Sinsinati Bengals – Los Anđeles Rems / Specijalno predviđanje za Super Bowl 56

00:30, 14 феб 2022
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoje predviđanje za NFL – Super Bowl 56!
Pojedinačno: Gubitna
NFL, Superbol 56
00:30/14 феб
Sinsinati Bengals - Los Anđeles Rems
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Nekoliko brzih opklada za igrače tokom Superbola 56. Sony Michel je bek iz LA Remsa, koji lako može da dobije pas u gustom napadu „Ovnova“. Po mom mišljenju, preko 6,5 dobijenih jardi za Michela je odlična opklada. Kvota 1,90 u bet365-u.

Tajler Bojd je wide receiver Sinsinatija Bengalsa koji je zaradio preko 800 jardi u regularnoj sezoni i jedna je od opcija na raspolaganju Džou Barou, i koji se ne zove Džamar Čejs. Pretpostavlja se da će Čejsa čuvati najjači igrači Remsa, što će „otkriti“ Bojda i mislim da će obeležiti tačdaun u ovom Superboulu.

Najveći problem Bengalsa je protekcija Džoa Baroua, koji je bio u nokaunu devet puta tokom utakmice protiv Tenesi Titansa. Ovnovi definitivno imaju zveri i defanzivce kao što su Donaldo i Von Miller, što mislim da će dovesti do problema za Burrova, koji će morati brzo da baca. Zato mislim da neće moći da pretrči više od 10 jardi u ovoj finalnoj utakmici.

Istekli bonusi i promocije
100% Bonus kod za otvaranje naloga na Bet365 (18+ | Važe uslovi i odredbe)
Bet365 nudi sledeću NOVU ponudu svojim novim korisnicima – 100% Bonus na novi nalog (do 50 EUR kredita za opklade). Potrebna je registracija i depozit od najmanje 5 EUR.
405
Svi bonusi Bet365
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari