

  Načini plaćanja

  Načini depoziranja/ uplate i podizanja/ isplate

  Najsigurniji način uplate i isplate je debitnom/ kreditnom karticom, jer platforma nudi takva plaćanja Visa i MasterCard karticama. Ne postoje naknade za depozit ili podizanje, a kada zahtevate podizanje, sumu možete dobiti od nekoliko minuta do nekoliko dana. Takođe najpopularniji onlajn novčanik – Skrill, dostupan je za plaćanje, jer depozit traje sekunde, a podizanje – do 15 minuta.

  Možete da koristite različite načine, ali to su oni koji se najviše preporučuju. Zanimljiva činjenica je da sa drugom popularnom opcijom – Neteller, možete uplatiti, ali ne i podići sredstva. Za one od vas koji više vole kriptovalute, koje punom parom ulaze u kladionice, postoje i desetine načina za depozit i podizanje valuta poput bitkoina, lajtkoina i drugih.

  Ovde ćemo izbrojati načine pomoću kojih se može izvršiti uplata:

  • putem debitne/ kreditne kartice – Visa/ MasterCard
  • e-novčanika – Skrill, Skrill 1-Tap, PerfectMoney, Sticpay
  • putem sistema plaćanja – ecoPayz, Neteller
  • i nakraju uplata preko kriptovaluta kao što su Bitcoin, Dogecoin, Ethereum i dr.

  Sa druge strane isplata sredstava je moguća na sledeće načine:

  • putem kartica – Visa/ MasterCard
  • e-novčanika – Skrill, PerfectMoney, Sticpay
  • putem sistema plaćanja – ecoPayz, Payeer, Neteller
  • i isplata putem kriptovaluta – Bitcoin, Dogecoin i dr.
  Depoziranje Podizanje
  Iznos Vreme Provizija Iznos Vreme Provizija
  112 do - Trenutno 0% 225 do - između 1 min i 7 dana 0%
  112 do Trenutno 0% 225 do između 1 min i 7 dana 0%
  112 do Trenutno 0% - - -
  Prikaži više (11)

  Informacije o kompaniji

  22Bet
  Kurasao Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50 Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50
  Nepoznato
  2017
  Nepoznato

  Valute računa

  Američki dolar
  Evro
  Ruska rublja
  Turska lira
  Prikaži više (5)

  Podrška

  Korisnička podrška i servis

  Prva stvar koja će vas impresionirati je činjenica da veb lokacija podržava mnoge jezike, a naravno i srpski. Inače, 22Bet nudi adekvatnu uslugu svojim korisnicima, a odeljenje za podršku je od velike pomoći za stvari koje ne razumete na veb lokaciji ili za probleme koje imate. Međutim, ozbiljan problem predstavlja činjenica da se možete povezati na live chat ili e-poštu, ali ne postoji kontakt telefon – nešto što danas nude gotovo sve kladionice, ali u ovoj fazi nije dostupno u 22Bet-u. Ostali načini povezivanja sa platformom dostupni su 24 sata dnevno.

  Načini povezivanja sa korisničkim servisom:

  Live chat nažalost nije dostupan na srpskom jeziku, već je dostupan na engleskom, ruskom i dr.

  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  Do 24 h
  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  Čat uživo
  ~1-5 min

  Sigurnost

  Ne prihvata Rejting Kladionica
  kao posrednika
  Na sajtu Rejting Kladionica nema
  predstavnika kompanije
  Odnos prema špekulantima:
  Postavlja ograničenja

  Licence (1)

  Istorija ocena

  01.06.2020
  Kladionica 22Bet je dodata u rejting

  FAQ/ Često postavljana pitanja

  Kako se registrovati na 22Bet?

  Da biste se registrovali, morate se prijaviti na stranicu i kliknuti na polje za registraciju. Postoje dve metode – puna registracija i putem društvenih mreža, prva opcija je bolja. Uputstva za registraciju na 22bet pogledajte ovde.

  Da li postoji kazino na 22Bet-u?

  Da! Kompanija se u velikoj meri oslanja na svoju kazino sekciju, a preko 100 različitih provajdera brine o raznovrsnim igrama. Kladionica takođe ima odeljak „kazino uživo“.

  Da li postoji bonus kod za 22Bet?

  Da! Koristite promotivni kod 22_5710 za bonus dobrodošlice od 100% do 15000 RSD. Ovde pogledajte informacije o zahtevima i načinu korišćenja bonusa.

  Mogu li verifikovati nalog samo pomoću lične karte?

  Ne. Da biste izvršili potpunu verifikaciju, morate poslati sve potrebne dokumente (ličnu kartu, sredstvo plaćanja, snimak računa koji ste plaćali, a ponekad čak i dokaz da su korišćena sredstva vaša, na primer: izvod iz banke).

  Koji je minimalni ulog na 22Bet-u?

  Minimalni ulog je 22 RSD.

  Da li je sigurno davati svoje lične podatke i dokumente?

  Do danas, 22Bet nije imao problema sa curenjem podataka i nema takvih žalbi. Uvek je sigurnije odabrati licenciranu kladionicu, ali čak i ako to ne kontroliše Državna Lutrija Srbije, 22Bet poseduje nekoliko licenci i nije dozvoljeno da pruža lične podatke trećim licima.

  Zašto nisam dobio bonus za prvi depozit na 22bet-u?

  Dva mogu biti glavna razloga – označili ste opciju da u ovoj fazi ne želite da dobijete bonus ili postoji problem sa podacima koje ste pružili kompaniji. Za više detalja možete kontaktirati uslugu ćaskanja na ovoj lokaciji koja je aktivna 24 sata dnevno.

  Da li 22bet nudi bonus lojalnost?

  Kladionica ima razne bonuse za svoje verne igrače, kao što je klađenje sa promotivnim kodom i sistem povrata od 0,3% od iznosa koji ste uložili (postoje uslovi koji moraju biti ispunjeni).

  Mogu li da napravim finansijsko klađenje na 22bet?

  Kladionica ne nudi ovu opciju.

  Postoje li džekpotovi na 22Bet-u?

  Da. Pored činjenice da odeljak kazina ima različite nivoe džekpotova, postoji i glavni sportski džekpot koji se igra svake nedelje. U posebnom odeljku morate da se kladite na najmanje 70 RSD na konačni ishod 14 mečeva. Ako su svi događaji dobitni, osvajate vrlo ozbiljnu novčanu nagradu koja je različita svake nedelje.

  Da li postoji rulet na 22Bet-u?

  Da – i u odeljku kazina i u „kazinu uživo“. Minimalna i maksimalna opklada variraju, ali najniža opklada kreće se od 0,10 EUR.

  Da li postoji blekdžek na 22Bet-u?

  Kao i kod ruleta, i blekdžek je jedna od popularnih igara i dostupan je u oba odeljka kazina.

  Da li postoji lutrija na 22Bet-u?

  Da. Pored standardnih lutrija u 22Games, postoji i nedeljna lutrija sa nagradama u rasponu od 1.000 poena za kladionicu do najnovijeg iPhone ili MacBook modela.

  Postoje li virtuelni sportovi u 22Bet-u?

  Da, postoje i su dobro razvijen individualni odeljak koji radi 24 sata dnevno.

  Da li postoje e-sportovi na 22Bet-u?

  Kladionica ima jednu od najboljih platformi za one koji vole da se klade na e-sport – razne ponude, širok spektar igara kao što su CS, FIFA i druge i stotine tržišta na dnevnom nivou.

  Kako mogu koristiti Cash-Out na 22Bet-u?

  Ova opcija postoji u kladionici, ali se naziva „prodaja tiketa“. Funkcija pruža mogućnost prodaje vaše opklade kompaniji za iznos koji kladionica predloži. To se može učiniti na dva načina – kroz odeljak „Istorija klađenja“ na vašem nalogu ili iz menija „Moje opklade“ na veb lokaciji.

  Koliko vremena je potrebno da se promeni status opklade?

  U roku od 2-3 minuta nakon što je realizovan događaj vašeg uloga.

  Koliko vremena je potrebno za podizanje iznosa?

  To u velikoj meri zavisi od načina plaćanja koji koristite. Ako imate debitnu/ kreditnu karticu, vreme varira od nekoliko minuta do 5 radnih dana. Ako koristite E-novčanik ili kriptovalute, ovo traje oko 15 minuta.

  Pogresno sam odigrao tiket – mogu li promeniti događaj?

  Kladionica ne nudi funkciju „promena tiketa“, ali putem „prodaje tiketa“ možete „zatvoriti“ opkladu. Nažalost, ova opcija nije dostupna za sva prvenstva, sportove ili tržišta. Pažljivo pregledajte svoj izbor pre nego što napravite konačnu opkladu.

  Šta se događa ako se utakmica otkaže? Da li će mi vratiti novac?

  Kada se otkaže događaj u 22Bet-u, opklada se stavlja na kvotu 1,00. Ako je reč o pojedinačnoj opkladi, novac će biti vraćen, ako je deo prave kolone ili sistema, događaj će biti izmiren u kvoti 1,00.

  Koje sisteme klađenja nudi 22bet?

  Svi poznati sistemi su dostupni na 22Bet-u – Patent, Srecna, Lančana opklada, Multi-opklada. Postoji i opcija „anti-ekspres“, pomoću koje se kladite protiv svoje opklade.

  U kom slučaju će ograničiti/ blokirati moj 22Bet račun?

  U slučaju da ste naveli netačne ili grešne informacije; koristite neregulisana strana sredstva plaćanja; redovno se kladite na sumnjive događaje.

  Mogu li videti kompletnu istoriju mojih opklada u 22Bet-u?

  Da, nakon odlaska u meni vašeg naloga i odabira „Istorija klađenja“.

  Kakvo je prisustvo 22Bet-a u Srbiji?

  Komentari ()
  Ocena RK 4/5
  Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
  zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
  Bićete preusmereni na lokaciju
  koji legalno radi u Srbiji.
  Idi na sajt