Kako se registrirati u Bet365 kladionici

Vladica Aleksov
Bet365 je jedan od vodećih ne samo na srpkom, već i na svetskom tržištu za sportsko klađenje – platforma koja nudi hiljade tržišta, izvrsne bonuse, casino igre, poker i uživo gledanje gotovo svih najzanimljivijih fudbalskih prvenstava i popularnih turnira u ostalim sportovima..

Sadržaj

Koraci za registraciju

Prvi korak koji trebate napraviti je upoznati se sa samom platformom, a možete pogledati našu stručnu recenziju za Bet365. Ako vam se sviđaju ponude svetskog lidera u sportskom klađenju, uđite na web stranicu firme pritiskom na veliki zeleni taster „Join“.

Bet365 registracija

Kao što je istaknuto na fotografiji, odaberite polje „Join“, čime započinjete proces otvaranja računa u Bet365. Sajt će vas odvesti na posebnu stranicu, a to je obrazac koji morate ispuniti kako biste dovršili proces registracije.

Bet365 Join

❗️ Važno je napomenuti da svoje podatke morate ispravno popuniti, u suprotnom će vam kasnije možda zatvoriti nalog ili vam neće odobriti početni bonus. Ovde su polja koja trebate ispuniti:

 • Država prebivališta – Bet365 automatski detektira iz koje zemlje ulazite na stranicu pa se odabir vrši automatski (po želji možete promieniti državu). u 2021 g. za srpske korisnike morate izabrati državu.
 • Lični podaci – ovde birate način na koji će vam se obratiti (gospodin ili gospođa) i dati podatke o vama (ime i prezime i tačan datum rođenja)

otvori nalog na bet365-u

 • Dokumenti – važan deo u kojem morate biti vrlo oprezni i ispravno popuniti svoje državljanstvo, koji dokument ćete predostaviti (lična karta, vozačka dozvola ili pasoš), broj dokumenta, datum izdavanja i institucija iz koje je lična isprava izdana.

bet365 ID dokumenta

 • Kontakt – unesite email koji redovno koristite, kao i broj svog mobilnog (kako bi vas mogli kontaktirati). Takođe možete odabrati način primanja poruka od Bet365 za razne promocije.

Bet365 kontakt

 • Stalna adresa – unesite tačne podatke za svoje mesto stanovanja (grad/selo, tačnu adresu i poštanski broj). Obično odgovara podacima na vašoj ličnoj karti. Takođe morate potvrditi da vaša trenutna adresa odgovara vašoj stalnoj adresi.
 • Prijava – odaberite svoje korisničko ime i lozinku za korišćenje.
 • Sigurnost – odabirate četvoroznakovni sigurnosni kod za proveru kada komunicirate s Bet365 operaterima. Obavezno ga zapamtite i ne možete koristiti jednostavne kombinacije (kao što su 0000, 1234 i slično).

bet365 zaštita i adresa

 • Primanje ponuda – označite želite li primati informacije o besplatnim opkladama i ponudama. Preporučujemo vam da označite „Pošalji mi ponude“.
 • Bonus kod – Unesite bonus kod BRATINGS koji smo dobili.
 • Potvrda saglasnosti – Takođe morate označiti polje da imate 18 godina i da ste upoznati s uslovima firme (nećete moći da se registrujete ako ne označite polje). Zatim odaberite „Pridruži se bet365“.

Bonus kod

Rejting Kladionica daje vam bonus kod BRATINGS, ali ne menja vrednost bonusa na bet365. Iskoristite ga da postanete deo RK zajednice.

Bet365 bonus kod BRATINGS

Kako uplatiti novac na Bet365

Možete uplatiti depozit na svoj bet365 račun na bilo koji od sledećih načina:

 1. Kreditna/debitna kartica
 2. Skrill/ Skrill 1 dodir
 3. Neteller
 4. Bankovni prenos

Verifikacija računa

Ovo nije kraj procesa registracije. Nakon što sledite gore navedene korake, primićete e-mail (na e-mail koji ste naveli za kontakt) koji sadrži link za aktivaciju vašeg profila.

Kliknete na link, unesete svoje korisničko ime i lozinku i prijavite se na svoj nalog, gde se proces nastavlja s tzv. „proverom“. Ovo je posljednja faza kreiranja vašeg naloga. Kada se prvi put prijavite na svoj profil, dobićete poruku da trebate potvrditi svoj nalog (proces identifikacije).

Bet365 će vas usmeriti na platformu za skeniranje dokumenata, ali do nje možete doći i sami (kliknite na ikonu u gornjem desnom uglu, zatim odaberite „My account“ i iz menija odaberite „Verification“).

Obično je potrebno da pošaljete jedan od sledećih dokumenata:

 1. Lična karta
 2. Pasoš ili
 3. Vozačka dozvola.

Najstandardniji način je korišćenje lične karte koju morate slikati s obe strane i učitati u odeljku Identifikacija (podaci moraju biti jasno vidljivi na fotografijama).

Takođe ćete morati poslati uplatnicu nekog računa (najlakše račun mobilnog operatera na svoje ime, koji možete preuzeti u pdf formatu sa svog naloga kod operatera), a to se radi za potvrdu adrese koju ste dali prilikom registracije. To se može učiniti i bankovnim izvodom s vašom adresom (možda fotografijom iz mobilnog bankarstva, ako je imate).

Dokumenta možete preneti putem aplikacije Bet365 – Netverify by Jumio. Lakše je to učiniti preko telefona – idite na odeljak „Verification“, izaberite polje za učitavanje dokumenata i direktno sa telefona ponesite svoju ličnu kartu i dodatni dokument koji dokazuje vašu adresu.

Potrebno je nekoliko minuta, šaljete fotografije i proces registracije je gotov. Morate pričekati proveru vašeg naloga, što traje do 48 sati, a za to vreme možete uplatiti sredstva, ali ne i povući.

bet365 karakteristike

? Minimalni ulog 0,10 EUR
? bet365 promotivni kod BRATINGS
? Početni bonus od RK 100% do 50 EUR
☝ Maks. broj parova na tiketu 20
? Minimalni depozit 5 EUR

Nakon što vaše podatke provere radnici Bet365-a, vaš nalog će biti verifikovan i imaćete sve funkcije i bonuse koje nude.

Registracija putem mobilnog uređaja

Zahtevi i koraci registracije su isti, s jedinom razlikom što na telefonu, kada se prijavite na stranicu, morate odabrati opciju  koja se nalazi odmah pored Bet365 logotipa.

Ovo je postupak registracije na Bet365, koji je stvarno jednostavan i brz (manje od 5 minuta). Samo proces provere zahteva vreme, ali je obično kraći od 48 sati koje je postavila firma.

Najvažnije je dati tačne podatke, jer u slučaju greške mogu blokirati vaš nalog i nećete imati pristup kladionici.

FAQ / Često postavljana pitanja

❓ Kako se registrirati na bet365?

Ovde možete videti video zapise i fotografije kako se registrirati putem pretraživača i mobilne aplikacije.

❓ Postoji li bonus kod za bet365?

Možete koristiti bonus kod BRATINGS.

❓ Koji je početni bonus na bet365?

Početni bonus je 100% do 50 EUR.

❓ Koje metode depozita nudi bet365?

Možete uplatiti novac kreditnom ili debitnom karticom, bankovnim prenosom, skrill, Neteller.

❓ Koje metode isplate nudi bet365?

Novac možete podići kreditnom ili debitnom karticom, bankovnim prenosom.

Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari