Gore

Meridianbet sportsko klađenje – ocena i ekspertsko mišljenje

Možete se povezati sa Meridian korisničkim servisom putem velikog broja načina i platformi

Veoma dobre mobilne aplikacije

Veliki izbor opcija za klađenje

Bogat izbor bonusa i promocija

Sadržaj
Ocena RK: 4/5
Sigurnost: 4/5
Tržišta pred utakmicu: 5/5
Tržišta uživo: 5/5
Kvote: 3/5
Pogodnost plaćanja: 4/5
Podrška: 4/5
Tehnologija: 4/5
Komentari: 3 Bonusi: Depozit/ Podizanje: 100 RSD / 0
Više 6
Mobilne verzije: Pitanja: 0 Žalbe: 0 Podrška

Sadržaj

Informacije o kompaniji

Meridianbet
Srbija Bulevar Mihajla Pupina 10 B
0800/333-440
Nepoznato
3.2001
Nepoznato
500

Licence (1)

Prednosti i mane

Prednosti:
Možete se povezati sa Meridian korisničkim servisom putem velikog broja načina i platformi
Veoma dobre mobilne aplikacije
Veliki izbor opcija za klađenje
Bogat izbor bonusa i promocija
Raznovrstnost uplate i transfer novca između Meridian naloga
Nedostaci:
Korisnička podrška nije dostupna 24/7
Samo dva načina za isplatu

Načini plaćanja

Novac na svoj nalog u Meridian kladionici možete uplatiti putem Visa, Master, Maestro kartice preko Skrilla, Ipay-a ili na samom uplatnom mestu. Uplata platnim karticama je vrlo jednostavna. Otvorite Vaš nalog, klikom na meni izaberite opciju uplata i jednu od ponuđenih kartica. Minimalni iznos za uplatu je 300 dinara. Nakon verifikacije kartice novac je istog trenutka na vašem online računu.

Isplata ostvarenog dobitka zavisi od načina uplate. Ako je uplata depozita izvršena putem Skrilla onda isplatu jedino mozete izvršti putem Skrilla. Ukoliko je uplata izvršena na bilo koji drugi dostupni način onda isplata jedino nije moguća putem Skrilla. Kada govorimo o limitu isplate tu je Meridian bez konkurencije. Moguće je podići dva miliona dinara po jednoj isplati.

Uplata na internet nalog realizuje se isključivo u valuti Republike Srbije. Ukoliko Vaša platna kartica nije povezana sa dinarskim računom, iznos transakcije u dinarimа biće konvertovan u vаlutu Vašeg računa prema kursu Vaše banke.

Depoziranje Podizanje
Iznos Vreme Provizija Iznos Vreme Provizija
300 do Trenutno 0% - - -
300 do Trenutno 0% - - -
300 do Trenutno 0% - - -
Prikaži više (9)

Pregled kompanije

4/5
Paruyr Shahbazyan
Osnivač stranice

Meridianbet sportska kladionica pored Mozzarta je sigurno jedan od najpopularnijih kladioničarskih brendova. Ovaj brend je u vlasništvu kompanije Meridian Gaming LTD, sa sedištem na Malti.

Licenca i veza za dostup

Kompanija poseduje kladioničarsku licencu države Malte, MGA (Malta Gaming Authority), ali uz nju poseduje i licencu Republike Srbije za priređivanje igara na sreću putem interneta.
Licenca Meridian kaldionice je (Malta gaming authority) koju izdaje Malta se uz licence Velike Britanije I Gibraltara smatraju jednim od najboljih licencii koje neki online sajt može da ima. Još jedna bitna stvar je i to što je Meridian grupacija deo RGA (Remote gambling association) koja se brine da se prema igračima postupa na fer način i da im se omogući odgovorno klađenje shodno mogućnostima.

Ono što odvaja Meridianbet od konkurencije u regionu je svakako mogućnost uplata na više načina, odlična korisnička podrška, kao i redovni bonusi i promocije kojima ova kompanija pokušava da privoli nove igrače da se registruje kod njih. Ono što je još važno napomenuti je i činjenica da Meridianbet posluje i na teritoriji Bosne i Hercegovine, kao i Crne Gore.

Kladionicu možete dostupiti preko direktne veze meridianbet.rs.

Prijava na Meridian nalog

Sajt Meridian sportske kladionice je odličnog klasičnog dizajna, crveno-crne kombinacija. Zahvaljujući odličnim grafičkim rešenjima vrlo pregledan i lak za korišćenje. Sa leve strane možete videti raznovrsnu ponudu sportova i Liga na koje se možete kladiti, dok se sa desne strane nalazi Vaš tiket. Središnji deo čini široka ponuda događaja za Live klađenje kao i prostor za promocije.

Registracija novih korisnika je vrlo brza i jednostavna. U gornjem desnom uglu klikom na polje PRIJAVA/REGISTRACIJA sajt će Vas prebaciti na obrazac koji trebate popuniti.

meridian forma za registraciju

Potrebno je popuniti formular unošenjem tačnih i ispravnih ličnih podataka. Email adresa koju koristite prilikom registracije mora biti tačna i validna, jer da bi ste aktivirali Vaš nalog neophodno je da izvršite verifikaciju. Za sve eventualne nedoumice i probleme prilikom registracije, možete se obratiti korisničkom servisu Meridian kladionica.

Vrste klađenja u Meridianu

Meridian bet ima vrlo široku i raznovrsnu ponudu sportskih događaja tako da će svaki ljubitelj klađenja pronaći ono što mu najviše odgovara. Na raspolaganju je preko dvadeset (30) različitih sportova, e-sportova i specijala dostupnih za internet klađenje. Sa sigurnošću možemo reći da su kvote koje nude Meridian kladionice u najmanju ruku fer i realne. Tu mislimo da kada recimo uporedimo kvote u Meridianu sa ostalim kladionicama u Srbiji ili sa najvećim evropskim kladionicama kao što su William Hill, Bet365 i BetWin, kvote u Meridianu su ili u sredini ili u samom vrhu. To je za svaku pohvalu, kada se zna da su u početku kvote u Srbiji bile na veoma niske i išle na ruku kladionica. Margina za fudbalske utakmice je postavljena ispod 5.5 %, što je itekako korektno i po standardima u Evropi. Ona ide malo više za neke manje popularne sportove kod nas  kao što su NFL i NHL.

Pored najpopularnih svetskih fubalskih liga Meridian bet nudi i klađenje na neke manje, ali vrlo atraktivne sportove kao što su: skijanje, snuker, pikado. Pored toga data je mogućnost igračima da se klade na vrlo interesantne događaje poput toga ko će pobediti na izborima, ko će koji procenat glasova osvojiti ili da li će evro biti jače od dolara.

Pregledan i odlično dizajniran sajt će samo upotpuniti užitak.

meridianbet početna (home) stranica

Tipovi opklada

Kao najosnovnije igre za klađenje izdvajamo:

 • Konačan ishod (1, X, 2)
 • Dupla šansa (1X, 12, X2)
 • Klađenje na golove
 • Ukupno golova (0-2, 3+, 4+, 7+…)
 • Poluvreme/Kraj (1-1, 1-X, 1-2, X-1, X-X, X-2, 2-2, 2-X, 2-1)
 • Tačan rezultat (0:0, 1:0, 1:1…)
 • Prvo poluvreme (1, X, 2)
 • Drugo poluvreme (1, X, 2)
 • Golovi u prvom i drugom poluvremenu
 • Azijski hendikep
 • Oba tima će dati makar po jedan gol (GG, NG)
 • Klađenje na kornere
 • Klađenje na kartone
 • Granica za golove/poene (iznad/ispod)
 • Timovi (T12+, T22+)
 • Igrači

Kao što smo već rekli, klađenje na Meridianbetu je veoma raznovrsno. Ovde se možete kladiti na preko 30 različitih sportova.

Slobodna igra

Na srpskom tržištu, kao jedna od najstarijih kladionica, Meridianbet je poznat po svojoj “slobodnoj igri”. U suštini to znači da Vi možete da odaberete bilo koji događaj na svetu i na osnovu same verovatnoće da se isti dogodi, kladionica će Vam kreirati kvotu na koju možete da uložite novac. Sam proces je vrlo jednostavan. Nakon prijava na Vaš nalog u gorljem levom uglu odaberite opciju slobodna igra. Pojaviće Vam se prozor u kome trebate upisati događaj na koji želite da se kladite kao i opis igre koju ste osmislili. Klikom na potvrdi Vaš zahtev se šalje na obradu i u roku od par minuta dobijate kvotu za željeni tip.

Meridian slobodna igra

Klađenje uživo

Meridan nije zaboravio i na fanove klađenja uživo. Sama platforma je urađena veoma profesionalno, bez nekih nepotrebnih detalja. Fokus je stavljen na spisak utakmica i postavljanje opklada. Za svaku utakmicu imate dodatan odeljak gde možete videti aktuelnu statistiku, na osnovu koje možete postaviti Vašu opkladu. To je veoma korisno za igrače sa manje iskustva i koji ne prate stalno određena prvenstva. Ovde mislimo na formu ekipe, efikasnost određenog igrača itd. Na osnovu trenutne statistike, možete zaključiti koji tip da odigrate i shodno tome koliko novca da uložite. 

Takođe možete i pratiti utakmicu uživo na Vašem Meridanbet nalogu. Ovo je još jedna novina u sportskom klađenju koja je dosta popularna i dobro prihvaćena od strane igrača, jer mnoge utakmice (fudbalske, košarkaške, tenis), ne možete pratiti na tv-u, jer nema prenosa uživo. A ovako, na svom MeridianBet nalogu možete uživati u samoj utakmici i pratiti svoj tiket.

Meridian uživo

Meridian uživo match center

Svakako najzastupljenije je klađenje na fudbalskim utakmicama, tako da je i ponuda igara najveća. Da bi održao korak sa konkurencijom i MeridianBet uvodi sve popularnije igre, tzv. kombinacije.

Jedna od najpopularnijih i koja svakako izdvaja MeridianBet od drugih kladionica je TROSTRUKA SIGURICA.

Na primer, ako odigrate 1-1 ili 1> ili 5+ potrebno je da pogodite samo jedan tip i taj par će biti pogođen na tiketu. U ovom slučaju recimo tipujemo da će domaćin voditi na poluvremenu i pobediti na kraju, da će biti više golova u prvom poluvremenu ili da će biti bar 5 golova na meču. Znači ukoliko pogodimo bar jedan tip od ova tri, par je “uhvaćen“.

Kada želimo da odigramo recimo na pobedu Crvene Zvezde protiv Radnika iz Surdulice, kvota će biti oko 1.20. Naravno, kvota je relativno niska i da bismo je malo “korigirali “, možemo iskoristite MeridanBet kombinacije. Recimo da odigramo na pobedu Zvezde i da će na utakmici biti između 2-5 gola, kvota će porasti na 1.5 do 1.6, što je prihvatljivije, a opet sa druge strane i veoma realno.

Još jedna od popularnih kombinacija je dvoznak kombinovan sa ukupnim brojem golova.

Na primer, kada želimo da odigramo jaču kvotu na pobedu domaćina (pobeda Liverpula protiv Čelzija – 2.3), a nismo baš sigurni, onda je za nas pravi izbor kombinacija 1x i 2+, gde igramo da će ishod na meču biti pobeda Liverpula ili nerešeno i da će biti bar 2 gola na utakmica. Kvota će biti oko 1.7.

U Srbiji, mnogo “ ozbiljnih “ kladioničara koriste sisteme za klađenje. Ovde sami sebi zadajete uslov. Recimo ako odigrate sistem 5 od 7, znači da morate pogoditi barem 5 para na tiketu da bi Vam tiket bio dobitan. Iskusniji igrači koriste i malo složenije sisteme, koji se sastoje od 2 ili više sistema. 

Kao i kod drugih kladionica (Max Bet), i kod Meridiana imamo Bet Builder. Ovde možemo da povežemo nekoliko igara za jednu utakmicu, a Meridian će formirati jedinstvenu kvotu. Minimalan broj tipova je 2, a najveći minus je što je ovde nije moguća opcija TURBO CASH. Što znači da ne možemo isplatiti tiket ranije, već moramo sačekati kraj utakmice.

Kazino igre

Jedan od najvećih i najboljih onlajn kazina u Srbiji nalazi se u Meridian bet kladionici. Svojim korisnicima nastoje da pored osećaja sigurnosti pruže i široki spekatar igara. Od online ruleta, preko raznovrsnih slot igara, igrica, pokera. Među najpopularnijim igrama su svakako Book of Ra, Cleopatra casino, King Neptunes… Uz najbolje šanse za dobitak nude veliki broj igara koje možete da igrate i da put ka svom uspehu učinite lakšim i izvesnijim. Popularnost online kazina raste iz dana u dan sve više, a jedan od razloga je taj što se Meridian tim uvek trudi da svojim korisnicima pruzi najbolju i najaktuelniju ponudu.
Sajt Vam daje mogućnost da probate sve kazino igre sa demo novcem, bez prethodne registracije. Pristup kazinu je vrlo jedostavan. U gornjem levom uglu klikom na karticu kazino otvoriće se novi prozor sa celokupnom ponudom kazino igara.

Lucky brojevi

Pored pogate ponude klađenja na sportske događaje Meridian kladionice u svojoj ponudi imaju i opciju klađenja na brojeve. Na raspolaganju su vam nekoliko vrsta Lucky igara.

Meridian brojevi

Mobilno klađenje

Meridian kladionice imaju jednu od najmodernijih aplikacija za korisnike mobilnih uređaja u Srbiji. Pored android verzije postoji i iOS, obe su funkcionalne i prilagođene ukusu korisnika. Možete se bez ikakvih problema kladiti, uplatiti ili isplatiti novac. Tako da je u celini gledano Meridian bet odradio sjajan posao sa svojim mobilnim aplikacijama. Aplikaciju možete skinuti sa Google Play prodavnice za Android i sa Apple stora za iOS operativi sistem. 

meridianbet mobilna aplikacija

Zaključak

Sve u svemu, ukoliko se zapitate da li vredi da se registrujete na MeridianBet, naša preporuka je da to uradite!!! Sigurnost zagarantovana, raznovrsnost opcija za klađenje i različita tržišta – velika. Pored velikog broja načinja za plaćanje kladionica predlaže i veliki broj promocija, ponuda i bonusa. 

Okušajte svoju sreću u kladionici!

Proširi Sakrij
Karakteristike kladionice
Sigurnost
4/5
Tržišta pred utakmicu
5/5
Tržišta uživo
5/5
Kvote
3/5
Pogodnost plaćanja
4/5
Podrška
4/5
Tehnologija
4/5

Podrška

Korisnički servis

Ne treba da se napominje da svaka respektabilna i kvalitetna kladionica mora imati kvalitetnu korisničku podršku.Meridian bet kladionice stoje na raspolaganju svojim korisnicima 24h. Za sva eventualna pitanja, dileme, problem prilikom klađenja možete se obratiti na sledeće načine:

 • Email: [email protected]
 • Besplatna linija: 0800/333-440
 • Radno vreme: 07:00 – 03:00h
 • WhatsApp Chat: +38166/804-02-34
 • Telegram: +38164/902-90-00
 • LINE: +38164/902-90-00
 • Signal: +38164/902-9

Kao i na njihovim profilima na društvenim mrežama: Facebook, Inastagram, Twitter, Google+, Linkedin. Njihovi moderatori su vrlo ažurni tako da možete da očekujete brz odgovor na sve vase zahteve.

Kompetencija
Ljubaznost
Vreme odziva
Kompetencija
Ljubaznost
Vreme odziva
Telefon
5 - 15 min
Kompetencija
Ljubaznost
Vreme odziva
do 24 sata
Kompetencija
Ljubaznost
Vreme odziva
Čat uživo

Sigurnost

Ne prihvata Rejting Kladionica
kao posrednika
Na sajtu Rejting Kladionica nema
predstavnika kompanije
Odnos prema špekulantima:
Postavlja ograničenja

Jezičke verzije stranice

EngleskiEngleski
SrpskiSrpski

Dostupnost odeljaka i aplikacija

Web
Mac
Sportski proizvodi
Sport
E-sportovi
Virtuelni sportovi
Lutrija
Match-Center
Kazino
Slotovi
Kazino
Kazino uživo
Veština igre
Poker
Usluge
Кэшаут
Registracija
Depozit
Čat uživo
- Srpska verzija - Mobilna verzija

Istorija ocena

22.08.2021
Kladionica Meridianbet je dodata u rejting

Ocene (3)

4.8/5
Sigurnost
5/5
Pogodnost plaćanja
4.7/5
Tržišta pred utakmicu
5/5
Podrška
5/5
Tržišta uživo
4.4/5
Bonusi i promocije
4.7/5
Kvote
4.4/5
Charli Brown Nov sam
4.7/5
Ljubisa Stojan Nov sam
4.4/5
Ivan Motika Nov sam
5/5

FAQ / Često postavljana pitanja

Kako da verifikujem svoj nalog?

Nakon što popunite podatke koji se od vas traže u predviđenom formularu na vaš mejl će stići detaljno objašnjenje o postupku verifikacije. Biće neophodno da pošaljete fotografiju identifikacionog dokumenta na zvanični mejl meridian kladionice. Taj korak možete odložiti I za kasnije, ali će biti neophodan ukoliko želite da podignete ostvareni dobitak.

Kolika je minimalna uplata po tiketu?

Minimalni ulog po jednom uplaćenom tiketi je 20 rsd. Minimalnig ulog po kombinaciji u okviru Sistema je 5 rsd. Maksimalna isplata je 15 miliona dinara.

Da li postoje virtuelni sportovi na Meridianu?

Klikom na opciju Virtuali na početnoj strain Meridian sajta, otvoriće Vam se nova stranica sa bogatom ponudom virtuelnih sportova.

Da li mogu da storniram tiket odigran na sajtu?

Tiketi odigrani na sajtu ne mogu biti stornirani.

Da li postoji mobilna aplikacija Mozzart kladionice?

Da, postoje aplikacije kako za Android uređaje tako i za iOS.

Recenzija proizvoda

Vesti Meridianbet

Samo u Meridianu – jedan klik ti donosi dva brutalna poklona!
Kladionice vesti
Samo u Meridianu – jedan klik ti donosi dva brutalna poklona!

Mesec vrhunskih poklona u Meridianu je u toku! Ovog jula novi korisnici imaju specijalnu priliku da pored najvećeg bonusa dobrodošlice, koji iznosi 1.000 RSD za sportsko klađenje i 200 poklon spinova, osvoje još i dve najjače gejmerske konzole – SONY PlayStation 5! Vesti nisu mogle da budu bolje! Sve što je potrebno kako biste preuzeli fantastične nagrade je aktivan korisnički nalog. Ukoliko još uvek niste registrovani, učinite to već danas i automatski dobijate 1.000 RSD bonusa bez dodatnih uslova, kao i 200 poklon spinova na slot igri Maya’s Treasue. A onda… ako se pitate kako do popularne gejmerske konzole –…

Fudbalski maraton u Srbiji: Pred vama je važna informacija uoči finalne borbe za titulu između večitih rivala!
Kladionice vesti
Fudbalski maraton u Srbiji: Pred vama je važna informacija uoči finalne borbe za titulu između večitih rivala!

Ko će biti prvak odlučiće se sutra u Beogradu – Crvena zvezda će na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati ekipu Voždovac od 18.30, dok će u isto vreme samo sa druge strane Topčiderskog brda snage odmeriti fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša. Kada je u pitanju borba za titulu najboljeg tima u elitnom srpskom šampionatu situacija je i više nego jasna. Ukoliko Zvezda uspe da ostvari trijumf ili odigra nerešeno protiv „zmajeva“ – osvojiće peti trofej prvaka Srbije u nizu! KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA Crno-belima iz Humske odgovara samo poraz večitog rivala, ali takođe moraju…

Humanost sa „bele tačke“ – Zvezde našeg sporta i javne ličnosti upravo duplirale iznos donacija!
Kladionice vesti
Humanost sa „bele tačke“ – Zvezde našeg sporta i javne ličnosti upravo duplirale iznos donacija!

Ovo se posebno ogleda u podršci sportu na različite načine – sponzorstvima amaterskim i profesionalnim klubovima, donacijom dresova, sportske i tehničke opreme, ali i organizovanjem humanitarnih turnira i drugih sportskih takmičenja za pomoć mališanima koji boluju od opasnih i retkih bolesti. Takav je slučaj i sa emisijom Meridian Penalty Challenge, koja se emituje na Meridian TV YouTube kanalu. Meridian penalty challenge je zabavni YouTube serijal humanitarnog karaktera u kojem se poznate ličnosti takmiče u šutiranju 10 penala. Svaka lopta koja odsedne u mreži znači i još jednu donaciju više u humanitarne svrhe. Mnoge zvezde sporta i javne ličnosti do sada…

Svečana ceremonija u Meridianu
Kladionice vesti
Svečana ceremonija u Meridianu

Prvi mesec takmičenja u Meridianu dobio je svoj epilog – Petar je bio najuspešniji u aprilu i zasluženo osvojio veoma vrednu nagradu. Od kada je zvanično počela 1. aprila, promocija IGRAJ ZA KATAR je izazvala veliko oduševljenje. Kladionica Meridian je organizovala do sad neviđeno takmičenje na ovim prostorima, koje omogućava onim takmičarima sa najviše znanja iz oblasti sporta i slot igara da krajem godine budu deo spektakla kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu. Da kompletna situacija bude još bolje, učešće u jednom ovakvom takmičenju nije moglo da bude dostupnije. Pravo učešća imaju svi registrovani korisnici na sajtu meridianbet.rs, a na…

Komentari ()
Ocena RK 4/5
Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt