Sparta Praga – Partizan / Tipovi / Liga Konferencija

21:00, 17 феб 2022
Pojedinačno: Gubitna
Liga Konferencija
21:00/17 феб
Sparta Praga - Partizan
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Večeras ot 21:00 sati Parizan nastavlja svoj put u Evropi. Gostuje Sparti iz Prage a svi znamo da to nije nimalo laka prepreka za crno-bele.

Domaćini su se plasirali u plej-of tako što su završili na trećem mestu u Grupi A Lige Evrope, dok je Partizan završio grupnu fazu Lige Konferencije na drugom mestu posle Genta.

Sparta nije nimalo slaba ekipa ako uzmemo u obzir igre u Ligi Evrope. Pobedili su Rendžerse, remizirali sa Bronbijem da bi poveli Lionu na poluvremenu ali nažalost posle toga izgubili sa 4-3 od Francuza. Tako da umeju postići golove.

S druge strane Partizan je solidnom igrom zaslužio drugo mesto, a mogao je i prvo ako nije bilo remija sa Florom Talin i da nije bilo toliko promašaja na utakmici sa Gentom. Mislim i smatram da su Grobari u stanju da postignu gol, ai pre svega moraju biti veoma oprezni u odbrani.

Danas ipak neću skočiti na dvojku jer verujem da će domaćin kontrolirati igru i zalažem na duplu šansu 1X i od 2 do 4 gola na utakmici. Nadam se da će Partizam brzim kontrama stizati do gola i imati prilike da se upiše. MaxBet kladionica daje kvotu 2,10.

Istekli bonusi i promocije
"Dobro došao Care" - MaxBet bonus dobrodošlice
Prijavite se da biste dobili bonus
Kladionica MaxBet predlaže svojim novim kosrisnicima veliko iznenađenje. Naziv promocije je Dobro došao care i važi do 01.09.2022. godine. Da biste preuzeli bonus morate se registrirati i izvršiti verifikaciju naloga. Ako depozirate sredstva pre toga nećete dobiti ništa!
1698
Svi bonusi MaxBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari