Mozzart HET-TRIK bonus dobrodošlice do 200%

57 ljudi su koristili
Kopirajte promotivni kod
NEMA
Preuzmite bonus
Iznos bonusa
4500 RSD
Klađenje
Period klađenja
30 dana

Mozzart je spremio za svoje novoregistrovane korisnike veoma dobar i atraktivan bonus dobrodošlice pod nazivom „Het-Trik“. Šta znači to? Ovo znači da bonus nije jednokratan a već paket bonusa koji novi korisnici mogu koristiti na svoja prva tri depozita. Sve što trebate uraditi je da se registrujete i napravite depozit. Dobra stvar je da i korisnici koji su ranije otvorili svoj nalog, a nisu uplatili nijedan depozit, mogu koristiti ovaj bonus!

Ovako izgleda trostruki paket bonusa dobrodošlice:

 1. prvi depozit – 50% od maksimalnih 5000 dinara;
 2. drugi depozit – 100% od maksimalnih 10000 dinara;
 3. treći depozit – 200% od maksimalnih 30000 dinara;

Ukupna vrednost bonusa može dostići 72500 dinara i mi iz Rejting Kladionica smatramo da je bonus koji vredi iskoristiti. Potpuno isti princip bonusa je isti i kod kladionice MaxBet, ali procenti su različiti i ukupna vrednost bonusa koji možete dobiti je malo manja.

A evo kako bi izgledalo na primeru ako uplatite svaki put po 1000 dinara: na prvi depozit dobićete 500 din, na drugi 1000 i na treći 2000 din. Ukupna vrednost bonusa koji možete koristiti je 3500 RSD.

Da li postoji promotivni kod za Mozzart bonus?

Rejting kladionica ne razpolaže promotivnim kodom, jer kladionica ne predlaže ovu vrstu ponuda, nadamo se ne zauvek!

Kako preuzeti bonus?

 1. Registrujte se i otvorite svoj nalog u Mozzart onlajn kladionici. Registraciju možete izvršiti i putem mobilne aplikacije.
 2. Uplatite sredstva za svoj prvi depozit.
 3. Ispunite uslove, koje smo naveli niže u recenziji bonusa.
 4. Izvršite uplatu drugog depozita, ispunite uslove i gotovi ste za treći depozit.

Na šta treba paziti?

 1. Minimalni iznos depozita da bi se kvalifikovali za bonus je 500 RSD. To važi za prvi, drugi i treći depozit.
 2. Od momenta dodeljivanja bonusa imate 30 dana da ispunite uslove i prevrtite bonus. Posle 30-tog dana kladionica preuzima sredstva i gubite bonus.

Uslovi za otključavanje i prevrtanje bonusa

Da bi otključali bonus sredstva i da bi ih mogli koristiti kao realna sredstva, tj da ih možete povući, morate ispuniti uslove koje je odredila kladionica Mozzart. Iznos bonusa morate odigrati u petostrukoj vrednosti da bi sredstva prešla na Vaš račun. Na primer: ako ste uplatili 1000 dinara na prvi depozit onda dobijate pravo na 500 dinara bonusa. E sad bonus će biti prebačen na račun ako odigrate tikete u vrednosti od 5 x 500 = 2500 dinara. U zavisnosti od vrste igre na koju se kladiš, svaki tiket će u skladu sa pravilima navedenim ispod sa definisanim % od uplate uvećati obaveznu sumu za odigravanje.

 • Klasično klađenje/ Ekspres tiket/ Fixevi – 100% od uplate na tikete sa: 1) minimum 4 događaja, 2) sa minimalnom kvotom 1,50, ulazi u sumu za odigravanje.

Na primer: Uplaćujete tiket sa 200 din. Imate 4 događaja sa kvotama 1,5o i više. Svih 200 dinara ulaze u sumu za odigravanje.

 • Uživo klađenje – 25% od uplate na tikete sa: 1) minimum 2 događaja, 2) sa minimalnom kvotom 1,2o, ulazi u sumu za odigravanje.

Na primer: Uplaćujete tiket sa 200 din na dva para uživo. Kvote su veće za oba događaja od 1,20. U ovom slučaju samo 50 dinara ulaze u sumu za odigravanje.

 • MLS 6 – 30% od uplate na nesistemskim tiketima 6/6 ulazi u sumu za odigravanje.

Na primer: Ako ste uplatili tiket sa 200 dinara. Sredstva koja će se računati kao suma za prevrtanje su u vrednosti 60 din.

Kada ispunite uslove i bonus vam je prebačen na račun tek onda možete pristupiti otključivanju sledećeg bonusa na drugi depozit.  

Plusevi i minusi Bonusa

+ Iznos celokupnog bonusa je isključivo dobar.
+ Prevrtanje bonusa je samo 5 puta od vrednosti bonusa, tako da lako možete odigrati sredstva.
+ Za svaki od tri depozita imate rok od 30 dana da otključate bonus.

– Kao minus bih mogao navesti to da su procenti odigravanja na klađenje uživo veoma mali, te da vam je potrebno mnogo više ulaganja.

Mišljenja Rejting Kladionica o bonusu.

Po mišljenju stručnjaka Rejting Kladionica Mozzart predlaže najbolji bonus od licenciranih srpskih kladionica na tržištu. Tu je i MaxBet koji se veoma dobro konkuriše ali ipak smatramo da je bonus Mozzarta za nijansu bolji – razlika je veoma mala u iznosu sredstava i u nešto lakšem načinu učestvovanja za bonus. Tako da predlažemo svim našim korisnicima da okušaju sreću i izvrše depozit u Mozzart kladionici.

 

Najbolji bonusi iz RB-a
Komentari
Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt