Пријава

Sinsinati Bengals – Los Anđeles Rems / Specijalno predviđanje za Super Bowl 56

09:02, 13 фебруара 2022
Martin Georgiev
Pretplatite se na stručnjaka Pročitajte punu verziju

Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoje predviđanje za NFL – Super Bowl 56!

Objavi:
Pojedinačno: Gubitna
NFL, Superbol 56
00:30/14 феб
Sinsinati Bengals - Los Anđeles Rems

Nekoliko brzih opklada za igrače tokom Superbola 56. Sony Michel je bek iz LA Remsa, koji lako može da dobije pas u gustom napadu „Ovnova“. Po mom mišljenju, preko 6,5 dobijenih jardi za Michela je odlična opklada. Kvota 1,90 u bet365-u.

Tajler Bojd je wide receiver Sinsinatija Bengalsa koji je zaradio preko 800 jardi u regularnoj sezoni i jedna je od opcija na raspolaganju Džou Barou, i koji se ne zove Džamar Čejs. Pretpostavlja se da će Čejsa čuvati najjači igrači Remsa, što će „otkriti“ Bojda i mislim da će obeležiti tačdaun u ovom Superboulu.

Najveći problem Bengalsa je protekcija Džoa Baroua, koji je bio u nokaunu devet puta tokom utakmice protiv Tenesi Titansa. Ovnovi definitivno imaju zveri i defanzivce kao što su Donaldo i Von Miller, što mislim da će dovesti do problema za Burrova, koji će morati brzo da baca. Zato mislim da neće moći da pretrči više od 10 jardi u ovoj finalnoj utakmici.

Kategorije: Prognoze iz redakcije "RK"
Sport: НФЛ
Oznake: ,
Objavi:
Komentari
Napišite komentar
Puna verzija