Gore

BetWinner Srbija – recenzija i link za dostup

Promotivni kod RS130

Različiti redovni bonusi

Mobilne aplikacije

Depozit kripto valutama

Sadržaj
Ocena RK: 4/5
Sigurnost: 4/5
Tržišta pred utakmicu: 4/5
Tržišta uživo: 4/5
Kvote: 4/5
Pogodnost plaćanja: 4/5
Podrška: 5/5
Tehnologija: 4/5
Komentari: 0 Bonusi: Depozit/ Podizanje: 112 RSD / -
Više 8
Mobilne verzije: Pitanja: 0 Žalbe: 0 Podrška

Sadržaj

FAQ/ Često postavljana pitanja

Kako da se registrujem na BetWinner-u?

Morate se prijaviti putem ispravne veze koju smo vam obezbedili. Zatim možete izvršiti registraciju pomoću opcije “Telefonom”. Jedino nanesite Vaš broj telefona.

betwinner 1

Dali postoji promotivni kod za BetWinner?

Da! Pri registraciji koristite bonus kod “RS130”. Koristeći na promotivni kod, dobijate uveličenje bonusa za Sport od 100% do 130 EUR umesto od 100% do 100 EUR.

Koji je minimalni iznos uplate?

Minimalni iznos uplate na Betwinner online kladionica je 1 EUR ili 112 RSD.

Koja je prednost izbora licencirane kladionice?

Ima veliko značenje i prednost. Međutim BetWinner je jedna od vrlo dobrih kladionica koja još uvek nema licencu za Srbiju, ali to Vas ne treba brinuti.

Koje bonuse nudi BetWinner?

Kladionica predlaže početni bonus dobrodošlice, 100% bonusa na uplatu svakog četvrtka, bonus za niz izgubljenih opklada, Lucky 9, Vaš rođendan sa BetWinner!, i mnogo drugih.

Prednosti i mane

Prednosti:
Promotivni kod RS130
Različiti redovni bonusi
Mobilne aplikacije
Depozit kripto valutama
Nedostaci:
Kladionica nema licencu za Srbiju
Ponekad teška platforma za rad

Sigurnost

Prihvata ocenu kladionice
kao posrednika
Na sajtu Rejting Kladionica nema
predstavnika kompanije
Odnos prema špekulantima:
Postavlja ograničenja

Ocene (0)

Sigurnost
0/5
Pogodnost plaćanja
0/5
Tržišta pred utakmicu
0/5
Podrška
0/5
Tržišta uživo
0/5
Bonusi i promocije
0/5
Kvote
0/5

Pregled kompanije

4/5
Paruyr Shahbazyan
Osnivač stranice

BetWinner kladionica je jedna od najboljih međunarodnih kladionica, do koje srpski korisnici imaju pristup. Osnovana je 2018. godine, ali samo u roku od 2 godine, betwinner kladionica je dokazala da je izuzetno raznovrstna, ispravna u pogledu plaćanja i promocija prema svojim sadašnjim i budućim korisnicima. 

Sa svojim globalnim rastom, BetWinner kladionica je dramatično poboljšala svoj odnos sa korisnicima, smanjila probleme vezane za depozite i isplate i postala dobar izbor za sve ljubitelje klađenja. U ovom članku ćemo vas upoznati sa najvažnijim faktorima koje trebate znati o ovoj kladionici.

Licenca i link za dostup u Srbiji

Kao što je poznato, u Srbiji je veoma teško izdati licence iz različitih razloga. Trenutno Betwinner kladionica nema licencu u Srbiji, ali prima igrače sa naših geografskih širina, a “Rejting Kladionica” nudi link za registraciju na betwinner.com.

Dostupi BetWinner ovde: https://betwinner7.com/sr/

BetWiner sportsko klađenje

Iako online sportska kladionica svoju aktivnost započinje 2018. godine, ona već nudi gotovo sve što imaju na raspolaganju veliki konkurenti na tržištu. Sa preko 1000 tržišta za većinu mečeva, stotinama sportova i primamljivim kvotama, ne postoji značajna razlika između onoga što Betwinner sportske kladionice nude i već uspostavljenih stalnih imena na tržištu. Svakog dana možete pronaći povećane kvote za razne događaje, utakmice dana (koji vam daje besplatna okretanja u kazinu), bet konstruktor i veliki broj ponuda i funkcionalnosti.

Svi glavni sportovi su dobro pokriveni, a fudbal je, na primer, dobro zastupljen u svim zemljama, a tu možete naći i klubove mnogo nižih divizija. Ostali glavni sportovi takođe imaju bogato prisustvo, čak i sa odvojenim odeljkom za UFC borilačke veštine. Čak se obraća pažnja na poker opklade, politiku, vreme, TV formate i još mnogo toga. Biće vrlo teško pronaći događaj koji nije naveden u BetWinner-u. Tržišta su, s druge strane, vrlo bogata, sa nizom opklada na golove, minute, specijalne opklada i još mnogo toga.

betwinner 2

Sa tako širokim izborom sportova i tržišta, normalno je da izgled samog sajta nije optimalan, ali ako ste navikli da radite sa 1xBet, na primer, ili drugim online kladionicama sa platforme BetB2B, teško da ćete imati problema. Svi sportovi su postavljeni levo i lako možete doći do bilo kog događaja. Imate filter pomoću kojeg možete rasporediti događaje po satu, danu ili određenom datumu, kao i dobar pretraživač kroz koji možete tražiti određene timove ili utakmice.

Na izgled veb stranice lako se navikneš – na levoj strani su svi sportovi, u centralnom delu su događaji, a na desnoj strani polje na kojem upravljate svojim opkladama. U meniju možete pronaći apsolutno sve (sport, kazino, igre itd.), Kao i bogat odeljak sa statistikama (na vrhu menija).

Evo nekoliko ključnih karakteristika BetWinner sportskog klađenja:

Karakteristike BetWinner sportske kladionice

? Minimalni ulog 22 RSD
? Promo kod za BetWinner RS130
? Minimalni depozit 112 RSD
Maksimalni broj događaja na tiketu 20
? Maksimalni dobitak 300 000 EUR
  • Maksimalna opklada za svaki događaj je različite vrednosti i nije unesen konkretan iznos (neki izvori navode da je od 25 do 100 hiljada evra, ali BetWinner to nije potvrdio).
  • Nema ograničenja na kvote na koje se možete kladiti, ali moguće je da kompanija ograniči maksimalno dozvoljene kvote po korisniku.

  Kvote na BetWinner-u

  Betwinner kladionica je jedna od najboljih na tržištu kada su u pitanju kvote. U poslednjih nekoliko godina kladionice su masovno izjednačile stope koje nude, tako svako može izabrati nešto različito – veće šanse i kvote za pobednika, veće šanse u pogledu kvota za iznenađenje, veće stope za golove itd. U ukupnom poređenju između kvota kod različitih kladionica, BetWinner kladionica u ponudi ima odličnu ukupnu vrednost za različita tržišta (možda su nešto niže kvote na sekundarnim tržištima poput onih za kornere, kartone itd.).

  Srpske kladionice i dalje imaju malo bolji nivo kvota (posebno za kvote za klađenje na favorite), ali generalno BetWinner je često ispred dokazanih lidera kao što su Bet365 i Bwin, na primer. Ako ste jedan od igrača koji preferiraju pojedinačne opklade, normalno je da za svoju opkladu odaberete kladionicu koja u ponudi ima najveću opkladu. Ali ako više volite da stavite sve svoje opklade na jedno mesto, kvote za BetWinner su među liderima na tržištu.

  betwinner 3

  Funkcionalnosti BetWinner sportske kladionice

  Za razliku od mnogih drugih kladionica na platformi BetB2B, BetWinner ima nekoliko zanimljivih funkcionalnosti s kojim je konkurentna velikim liderima na polju onlajn klađenja.

  • klađenje jednim klikom – izborom ove opcije možete direktno da kladite jednim klikom nakon što odaberete iznos sa kojim to želite da uradite (na primer 100 RSD).
  • Prodaja listića (Bet Slip Sale) – ovo je BetWinner-ova verzija popularne funkcije “cash out”. U odeljku „Istorija klađenja“ možete da zahtevate da se opklada delimično ili u celosti proda kompaniji koja će vam platiti određeni iznos (koji utvrđuje sportska kladionica).
  • Osiguraj opkladu – funkcija koja vam omogućava osiguranje opklade za određeni iznos. Iznos osiguranja varira u zavisnosti od tržišta koja ste izabrali i u kojoj su fazi. Možete osigurati procenat svoje uloge (pojedinačno ili u koloni), kao i potpuno osiguranje (100%).
  • Uredite tiket (Bet slip editing) – Mogućnost promene već napravljene opklade. Možete da uklonite, promenite i dodate događaje na već izigranu opkladu (kada uklanjate ili menjate događaj, obično plaćate proviziju, u zavisnosti od promena).
  • Bet konstruktor – opcija u mečevima putem koje možete da kombinujete određene opklade u jednu (pobednik, strelac pogotka, igrač koji će dobiti kartu i tako dalje).

  Klađenje uživo, rezultati i sportovi uživo

  BetWinner ne ostavlja nijedan slobodan minut tokom dana u kojem ne postoji mogućnost klađenja uživo. Čak i na osrednji dan događaja, obično se mogu naći desetine događaja za  uživo klađenje sa stotinama, pa i hiljadama mogućnosti klađenja i primamljive kvote. A ako uopšte nema događaja, uvek se možete prebaciti na virtuelne sportove koje nudi kompanija. U početku će vam biti teško da se krećete unutar samih događaja, ali za nekoliko sati ćete navići i na izgled i na način na koji možete da filtrirate određena tržišta za klađenje uživo kroz meni mečeva. Klađenje uživo je sve popularnije i ima posebnu draž i mnogi ljubitelji klađenja praktikuju baš uživo klađenje da bi u realnom vremenu mogli pratiti određene događaje i eventualno predvideti ishod meča.

  U samim događajima možete pratiti statistiku u realnom vremenu, kao i detaljno pregledati statistiku međusobnih susreta za određene timove, nedavnu formu, tabelu i još mnogo toga. Na ovaj način možete napraviti bolji izbor opklade za uživo klađenje, vodeći se onim što se dešava u meču i formom timova.

  Na zadovoljstvo svih korisnika, BetWinner sportske kladionice nude vrlo širok spektar događaja za klađenje uživo – prenos utakmica i sportova uživo. Ne postoji određeni odeljak veb lokacije posvećen programu za mečeve koji će se prenositi uživo, ali ako postoji plava ikona koja kaže „LIVE“, to znači da za njega postoji strim. Platforma emituje stotine fudbalskih prvenstava, veliki broj turnira raznih sportova, a asortiman uključuje sportove – tenis, hokej na ledu, košarka, ragbi, golf i još mnogo toga. Ne plaća se gledanje utakmice, a postoji i funkcija za HD prenos utakmice. Jedini uslov je da imate novca na računu u kladionici. 

  betwinner 4

  Vrste BetWinner opklada

  Istočnoevropske kladionice su poznate po širokom spektru opklada, od kojih neke nude samo oni. Betwinner kladionica nudi kao dodatak vrlo zanimljivu opciju nazvanu AdvanceBet. Oni se nude na osnovu potencijalnog povrata na već položene opklade, a korisnik dobija ponudu od kompanije (kladionica možda neće pružiti ovu priliku bez davanja objašnjenja). Ova opcija vam daje dodatna sredstva za opklade, čak i ako trenutno nemate stvarnih sredstava na raspolaganju (ponuda važi za događaje koji će se održati u narednih 48 sati).

  Za opklade koje napravite dobijate potencijalni iznos koji možete da kladite i na predstojeće događaje. Evo primera: Uložili ste dosada ukupno 125 EUR i na vašem računu je ostalo 5 EUR. Betuiner vam nudi iznos za „AdvanceBet“ u vrednosti od 50 EUR. Ovaj iznos kladite na različite događaje, od kojih slede tri potencijalna ishoda:

  • Ako osvojite glavne opklade, ali izgubite opklade napravljene pomoću opcije Advancebet, biće vam isplaćen iznos dobitka umanjen za iznos koji se koristi za Advancebet.
  • Ako su glavne opklade izgubljene, ali su dobijene Advancebetom, opklade napravljene sa dodatnim sredstvima biće proglašene nevažećim i nećete dobiti potencijalni dobitak.
  • Ako su sve opklade izgubljene, opklade sa Advancebetom biće proglašene za   nevažeće.

  Ideja ove opcije je da imate priliku da napravite više opklada, čak i ako nemate sredstava. Ako izgubite ova sredstva, kompaniji nećete biti dužni novac. Oni će biti pokriveni dobicima na opkladama koje su stavljene pre opcije Advancebet ili će biti proglašeni nevažećim. 

  Evo i drugih tipova opklada koje BetWinner ima u ponudi:

  • Pojedinačno (single bet)
  • Ekspres (accumulator bet)
  • Sistemska opklada (system bet)
  • Lančana opklada (chain bet) – Možete da se kladite na seriju od 5 mečeva zaredom, vrednost opklade određuje se ishodom prethodnog događaja. Lanac se zaustavlja kada nema dovoljno sredstava za klađenje.
  • Opklada promo kodom
  • Multi-opklada (sistem sa mečevima od kojih neki moraju biti dobitni)
  • Anti-ekspres/ anti-tiket – 3 ili više izbora protiv kojih se kladite. Na primer: klađenje na „protiv“ pobeda za Arsenal, Chelsea i Manchester United. Ako jedan od timova ne pobedi u meču, pobeđujete sa opcijom „anti-ekspres“.
  • Uslovna opklada (conditional bet) – Opcija preko koje možete da stavljate opklade pod određenim uslovima. Na primer, na događaju №1 obeležite opkladu od 100 EUR, a dobit i iznos opklade automatski se klade na događaj №2. U slučaju nove pobede u uslovnoj opkladi, sledeća opklada može imati vrednost koju ste vi odredili (na primer ponovo do 100 EUR). Ako izgubite ovu opkladu, ostaje vam novac akumuliran iz prve dve opklade. Ideja je da se zaštite ako treća opklada ne izađe.
  • Srećna – kompletna kombinacija od 2 do 8 događaja (uključujući pojedinačne opklade)
  • Patent – nepotpuna kombinacija od 3 do 8 događaja (ne uključuje pojedinačne opklade).

  Sportski džekpot

  Svake nedelje igra se nekoliko sportskih džekpotova. Oni su sledeći:

  • Toto 15 sa ukupnim džekpotom vrednim preko 1 miliona EUR.
  • Tačan rezultat sa ukupnim džekpotom vrednim preko 200 000 EUR.
  • Fudbal – 14 događaja sa ukupnim džekpotom vrednim preko 15 000 EUR.

  Džekpotovi se akumuliraju i postoje odvojeni odeljci za hokej, e-sport FIFA, košarka pa čak i besplatan loto, koji pruža mogućnost zarade bonus bodova.

  betwinner 5

  Ostali proizvodi u BetWinner-u

  Virtuelni sportovi

  BetWinner Srbija nudi poseban odeljak za virtuelne sportove, koji izgleda prilično standardno, posebno u poređenju sa ostalim ponudama kompanije. 5 provajdera brine o bogatstvu virtuelnih ponuda, a možete se kladiti veliki broj sportova -na fudbal, trke konja i hrtova, biciklizam, košarka, tenis i još mnogo toga. Velika prednost ove vrste ponuda je što nema pauze u događajima i možete se kladiti 24/7, sve dok vas zanimaju računarski generisani sportovi.

  E-Sports

  Za one koji su na „ti“ u e-sportovima, BetWinner je verovatno najbolje mesto (zajedno sa 1xBet-om). Platforma za klađenje u E-sportu je izuzetno dobro razvijena, veoma bogata i očigledno je da je ovo proizvod na koji će sportska kladionica uložiti u budućnosti. Dostupne su stotine popularnih igara poput FIFA-e, PES-a, League of Legends, Mortal Kombat-a i mnogih drugih popularnih naslova, a na njih možete ponovo da se kladite na stotinama tržišta, baš kao i kod sportskog klađenja. Ovi događaji takođe nude zanimljive i primamljive kvote. Takođe, opcija strimovanja uživo je ozbiljno postavljena za e-sport i možete pratiti šta se dešava u realnom vremenu. Odeljak je razvijen skoro do savršenstva i jedno je od najboljih mesta na internetu za online klađenje na e-sport, a BetWinner Srbija takođe nudi dodatne bonuse i džekpot na ovoj platformi.

  betwinner 6

  Kazino

  Iako su napori tima koji stoji iza BetWinner-a usmereni uglavnom na sportsko klađenje, online kazino ne zaostaje u pogledu bogatstva i raznih ponuda. U ovom odeljku kladionice postoji preko 100 provajdera igara, a neke od ovih ponuda ekskluzivne su samo za BetWinner. Raznolikost je na nivou i imate širok spektar uloga (počev od samo nekoliko evrocenti). Ovo je sigurno jedna od najboljih kazino sala koje su kladionice stvorile na tržištu.

  betwinner 7

  Kazino uživo

  Ovo je standardizovani odeljak stranice, koji se ne razlikuje mnogo od ostalih kladionica na BetB2B platformi. 20 na broju su provajdera online kazino igara uživo, a opet su najbolje zastupljeni Evolution Gaming, Vivo Gaming i Super Spade. Standardne igre za svaki online kazino (rulet, blackjack, baccarat, itd.) su veoma zastupljene u ovom odeljku kladionice.

  WIN Games

  Obavezna ponuda za sve kladionice iz Istočne Evrope – igre, ne razlikuje se od odeljaka koje ste videli u drugim kladionicama kao što su 1xBet, MELbet i drugi. Jedina razlika je u dizajnu, jer na raspolaganju imate preko 100 igara, na koje možete da uložite i nekoliko dinara i stotine. Među najpopularnijim ponudama su 21, Lucki Wheel, Battle City, Game of Thrones.

  TV Games

  U odeljku za TV igre situacija je ista, jer ruske kladionice koriste istog provajdera za ovu vrstu aktivnosti. Možete se zabavljati uz poker, lutrije, backgammon i druge popularne krupije igre koje su takođe u prednosti. Tu je i zaseban odeljak “Live Lotto”.

  betwinner 8

  Bingo

  Oni od vas koji vole jednu od najstarijih igara na sreću, bingo, takođe će biti zadovoljni, jer BetWinner nudi 7 različitih provajdera bingo igara koji rade 24 sata dnevno. Svaki od provajdera takođe nudi različite varijante same igre za dodatnu raznolikost korisnika.

  Extra (odeljak Više)

  BetWinner takođe ima poseban odeljak za još jednu igru na sreću dnevnu lutriju, za koju učešće iznosi 65.99 RSD, ako želite da se pridružite izvlačenju za velike materijale i novčane nagrade. U odeljku „Više“ naći ćete i nekoliko igara, objedinjenih pod nazivom „Lov i ribolov“.

  Poker

  Ljubitelji pokera definitivno neće biti razočarani ako odaberu BetWinner. Sportska kladionica nudi platformu za ovu vrstu igara, a možete igrati i za stolovima i na turnirima. Zanimljivo je da je popularni Spin and Go format, u kojem igrate protiv još dvojice igrača za različite nagradne fondove, takođe čvrsto ugrađen u ovu kladionicu, a unosi se kreću od 0,25 centa do 10 USD (ili ekvivalent u drugoj valuti).

  Berza opklada

  Ovaj odeljak nije toliko dobro razvijen, ali berza opklada kod sportskih kladionica je odlična ponuda za sve koji su navikli na ovu vrstu igre. Možete podržati određeno tržište ili se kladiti protiv njega. Nažalost, platforma još nije dobro razvijena i šanse nisu među najprivlačnijim.

  Verifikacija BetWinner naloga

  Ključ vašeg uspešnog boravka u ovoj kladionici (i svima uopšte) je što brži završetak postupka verifikacije naloga. Ne čekajte da akumulirate sredstva, a zatim zatražite podizanje, već pripremite sve moguće unapred. Kod registracije, bez obzira koji način ste odabrali, tačno popunite sve podatke svog profila – imena, telefone, e-poštu, adresu itd, da biste imali dobar nalog (to se radi nakon registracije).

  Kada zatražite povlačenje, od vas će se tražiti da dostavite razna dokumenta, a dok ne budete imali potpuno verifikovan račun, nećete moći podići novac. Da biste bili potpuno legitimni, moraćete da predate sledeće:

  • Snimak lične karte ili vozačke dozvole (sa obe strane).
  • Snimak instrumenta za plaćanja koji koristite.
  • U nekim slučajevima potrebna je kopija računa za komunalne usluge plaćena u poslednja 3 meseca ili izvod iz banke. Svrha ovoga je da verifikuje podatke koje ste postavili na svom nalogu.

  VAŽNO: Budući da BetWinner kladionica nema licencu u Srbiji, morate biti što precizniji sa informacijama koje pružite o sebi. Ne smete da koristite nečiji identitet ili tuđa sredstva plaćanja. Takođe morate koristiti aktivan i ličan telefon. Ako ne sledite sve korake pravilno, rizikujete gubitak profita na računu, kao i ograničavanje ili čak se i može zatvoriti nalog. Za sva pitanja i eventulne probleme prilikom registracije, dostupna Vam je korisnička podrška, koju možete kontaktirati na telefon +44 203-455-6222. koji možete naći pri nu sajta. Korisnička podrška se može kontaktirati i na mejlove [email protected] i [email protected] gde se odgovor očekuje do 24 časa.

  BetWinner mobilna aplikacija

  Danas se internet / online trafik uglavnom odvija putem mobilnih uređaja, aplikacija kako za Android, tako i za IOS operativnim sistemima, a Betwinner Srbija svojim korisnicima to mnogo olakšava. Veb lokacija ima izvrsnu „responsive“ verziju za mobilne uređaje ili tablete, koja radi sjajno, brzo i izgleda bolje od osnovnog sajta.  U isto vreme, kompanija je razvila odličnu mobilnu aplikaciju koja se razlikuje od same veb lokacije, ali je aplikacija izuzetno lagana i pogodna za svakog korisnika. Aplikacija je dostupna i za Android uređaje i za telefone sa operativnim sistemom IOS.

  betwinner 9

  Ograničavanje i blokiranje Betwinner naloga

  Pre nego što je sportska kladionica porasla, veliki broj žalbi je bio na ograničena sredstva i sulude zahteve za verifikaciju računa. Međutim, s prodorom u Evropu i u zemlje poput Nigerije i Indije, sve je manje takvih slučajeva kada su pobednički igrači brzo ograničeni na izuzetno mali ulog. Ovu tehniku često koristi sve više kladionica, što zahteva česte promene platforme na kojoj mogu igrati ljubitelji sportskog klađenja. Međutim, u poslednjih 18 meseci nije bilo ozbiljnih žalbi korisnika koji imaju problema sa ograničavanjem ili zatvaranjem naloga, sve dok se poštuju pravila kompanije. Da biste smanjili rizik od BetWinner-ovih postupaka, igrajte od samo jednog naloga i pružite tačne informacije o sebi.

  Ocena za Betwinner

  Ljudi obično nemaju poverenja u online kladionice čije se licence izdaju na Kurasau i ne distribuiraju širom sveta. Međutim, to ovde nije slučaj. BetWinner kladionica pokušava da održi veoma visok nivo za svoje kupce, dobe kvote na većini tržišta, raznovrsnim opsegom opklada, odličnim interfejsom (imaju odličnu mobilnu aplikaciju) i izgleda mnogo bolje razvijen od mnogih drugih online kladionica koje su lansirane iz istočne Evrope.

  Naravno, platforma ima svojih nedostataka, jer dublja studija pokazuje niže šanse na sekundarnim tržištima u poređenju sa velikim konkurentima kao što je Bet365 (posebno po stopama za ukupne golove, kornere, kartone itd.). Takođe, sportska kladionica nije izgradila dovoljno solidnu reputaciju da bi imala puno poverenje u platformu, ali je veb lokacija značajno poboljšana i pouzdana u poslednjih godinu i po dana. Korisnička podrška se može kontaktirati za sva pitanja na telefon +44 203-455-6222 ili mejlom, ali je minus što nemaju odjeljak sa često postavljanim pitanjima, takođe korisniča podrška ima i online čat-u uživo. BetWinner nije samo alternativa popularnim online kladionicama u našoj zemlji, već i ozbiljna konkurencija za lidere na tržištu u narednim godinama.

  Proširi Sakrij
  Karakteristike kladionice
  Sigurnost
  4/5
  Tržišta pred utakmicu
  4/5
  Tržišta uživo
  4/5
  Kvote
  4/5
  Pogodnost plaćanja
  4/5
  Podrška
  5/5
  Tehnologija
  4/5

  Recenzija proizvoda

  Dostupnost odeljaka i aplikacija

  Web
  Mac
  Sportski proizvodi
  Sport
  E-sportovi
  Fantazijski sport
  Virtuelni sportovi
  Lutrija
  Prenos utakmica
  Match-Center
  Kazino
  Slotovi
  Kazino
  Kazino uživo
  VR kazino
  Veština igre
  Poker
  Otvori kineski poker
  Нарды
  Belote
  Шашки
  Keno
  Bingo
  Loto
  TV igre
  Igre
  Usluge
  Кэшаут
  Registracija
  Depozit
  Čat uživo
  - Srpska verzija - Mobilna verzija

  Načini plaćanja

  Načini za uplatu i izplatu na BetWinner-u

  Generalno, kladionica nudi preko 80 opcija za uplatu i izplatu sredstava na i sa Vašeg računa. Ali nisu sve opcije dostupne. Korisnici iz Srbije mogu depozirati putem pripejd kartica (PaySafe card) ili nekih od popularnih e-novčanika, kao što su WebMoney, Skrill Neteller. WebMoney, Skrill Neteller su sve popularnije opcije za depozit i uplatu, tako da veliki broj online igrača preferira baš e- novčanike.Isto tako možete koristiti kriptovalute kako za depozit, tako i za isplatu. Depoziti se izvršavaju trenutno, dok povčaćenja i isplate sredstava traje oko 15 minuta za sve metode. Ograničenja za sva sredstva plaćanja su ista – 112 RSD za depozit i 225 RSD za povlaženja i isplate. Kladionica ne naplaćuje porez za ove transakcije.

  Depoziranje Podizanje
  Iznos Vreme Provizija Iznos Vreme Provizija
  112 do - Trenutno 0% 225 do - između 1 min i 7 dana 0%
  112 do Trenutno 0% 225 do između 1 min i 7 dana 0%
  233,98 do Trenutno 0% 233,98 do 15 min 0%
  Prikaži više (11)

  Informacije o kompaniji

  BetWinner je potpuno legitimna online kladionica, koja je u poslednjih godinu dana značajno poboljšala sve aspekte svoje platforme. Uz redovna povlaćenja i isplate svih dobitaka, odlične bonuse i brzo rastuću bazu korisnika (preko 400 000 prema Kompaniji), BetWinner je odlična opcija za sve ljubitelje sportskog klađenja. Kladionica je u vlasništvu HARBESINA LTD, sa sedištem na Kipru, a operater je PREVAILER B.V., sa Kurasao licencom. BetWinner se može pohvaliti poboljšanom komunikacijom sa korisnicima, sigurnim sistemom za plaćanja (sistemi različitih metoda za uplatu i isplatu), visoke kvote i izvrsni dizajn (posebno za mobilne uređaje).

  BetWinner
  Kipar Nicosia, Poseidonos, 1, Flat/Office 201, Aglantzia, 2101
  +44 203 936-29-96
  Nepoznato
  2018
  Rusija
  Nepoznato

  Jezičke verzije stranice

  BugarskiBugarski
  DanskiDanski
  EngleskiEngleski
  FrancuskiFrancuski
  GruzijskiGruzijski
  GrčkiGrčki
  HebrejskiHebrejski
  + 13 jezici
  ItalijanskiItalijanski
  LetonskiLetonski
  LitvanskiLitvanski
  NemačkiNemački
  RumunskiRumunski
  RuskiRuski
  SlovačkiSlovački
  SlovenskiSlovenski
  SrpskiSrpski
  TurskiTurski
  ČeškiČeški
  ŠpanskiŠpanski
  ŠvedskiŠvedski
  Sakrij jezike

  Valute računa

  Američki dolar
  Evro
  Australijski dolar
  Ruska rublja
  Prikaži više (13)

  Podrška

  Impresivna je odlična usluga koju ćete dobiti ot sektora za korisnike. Dobra vest je da sajt možete koristiti na srpskom za razliku od ostalih online kladionica u Istočnoj Evropi. Ima podršku na srpskom 24 sata. Možete kontaktirati putem e-pošte, ćaskanja uživo, pa čak i telefonom ako to situacija zahteva. Odeljenje je od velike pomoći i brzo rešava razne nejasnoće i pitanja koja imate. Definitivno je među najboljima u pogledu ostalih online kladionica.

  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  1 - 3 min
  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  30 min
  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  Čat uživo
  1 - 5 min

  Licence (1)

  Organizacije (1)

  Totalizers' SRO

  Istorija ocena

  23.02.2021
  Kladionica BetWinner je dodata u rejting

  Vesti BetWinner

  Ima li šanse da Srbija postane svetski šampion u fudbalu
  Vesti
  Ima li šanse da Srbija postane svetski šampion u fudbalu

  Svetsko prvenstvo će se ove godine održati u Kataru. Turnir je na programu od 21. novembra do 18. decembra i biće prvo Svetsko prvenstvo u istoriji koje će se održati u arapskom svetu i drugo koje će se u potpunosti održati u Aziji od 2002. godine, kada su Južna Koreja i Japan zajedno bili domaćini. Osim toga, turnir će biti poslednji na kojem će učestvovati 32 ekipe, jer se na Svetskom prvenstvu 2026. očekuje 48 ekipa. Zatim će Svetsko prvenstvo biti u Sjedinjenim Državama, Meksiku i Kanadi. I još jedna istorijska stvar – prvi put u istoriji fudbala Svetsko prvenstvo…

  Komentari ()
  Ocena RK 4/5
  Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
  zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
  Bićete preusmereni na lokaciju
  koji legalno radi u Srbiji.
  Idi na sajt