Пријава

Sparta Praga – Partizan / Tipovi / Liga Konferencija

11:02, 17 фебруара 2022
Vladica Aleksov
Pretplatite se na stručnjaka Pročitajte punu verziju
Objavi:
Pojedinačno: Gubitna
Liga Konferencija
21:00/17 феб
Sparta Praga - Partizan

Večeras ot 21:00 sati Parizan nastavlja svoj put u Evropi. Gostuje Sparti iz Prage a svi znamo da to nije nimalo laka prepreka za crno-bele.

Domaćini su se plasirali u plej-of tako što su završili na trećem mestu u Grupi A Lige Evrope, dok je Partizan završio grupnu fazu Lige Konferencije na drugom mestu posle Genta.

Sparta nije nimalo slaba ekipa ako uzmemo u obzir igre u Ligi Evrope. Pobedili su Rendžerse, remizirali sa Bronbijem da bi poveli Lionu na poluvremenu ali nažalost posle toga izgubili sa 4-3 od Francuza. Tako da umeju postići golove.

S druge strane Partizan je solidnom igrom zaslužio drugo mesto, a mogao je i prvo ako nije bilo remija sa Florom Talin i da nije bilo toliko promašaja na utakmici sa Gentom. Mislim i smatram da su Grobari u stanju da postignu gol, ai pre svega moraju biti veoma oprezni u odbrani.

Danas ipak neću skočiti na dvojku jer verujem da će domaćin kontrolirati igru i zalažem na duplu šansu 1X i od 2 do 4 gola na utakmici. Nadam se da će Partizam brzim kontrama stizati do gola i imati prilike da se upiše. MaxBet kladionica daje kvotu 2,10.

Kategorije: Prognoze iz redakcije "RK"
Sport: Fudbalske prognoze, Ostale fudbalske prognoze
Oznake: ,
Objavi:
Komentari
Napišite komentar
Puna verzija