Gore

BetWinner Srbija - recenzija i link za dostup

Iznos bonusa
€130
Exclusive

Promotivni kod RS130

Različiti redovni bonusi

Mobilne aplikacije

Depozit kripto valutama

Sadržaj
Ocena RK: 4/5
Sigurnost: 4/5
Tržišta pred utakmicu: 4/5
Tržišta uživo: 4/5
Kvote: 4/5
Pogodnost plaćanja: 4/5
Podrška: 5/5
Tehnologija: 4/5
Komentari: 0 Bonusi: 130 € Depozit/ Podizanje: 112 RSD / -
Više 8
Mobilne verzije: Pitanja: 0 Žalbe: 0 Podrška

Sadržaj

FAQ/ Često postavljana pitanja

Kako da se registrujem na BetWinner-u?

Morate se prijaviti putem ispravne veze koju smo vam obezbedili. Zatim možete izvršiti registraciju pomoću opcije “Telefonom”. Jedino nanesite Vaš broj telefona.

betwinner 1

Dali postoji promotivni kod za BetWinner?

Da! Pri registraciji koristite bonus kod “RS130”. Koristeći na promotivni kod, dobijate uveličenje bonusa za Sport od 100% do 130 EUR umesto od 100% do 100 EUR.

Koji je minimalni iznos uplate?

Minimalni iznos uplate na Betwinner online kladionica je 1 EUR ili 112 RSD.

Koja je prednost izbora licencirane kladionice?

Ima veliko značenje i prednost. Međutim BetWinner je jedna od vrlo dobrih kladionica koja još uvek nema licencu za Srbiju, ali to Vas ne treba brinuti.

Koje bonuse nudi BetWinner?

Kladionica predlaže početni bonus dobrodošlice, 100% bonusa na uplatu svakog četvrtka, bonus za niz izgubljenih opklada, Lucky 9, Vaš rođendan sa BetWinner!, i mnogo drugih.

Prednosti i mane

Prednosti:
Promotivni kod RS130
Različiti redovni bonusi
Mobilne aplikacije
Depozit kripto valutama
Nedostaci:
Kladionica nema licencu za Srbiju
Ponekad teška platforma za rad

Sigurnost

Prihvata ocenu kladionice
kao posrednika
Na sajtu Rejting Kladionica nema
predstavnika kompanije
Odnos prema špekulantima:
Postavlja ograničenja

Ocene (0)

Sigurnost
0/5
Pogodnost plaćanja
0/5
Tržišta pred utakmicu
0/5
Podrška
0/5
Tržišta uživo
0/5
Bonusi i promocije
0/5
Kvote
0/5

Pregled kompanije

4/5
Paruyr Shahbazyan
Osnivač stranice

BetWinner je jedna od najboljih međunarodnih kladionica, do koje srpski korisnici imaju pristup. Osnovan je 2018. godine, ali samo u roku od 2 godine je dokazao da je izuzetno raznovrstan, ispravan u pogledu plaćanja i promocija prema svojim sadašnjim i budućim korisnicima. 

Sa svojim globalnim rastom, BetWinner je dramatično poboljšao svoj odnos sa korisnicima, smanjio probleme sa isplatama i depozitima i postao dobar izbor za sve ljubitelje klađenja. U ovom članku ćemo vas upoznati sa najvažnijim faktorima koje trebate znati o ovoj kladionici.

Licenca i link za dostup u Srbiji

Kao što je poznato, u Srbiji je veoma teško izdati licence iz različitih razloga. Trenutno Betvinner nema licencu u Srbiji, ali prima igrače sa naših geografskih širina, a “Rejting Kladionica” nudi link za registraciju na betwinner.com.

Dostupi BetWinner ovde: https://betwinner7.com/sr/

BetWiner sportsko klađenje

Iako kladionica svoju aktivnost započinje 2018. godine, ona već nudi gotovo sve što imaju na raspolaganju veliki konkurenti na tržištu. Sa preko 1000 tržišta za većinu mečeva, stotinama sportova i primamljivim kvotama, ne postoji značajna razlika između onoga što ova kladionica nudi i već uspostavljenih stalnih imena na tržištu. Svakog dana možete pronaći povećane kvote za razne događaje, meč dana (koji vam daje besplatna okretanja u kazinu), bet konstruktor i još mnogo zanimljivih ponuda i funkcionalnosti.

Svi glavni sportovi su dobro pokriveni, a fudbal je, na primer, dobro zastupljen u svim zemljama, a tu možete naći i klubove mnogo nižih divizija. Ostali glavni sportovi takođe imaju bogato prisustvo, čak i sa odvojenim odeljkom za UFC borilačke veštine. Čak se obraća pažnja na poker opklade, politiku, vreme, TV formate i još mnogo toga. Biće vrlo teško pronaći događaj koji nije naveden u BetWinner-u. Tržišta su, s druge strane, vrlo bogata, sa nizom opklada na golove, minute, specijalne opklada i još mnogo toga.

betwinner 2

Sa tako širokim izborom sportova i tržišta normalno je da izgled samog sajta nije optimalan, ali ako ste navikli da radite sa 1xBet, na primer, ili drugim kladionicama sa platforme BetB2B, teško da ćete imati problema. Svi sportovi su postavljeni levo i lako možete doći do bilo kog događaja. Imate filter pomoću kojeg možete rasporediti događaje po satu, danu ili određenom datumu, kao i dobar pretraživač kroz koji možete tražiti određene timove ili utakmice.

Na izgled veb stranice lako se navikneš – na levoj strani su svi sportovi, u centralnom delu su događaji, a na desnoj strani polje na kojem upravljate svojim opkladama. U meniju možete pronaći apsolutno sve (sport, kazino, igre itd.), Kao i bogat odeljak sa statistikama (na vrhu menija).

Evo nekoliko ključnih karakteristika BetWinner sportskog klađenja:

Karakteristike BetWinner kladionice

Minimalni ulog 22 RSD
? Promotivni kod za BetWinner RS130
? Minimalni depozit 112 RSD
Maksimalni broj događaja na tiketu 20
? Maksimalni dobitak 300 000 EUR
  • Maksimalna opklada za svaki događaj je različite vrednosti i nije unesen konkretan iznos (neki izvori navode da je od 25 do 100 hiljada evra, ali BetWinner to nije potvrdio).
  • Nema ograničenja na kvote na koje se možete kladiti, ali moguće je da kompanija ograniči maksimalno dozvoljene kvote po korisniku.

  Kvote na BetWinner-u

  Kladionica u pogledu kvota je jedna od najboljih na tržištu. U poslednjih nekoliko godina kladionice su masovno izjednačile stope koje nude, tako svako može izabrati nešto različito – veće šanse za pobednika, veće šanse za iznenađenje, veće stope za golove itd. U ukupnom poređenju između kvota kod različitih kladionica, BetWinner nudi odličnu ukupnu vrednost za različita tržišta (možda su nešto niže kvote na sekundarnim tržištima poput onih za kornere, kartone itd.).

  Srpske kladionice i dalje imaju malo bolji nivo kvota (posebno za favorite), ali generalno BetWinner je često ispred dokazanih lidera kao što su Bet365 i Bwin, na primer. Ako ste jedan od igrača koji preferiraju pojedinačne opklade, normalno je da za svoju opkladu odaberete kladionicu koja je ponudila najveću opkladu. Ali ako više volite da stavite sve svoje opklade na jedno mesto, kvote za BetWinner su među liderima na tržištu.

  betwinner 3

  Funkcionalnosti BetWinnera

  Za razliku od mnogih drugih kladionica na platformi BetB2B, BetWinner ima nekoliko zanimljivih funkcionalnosti s kojim je konkurentna velikim liderima na polju onlajn klađenja.

  • klađenje jednim klikom – izborom ove opcije možete direktno da kladite jednim klikom nakon što odaberete iznos sa kojim to želite da uradite (na primer 100 RSD).
  • Prodaja listića (Bet Slip Sale) – ovo je BetWinner-ova verzija popularne funkcije “cash out”. U odeljku „Istorija klađenja“ možete da zahtevate da se opklada delimično ili u celosti proda kompaniji koja će vam platiti određeni iznos (koji utvrđuje kladionica).
  • Osiguraj opkladu – funkcija koja vam omogućava osiguranje opklade za određeni iznos. Iznos osiguranja varira u zavisnosti od tržišta koja ste izabrali i u kojoj su fazi. Možete osigurati procenat svoje uloge (pojedinačno ili u koloni), kao i potpuno osiguranje (100%).
  • Uredite tiket (Bet slip editing) – Mogućnost promene već napravljene opklade. Možete da uklonite, promenite i dodate događaje na već izigranu opkladu (kada uklanjate ili menjate događaj, obično plaćate proviziju, u zavisnosti od promena).
  • Bet konstruktor – opcija u mečevima putem koje možete da kombinujete određene opklade u jednu (pobednik, strelac pogotka, igrač koji će dobiti kartu i tako dalje).

  Klađenje uživo, rezultati i sportovi uživo

  BetWinner ne ostavlja nijedan slobodan minut tokom dana u kojem ne postoji mogućnost klađenja uživo. Čak i na osrednji dan događaja, obično se mogu naći desetine događaja uživo sa stotinama, pa i hiljadama mogućnosti klađenja. A ako uopšte nema događaja, uvek se možete prebaciti na virtuelne sportove koje nudi kompanija. U početku će vam biti teško da se krećete unutar samih događaja, ali za nekoliko sati će te navići i na izgled i na način na koji možete da filtrirate određena tržišta kroz meni mečeva.

  U samim događajima možete pratiti statistiku u realnom vremenu, kao i detaljno pregledati statistiku međusobnih susreta za određene timove, nedavnu formu, tabelu i još mnogo toga. Na ovaj način možete napraviti bolji izbor opklade uživo, vodeći se onim što se dešava u meču i formom timova.

  Na zadovoljstvo svih korisnika, BetWinner nudi vrlo širok spektar događaja uživo – prenos utakmica i sportova uživo. Ne postoji određeni odeljak veb lokacije posvećen programu za mečeve koji će se prenositi uživo, ali ako postoji plava ikona koja kaže „LIVE“, to znači da za njega postoji strim. Platforma emituje stotine fudbalskih prvenstava, brojne teniske turnire, a asortiman uključuje sportove poput hokeja na ledu, košarke, ragbija, golfa i još mnogo toga. Ne plaća se gledanje utakmica, a postoji i funkcija za HD prenos utakmica. Jedini uslov je da imate novca na računu u kladionici.

  betwinner 4

  Vrste BetWinner opklada

  Istočnoevropske kladionice su poznate po širokom spektru opklada, od kojih neke nude samo oni. Betvinner nudi kao dodatak vrlo zanimljivu opciju nazvanu AdvanceBet. Oni se nude na osnovu potencijalnog povrata na već položene opklade, a korisnik dobija ponudu od kompanije (kladionica možda neće pružiti ovu priliku bez davanja objašnjenja). Ova opcija vam daje dodatna sredstva za opklade, čak i ako trenutno nemate stvarnih sredstava na raspolaganju (ponuda važi za događaje koji će se održati u narednih 48 sati).

  Za opklade koje napravite dobijate potencijalni iznos koji možete da kladite i na predstojeće događaje. Evo primera: Uložili ste dosada ukupno 125 EUR i na vašem računu je ostalo 5 EUR. Betuiner vam nudi iznos za „AdvanceBet“ u vrednosti od 50 EUR. Ovaj iznos kladite na različite događaje, od kojih slede tri potencijalna ishoda:

  • Ako osvojite glavne opklade, ali izgubite opklade napravljene pomoću opcije Advancebet, biće vam isplaćen iznos dobitka umanjen za iznos koji se koristi za Advancebet.
  • Ako su glavne opklade izgubljene, ali su dobijene Advancebetom, opklade napravljene sa dodatnim sredstvima biće proglašene nevažećim i nećete dobiti potencijalni dobitak.
  • Ako su sve opklade izgubljene, opklade sa Advancebetom biće proglašene za   nevažeće.

  Ideja ove opcije je da imate priliku da napravite više opklada, čak i ako nemate sredstava. Ako izgubite ova sredstva, kompaniji nećete biti dužni novac. Oni će biti pokriveni dobicima na opkladama koje su stavljene pre opcije Advancebet ili će biti proglašeni nevažećim. 

  Evo i drugih tipova opklada koje nudi BetWinner:

  • Pojedinačno (single bet)
  • Ekspres (accumulator bet)
  • Sistemska opklada (system bet)
  • Lančana opklada (chain bet) – Možete da kladite seriju od 5 mečeva zaredom, vrednost opklade određuje se ishodom prethodnog događaja. Lanac se zaustavlja kada nema dovoljno sredstava za klađenje.
  • Opklada promotivnim kodom
  • Multi-opklada (sistem sa mečevima od kojih neki moraju biti dobitni)
  • Anti-ekspres/ anti-tiket – 3 ili više izbora protiv kojih se kladite. Na primer: kladite se protiv pobeda za Arsenal, Chelsea i Manchester United. Ako jedan od timova ne pobedi u meču, pobeđujete sa opcijom „anti-ekspres“.
  • Uslovna opklada (conditional bet) – Opcija preko koje možete da stavljate opklade pod određenim uslovima. Na primer, na događaju №1 obeležite opkladu od 100 EUR, a dobit i iznos opklade automatski se klade na događaj №2. U slučaju nove pobede u uslovnoj opkladi, sledeća opklada može imati vrednost koju ste vi odredili (na primer ponovo 100 EUR). Ako izgubite ovu opkladu, ostaje vam novac akumuliran iz prve dve opklade. Ideja je da se zaštite ako treća opklada ne izađe.
  • Srećna – kompletna kombinacija od 2 do 8 događaja (uključujući pojedinačne opklade)
  • Patent – nepotpuna kombinacija od 3 do 8 događaja (ne uključuje pojedinačne opklade).

  Sportski džekpot

  Svake nedelje igra se nekoliko sportskih džekpotova. Oni su sledeći:

  • Toto 15 sa ukupnim džekpotom vrednim preko 1 miliona EUR.
  • Tačan rezultat sa ukupnim džekpotom vrednim preko 200 000 EUR.
  • Fudbal – 14 događaja sa ukupnim džekpotom vrednim preko 15 000 EUR.

  Džekpotovi se akumuliraju i postoje odvojeni odeljci za hokej, košarku, e-sport FIFA, pa čak i besplatan loto, koji pruža mogućnost zarade bonus bodova.

  betwinner 5

  Ostali proizvodi u BetWinner-u

  Virtuelni sportovi

  BetWinner nudi poseban odeljak za virtuelne sportove, koji izgleda prilično standardno, posebno u poređenju sa ostalim ponudama kompanije. 5 provajdera brine o bogatstvu virtuelnih ponuda, a možete se kladiti na fudbal, trke konja i hrtova, biciklizam, tenis i još mnogo toga. Velika prednost ove vrste ponuda je što nema pauze u događajima i možete se kladiti 24/7, sve dok vas zanimaju računarski generisani sportovi.

  E-Sports

  Za one koji su na „ti“ u e-sportovima, BetWinner je verovatno najbolje mesto (zajedno sa 1xBet-om). Platforma za klađenje u E-sportu je izuzetno dobro razvijena, veoma bogata i očigledno je da je ovo proizvod na koji će kladionica uložiti u budućnosti. Dostupne su stotine popularnih igara poput FIFA-e, PES-a, League of Legends, Mortal Kombat-a i mnogih drugih popularnih naslova, a na njih možete ponovo da se kladite na stotinama tržišta, baš kao i kod sportskog klađenja. Takođe, opcija strimovanja uživo je ozbiljno postavljena za e-sport i možete pratiti šta se dešava u realnom vremenu. Odeljak je razvijen skoro do savršenstva i jedno je od najboljih mesta na internetu za klađenje na e-sport, a BetWinner takođe nudi dodatne bonuse i džekpot na ovoj platformi.

  betwinner 6

  Kazino

  Iako su napori tima koji stoji iza BetWinner-a usmereni uglavnom na sportsko klađenje, kazino ne zaostaje u pogledu bogatstva i raznih ponuda. U ovom odeljku kladionice postoji preko 100 provajdera igara, a neke od ovih ponuda ekskluzivne su samo za BetWinner. Raznolikost je na nivou i imate širok spektar uloga (počev od samo nekoliko evrocenti). Ovo je sigurno jedna od najboljih kazino sala koje su kladionice stvorile na tržištu.

  betwinner 7

  Kazino uživo

  Ovo je standardizovani odeljak stranice, koji se ne razlikuje mnogo od ostalih kladionica na BetB2B platformi. 20 na broju su provajdera kazino igara uživo, a opet su najbolje zastupljeni Evolution Gaming, Vivo Gaming i Super Spade. Standardne igre za svaki kazino (rulet, blackjack, baccarat, itd.) su veoma zastupljene u ovom odeljku kladionice.

  WIN Games

  Obavezna ponuda za sve kladionice iz Istočne Evrope – igre, ne razlikuje se od odeljaka koje ste videli u drugim kladionicama kao što su 1xBet, MELbet i drugi. Jedina razlika je u dizajnu, jer na raspolaganju imate preko 100 igara, na koje možete da uložite i nekoliko dinara i stotine. Među najpopularnijim ponudama su 21, Lucki Wheel, Battle City, Game of Thrones.

  TV Games

  U odeljku za TV igre situacija je ista, jer ruske kladionice koriste istog provajdera za ovu vrstu aktivnosti. Možete se zabavljati uz poker, lutrije, backgammon i druge popularne krupije igre koje su takođe u prednosti. Tu je i zaseban odeljak “Live Lotto”.

  betwinner 8

  Bingo

  Oni od vas koji vole jednu od najstarijih igara na sreću, bingo, takođe će biti zadovoljni, jer BetWinner nudi 7 različitih provajdera bingo igara koji rade 24 sata dnevno. Svaki od provajdera takođe nudi različite varijante same igre za dodatnu raznolikost korisnika.

  Extra (odeljak Više)

  BetWinner takođe ima poseban odeljak za još jednu igru na sreću dnevnu lutriju, za koju učešće iznosi 65.99 RSD, ako želite da se pridružite izvlačenju za velike materijale i novčane nagrade. U odeljku „Više“ naći ćete i nekoliko igara, objedinjenih pod nazivom „Lov i ribolov“.

  Poker

  Ljubitelji pokera definitivno neće biti razočarani ako odaberu BetWinner. Kladionica nudi platformu za ovu vrstu igara, a možete igrati i za stolovima i na turnirima. Zanimljivo je da je popularni Spin and Go format, u kojem igrate protiv još dvojice igrača za različite nagradne fondove, takođe čvrsto ugrađen u ovu kladionicu, a unosi se kreću od 0,25 centa do 10 USD (ili ekvivalent u drugoj valuti).

  Berza opklada

  Ovaj odeljak nije toliko dobro razvijen, ali berza opklada kod sportskih kladionica je odlična ponuda za sve koji su navikli na ovu vrstu igre. Možete podržati određeno tržište ili se kladiti protiv njega. Nažalost, platforma još nije dobro razvijena i šanse nisu među najprivlačnijim.

  Verifikacija BetWinner naloga

  Ključ vašeg uspešnog boravka u ovoj kladionici (i svima uopšte) je što brži završetak postupka verifikacije naloga. Ne čekajte da akumulirate sredstva, a zatim zatražite podizanje, već pripremite sve moguće unapred. Kod registracije, bez obzira koji način ste odabrali, tačno popunite sve podatke svog profila – imena, telefone, e-poštu, adresu itd, da biste imali dobar nalog (to se radi nakon registracije).

  Kada zatražite povlačenje, od vas će se tražiti da dostavite razne dokumente, a dok ne budete imali potpuno verifikovan račun, nećete moći podići novac. Da biste bili potpuno legitimni, moraćete da predate sledeće:

  • Snimak lične karte ili vozačke dozvole (sa obe strane).
  • Snimak instrumenta za plaćanja koji koristite.
  • U nekim slučajevima potrebna je kopija računa za komunalne usluge plaćena u poslednja 3 meseca ili izvod iz banke. Svrha ovoga je da verifikuje podatke koje ste postavili na svom nalogu.

  VAŽNO: Budući da BetWinner nema licencu u Srbiji, morate biti što precizniji sa informacijama koje pružite o sebi. Ne smete da koristite nečiji identitet ili tuđa sredstva plaćanja. Takođe morate koristiti aktivan i ličan telefon. Ako ne sledite sve korake pravilno, rizikujete gubitak profita na računu, kao i ograničavanje ili čak zatvaranje naloga kompanije.

  BetWinner mobilna aplikacija

  Danas se internet trafik uglavnom odvija putem mobilnih uređaja, a Betwinner svojim korisnicima to mnogo olakšava. Veb lokacija ima izvrsnu „responsive“ verziju za mobilne uređaje ili tablete, koja radi sjajno, brzo i izgleda bolje od osnovnog sajta.  U isto vreme, kompanija je razvila odličnu mobilnu aplikaciju koja se razlikuje od same veb lokacije, ali je izuzetno lagana i pogodna za svakog korisnika. Aplikacija je dostupna i za Android uređaje i za telefone sa operativnim sistemom IOS.

  betwinner 9

  Ograničavanje i blokiranje Betwinner naloga

  Pre nego što je kladionica porasla, bilo je dosta žalbi na ograničena sredstva i sulude zahteve za verifikaciju računa. Međutim, s prodorom u Evropu i u zemlje poput Nigerije i Indije, sve je manje takvih slučajeva kada su pobednički igrači brzo ograničeni na izuzetno mali ulog. Ovu tehniku često koristi sve više kladionica, što zahteva česte promene platforme na kojoj mogu igrati ljubitelji sportskog klađenja. Međutim, u poslednjih 18 meseci nije bilo ozbiljnih žalbi korisnika koji imaju problema sa ograničavanjem ili zatvaranjem naloga, sve dok se poštuju pravila kompanije. Da biste smanjili rizik od BetWinner-ovih postupaka, igrajte od samo jednog naloga i pružite tačne informacije o sebi.

  Ocena za Betwinner

  Ljudi obično nemaju poverenja u kladionice čije se licence izdaju na Kurasau i ne distribuiraju širom sveta. Međutim, to ovde nije slučaj. BetWinner pokušava da održi veoma visok nivo za svoje kupce sa dobrim kvotama na većini tržišta, raznovrsnim opsegom opklada, odličnim interfejsom (posebno u mobilnoj aplikaciji) i izgleda mnogo bolje razvijen od mnogih drugih kladionica koje su lansirane iz istočne Evrope.

  Naravno, platforma ima svojih nedostataka, jer dublja studija pokazuje niže šanse na sekundarnim tržištima u poređenju sa velikim konkurentima kao što je Bet365 (posebno po stopama za ukupne golove, kornere, kartone itd.). Takođe, kladionica nije izgradila dovoljno solidnu reputaciju da bi imala puno poverenje u platformu, ali je veb lokacija značajno poboljšana i pouzdana u poslednjih godinu i po dana. BetWinner nije samo alternativa popularnim kladionicama u našoj zemlji, već i ozbiljna konkurencija za lidere na tržištu u narednim godinama.

  Proširi Sakrij
  Karakteristike kladionice
  Sigurnost
  4/5
  Tržišta pred utakmicu
  4/5
  Tržišta uživo
  4/5
  Kvote
  4/5
  Pogodnost plaćanja
  4/5
  Podrška
  5/5
  Tehnologija
  4/5

  Bonusi i promocije

  Za svakog korisnika jedan od najvažnijih faktora pri izboru kladionice je sistem bonusa. BetWinner u ovom pogledu ima čime da iznenadi svoje korisnike.

  Bonus dobrodošlice za Sport za BetWinner

  Mnogi od Vas će biti zainteresovani da iskoriste “RS130”, partnerski promotivni kod Rejting kladionica, sa kojim dobijate uvećanje bonusa dobrodošlice za Sport od 100% do 130 EUR. Tradicionlani (bez promotivnog koda) iznosi samo 100% do 100 EUR, što znači povećanje od 30% ako koristite promotivni kod “RS130”. I još nešto – ova ponuda ima izuzetno nisku vrednost prvog depozita. U stvarnosti, bonus možete “napasti” sa minimalnim depozitom od 1 EUR.

  Bonus možete zahtevati i za sam depozit kao i preko “Account Settings”, gde označavate bonus koji želite da važi za Vaš sledeći depozit. Kao i svaki tradicionalni bonus dobrodošlice i on ima maksimalnu vrednost. Ovde je 130 EUR ako koristite partnerski promotivni kod Rejting Kladionica. Ako ste akumulirali veći iznos u bonus sredstvima nakon uspešnog prevrtanja ponude (naprimer, imate 300 EUR), BetWinner će pretvoriti 130 EUR u stvarna sredstva, a preostali iznos će biti izgubljen. Evo i osnovnih pravila koja trebate znati:

  • Minimalni depozit je 1 EUR (117,56 RSD).
  • Maksimalni iznos bonusa je 130 EUR.
  • Dva su bonusa dobrodošlice – za sport i kazino.
  • Dobitak možete isplatiti tek nakon prevrtanja bonusa.
  • Ipak sredstva možete povući tokom ponude ali pod jednim uslovom. Možete podići od 0 RSD do vrednosti vašeg depozita, sve dok na vašem računu ostane iznos dvostrukog bonusa za prvi depozit (dobitci i iznosi bonusa ne mogu se podići).
  • Iznos bonusa morate prevrteti 5 puta da bi se bonus uspešno realizovao (ukupno 500 EUR u kladjenju ako Vaš depozit vredi 100 EUR).
  • Opklada se smatra uspešnom kada sadrži kolonu sa najmanje 3 izbora sa kvotom 1,40 ili većom.
  • DA BI PODIGAO NOVAC, korisnik je dužan da u potpunosti verifikuje svoj račun predostavljajući lične podatke, ličan dokument i u nekim slučajevima izvod iz banke ili račun za komunalne usluge koji je plaćen u poslednja 3 meseca. Ako ne predostavite potrebnu informaciju, rizikujete da izgubite sve dobitke i bonuse, a račun može biti ograničen pa čak i zatvoren.

  Ostale zanimljive promocije i bonusi BetWinnera

  Iako bonus dobrodošlice nije među najatraktivnijim na tržištu, BetWinner nudi svojim korisnicima na desetine drugih ponuda, od kojih se većina ne može naći drugde i prilično su zanimljive. Evo i koje su:

  • 100 % bonusa na uplatu svakog četvrtka – Svake nedelje možete da iskoristite bonus za novi depozit koji morate prevrteti 3 puta u roku od 24 sata, pri čemu se opklada računa u bonus uz najmanje 3 izbora na tiketu sa kvotama 1,4 ili većim.
  • Bonus za niz izgubljenih opklada – Ukoliko niste imali sreće u nizu od 20 izgubljenih opklada, od BetWinner-a će te dobiti između $100 i $500 u zavisnosti od uloga koji ste koristili (ulog od $2 – $100 bonus; ulog od $5 – $250 bonus; ulog od $10 – $500 bonus).

  betwinner 10

  • LUCKY 9 – Ако је добитно 9 од 10 догађаја у оквиру ваше експрес опкладе, добићете бонус у износу од 9% потенцијалног добитка ових 9 догађаја (na svom nalogu morate imati označene promocije da biste ga iskoristili).
  • Džekpot – dnevni Džekpot (obično preko 2000 EUR). Korisnici moraju da ispune uslov (na primer: klađenje na događaj uživo sa kvotom od 2,50) i, ako to učine, učestvuju u tomboli za glavnu nagradu.
  • Osiguranje opklade –  Pomoću ove BetWinner ponude možete se osigurati od 100% gubitka.
  • Advancebet opklada – ponuda da kojom se možete kladiti, čak i kada nemate dovoljno stvarnih sredstva (iznos određuje BetWinner, a koliko, možete videti na svom računu).
  • TOTO – izbor sportova i utakmica koji vam mogu doneti hiljade, pa čak i milione dobitaka uz znanje fudbala, hokeja na ledu, košsrke i e-sporta. Džekpot Toto 15 premašuje 1 mil EUR!

  betwinner 11

  • Lutrije – Pomoću svojih opklada možete učestvovati u dnevnim mesečnim lutrijama kompanije tokom kojih se izvlače telefoni, prenosni računari i bilo koje druge nagrade.
  • Ekspres dana – selekcija tiketa koje generiše BetWinner, a koji vam mogu doneti dodatnih 10% dobiti ako se kladite na neku od selekcija.
  • Vaš rodjendan sa BetWinner! – Na svoj rođendan dobijate besplatan poklon putem posebnog promotivnog koda.
  • Sportovi/ Uživo bitka tiketa – Da bi učestvovali u igri za ovaj bonus treba da odigrate opkladu sa kvotom od 30 do 501 i uložite najmanje 0.70 EUR. Svakog meseca učestvujete u podeli novčanih nagrada koje dostižu nekoliko hiljada evra.
  • PROMO – Svojim opkladama generišete bonus poene koje možete da koristite u prodavnici “Promo Code” za besplatne opklade i mnoge druge ponude.

   

  Bonus dobrodošlice/ početni bonus
  Exclusive
  100% do 130 € Početni Sport Bonus na BetWinner-u
  Prijavite se da biste dobili bonus
  92
  Preuzmite bonus

  Recenzija proizvoda

  Dostupnost odeljaka i aplikacija

  Web
  Mac
  Sportski proizvodi
  Sport
  E-sportovi
  Fantazijski sport
  Virtuelni sportovi
  Lutrija
  Prenos utakmica
  Match-Center
  Kazino
  Slotovi
  Kazino
  Kazino uživo
  VR kazino
  Veština igre
  Poker
  Otvori kineski poker
  Нарды
  Belote
  Шашки
  Keno
  Bingo
  Loto
  TV igre
  Igre
  Usluge
  Кэшаут
  Registracija
  Depozit
  Čat uživo
  - Srpska verzija - Mobilna verzija

  Načini plaćanja

  Načini za uplatu i izplatu na BetWinner-u

  Generalno, kladionica nudi preko 80 opcija za uplatu i izplatu sredstava na i sa Vašeg računa. Ali nisu sve opcije dostupne. Korisnici iz Srbije mogu depozirati putem pripejd kartica (PaySafe card) ili nekih od popularnih e-novčanika, kao što su WebMoney, Skrill i Neteller. Isto tako možete koristiti kriptovalute kako za depozit, tako i za isplatu. Depoziti se izvršavaju trenutno, dok isplata sredstava traje oko 15 minuta za sve metode. Ograničenja za sva sredstva plaćanja su ista – 112 RSD za depozit i 225 RSD za isplatu. Kladionica ne naplaćuje porez za ove transakcije.

  Depoziranje Podizanje
  Iznos Vreme Provizija Iznos Vreme Provizija
  112 do - Trenutno 0% 225 do - između 1 min i 7 dana 0%
  112 do Trenutno 0% 225 do između 1 min i 7 dana 0%
  233,98 do Trenutno 0% 233,98 do 15 min 0%
  Prikaži više (11)

  Informacije o kompaniji

  BetWinner je potpuno legitimna kladionica, koja je u poslednjih godinu dana značajno poboljšala sve aspekte svoje platforme. Uz redovne isplate svih dobitaka, odlične bonuse i brzo rastuću bazu korisnika (preko 400 000 prema Kompaniji), BetWinner je odlična opcija za sve ljubitelje sportskog klađenja. Kladionica je u vlasništvu HARBESINA LTD, sa sedištem na Kipru, a operater je PREVAILER B.V., sa Kurasao licencom. BetWinner se može pohvaliti poboljšanom komunikacijom sa korisnicima, sigurnim sistemom za plaćanja (sistemi različitih metoda za uplatu i isplatu), visokim kvotama i izvrsnim dizajnom (posebno za mobilne uređaje).

  BetWinner
  Kipar Nicosia, Poseidonos, 1, Flat/Office 201, Aglantzia, 2101
  +44 203 936-29-96
  Nepoznato
  2018
  Rusija
  Nepoznato

  Jezičke verzije stranice

  BugarskiBugarski
  DanskiDanski
  EngleskiEngleski
  FrancuskiFrancuski
  GruzijskiGruzijski
  GrčkiGrčki
  HebrejskiHebrejski
  + 13 jezici
  ItalijanskiItalijanski
  LetonskiLetonski
  LitvanskiLitvanski
  NemačkiNemački
  RumunskiRumunski
  RuskiRuski
  SlovačkiSlovački
  SlovenskiSlovenski
  SrpskiSrpski
  TurskiTurski
  ČeškiČeški
  ŠpanskiŠpanski
  ŠvedskiŠvedski
  Sakrij jezike

  Valute računa

  Američki dolar
  Evro
  Australijski dolar
  Ruska rublja
  Prikaži više (13)

  Podrška

  Impresivna je odlična usluga koju ćete dobiti ot sektora za korisnike. Dobra vest je da sajt možete koristiti na srpskom za razliku od ostalih kladionica u Istočnoj Evropi. Ima podrčku na srpskom 24 sata. Možete kontaktirati putem e-pošte, ćaskanja uživo, pa čak i telefonom ako to situacija zahteva. Odeljenje je od velike pomoći i brzo rešava razne nejasnoće i pitanja koja imate. Definitivno je među najboljima u pogledu ostalih kladionica.

  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  1 - 3 min
  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  30 min
  Kompetencija
  Ljubaznost
  Vreme odziva
  Čat uživo
  1 - 5 min

  Licence (1)

  Organizacije (1)

  Totalizers' SRO

  Istorija ocena

  23.02.2021
  Kladionica BetWinner je dodata u rejting
  Komentari ()
  Ocena RK 4/5
  Bonus 130 €
  Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
  zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
  Bićete preusmereni na lokaciju
  koji legalno radi u Rusiji.
  Idi na sajt