Napravite opkladu/ Bet Builder: Ko nudi opciju i kako se koristi?

Čini se da je neke fudbalske utakmice tako lako predvideti da se dvoumimo koji tip da odaberemo. Međutim, dopušteno nam je da odigramo samo jednu utakmicu u fix-noj opkladi, ili je bar tako bilo donedavno.

Zahvaljujući inovativnoj funkciji „BET BUILDER“, mogli smo učestvovati s kombinacijama pojedinačnih utakmica, grupirajući odabire iz određenog događaja. Ne nude sve online kladionice ovu uslugu. Dostupan je u najpopularnijim svetskim markama, koje smo pomenuli u nastavku u vodiču.

Alat Bet Builder nije potpuno isti kao kumulativne opklade, stoga se informirajte o uslovima i ograničenjima kada kreirate višestruki odabir ove vrste.

Koje kladionice nude opciju Bet Builder i kako se to zove na različitim stranica...

Pročitaj opis

Koje kladionice nude opciju Bet Builder i kako se to zove na različitim stranicama?

 • bet365 – Kreiraj opkladu/ Bet Builder
 • 1xbet – Konstruktor opklade/ Bet Constructor
 • betwinner – Konstruktor opklade/ Bet Constructor

  Šta je „Bet Builder“?

  Funkcija se sreće pod različitim nazivima, ali obavlja isti zadatak – kombinaciju igara za jedan događaj. Dostupno za opklade pre utakmice i opklade uživo množenjem koeficijenata standardnom metodom. Stvoreni višestruki koeficijent se kladi pojedinačno, bez uključivanja ostalih tipova i kombinacija za jednu utakmicu.

  Bet Builder se automatski aktivira za sve fudbalske utakmice, ali se ne preklapa uvek s celim skupom tipova/ opcija za klađenje. Neke utakmice ne dopuštaju kombiniranje, pa se morate pridržavati ograničenja dotične kladionice.

  Ilustrirajmo situaciju: Odabrali ste utakmicu između Arsenala i Totenhema, konstruisavši selekciju od preko 2,5 gola, dupla šansa za pobedu „topdžija“. Ako utakmica završi u korist Arsenala s rezultatom 2:1, cela opklada će biti dobitna. Ali, u slučaju ijedne nepreciznosti, na primer, čistog uspeha za „topdžije“ (2:0), tiket će se  smatrati  izgubljenim. To je rizik višestrukih kombinacija.

  Kako napraviti kombinaciju za jednu utakmicu?

  Posetite odeljak „Fudbal“ i fokusirajte se na određenu utakmicu. Među pojedinačnim odeljcima s tipovima pronaći ćete polje za kreiranje opklade. Odaberite ga da biste dobili informacije o dostupnim tipovima. Najčešći su sledeći predlozi:

  • Konačan ishod
  • Dupla šansa
  • Prvo poluvreme
  • Broj golova
  • Oba tima daju gol
  • Korneri
  • Prvo-Kraj
  • Tačan rezultat
  • Golovi – par-nepar
  • Specijalne opklade
  • Kombinacije

  Označite željene opcije prema ograničenju dužine ekspres tiketa. Zatim odaberete „Dodaj opkladu“ i formirana kombinacija se šalje na elektronski tiket. Odatle odaberite sumu koju ulažete i aktivirate odabir.

  Napravite opkladu/ Bet Builder na Bet365-u

  Mnoge inovacije na tržištu kladionica počele su na engleskoj platformi. „Kreiraj opkladu“ takođe je ideja kladionice Bet 365 koja se pojavila na stranici pre nekoliko godina. Funkcija važi samo za fudbalske utakmice, pridržavajući se glavnih tipova.

  Dopuštena je kombinacija između 2 i 12 tipa/odabira s jednog događaja, na šta se formira ukupni koeficijent. Njegovu vrednost pronaći ćete u desnom uglu, gde stoji polje  „Dodaj na tiket“. Odatle kombinaciju jedne utakmice šaljete na elektronski tiket.

  Bet365 bet builder

  „Dodaj odabir“ (+ Add Selection) otključava prozor u kojem su sve opcije igre raspoređene prema njihovoj vrsti. Bet365 objavljuje ponude na specifičan način, broj golova je izražen celim brojevima. Međutim, to ne menja uslove igre. Na primer, ako se kladite na više od 2 gola, tiket će biti dobitan ako se postigne najmanje 3 gola na utakmici. Situacija je identična s različitim varijantama azijskih hendikepa i gol linija.

  Ograničenja i pravila

  Kao što smo nagovestili, kreiranje opklade se razlikuje od standardnih bežičnih opklada. Kod njih se ne pridržavate nametnutih normi i specifičnosti, dok ovde postoje neke posebnosti na koje treba paziti.

  • Dozvoljeno je učešće sa najviše 6 marketa
  • Kombinacije pojedinačnih utakmica dostupne su samo za fudbalske opklade
  • Kreirana opklada se može dodati na listić sa drugim događajima, a na jednom tiketu možete imati najviše 4 bet buildera.
  • Zatvaranje opklade nije dozvoljeno
  • Zabranjeno je korišćenje funkcije „Promeni opkladu“.
  • U slučaju da se tržište otkaže/ anulira, ceo „bilder“ dobija kvotu 1,00.

  Konstruktor opklade u 1xbet-u

  Funkcija igra sličnu ulogu u ruskoj kladionici, a razlike su minimalne. Razlike se izražavaju u broju kombiniranih opklada i prisutnosti nekih specifičnijih tipova. Polje za kreiranje tiketa za jednu utakmicu nalazi se u plavoj traci, odmah ispod imena timova.

  I u ovoj kladionici funkcija je razvijena po istom modelu. Morate odabrati „Dodaj događaj“, iz kojeg će se učitati pojedinačne opcije igre – ishod utakmice, dupla šansa, tačan rezultat, broj golova, broj odbrana itd.

  1xbet takođe ograničava kombiniranje dodatnih tipova na kreiranu opkladu. Klasificira se kao jedinstven, tj. poništenjem jednog tipa poništava se ceo izbor.

  Nemojte pomešati ovu opciju s Bet Constructorom, gde kreirate događaje s timovima koji učestvuju u dnevnoj ponudi.

  1xbet bet constructor

  Koje druge kladionice nude Bet Builder?

  Slične karakteristike kriju se u nekoliko drugih kladionica, a betwinner je jedna od njih, za ostale još uvek nemamo recenziju. Konstruktor opklada je identičen kao i kod 1xbet-a, a mogao bih reći i potpuno jednak. Nalazi se na istom mestu na i označen je istom ikonicom.

  betwinner bet constructor

  Efbet (Efbetov licencirani sajt) ne nudi opciju kreiranja opklade na jednu utakmicu, ali možete učesvovati u pravim tiketima s 2-3 tipa iz datog događaja. U tu svrhu potrebno je odabrati golove, kornere i kartone – tipove koja se ne preklapaju.

  Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
  zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
  Bićete preusmereni na lokaciju
  koji legalno radi u Srbiji.
  Idi na sajt