Rusija – Danska: Prognoza za konačan izhod – Euro 2020

21:00, 21 јун 2021

Reprezentacije Rusije i Danske sastaju se u poslednjem meču svoje grupe na Evropskom prvenstvu. Meč će se odigrati na danskom stadionu, što daje ozbiljnu prednost „crvenom dinamitu“.

Ruska reprezentacija je svoje učešće na turniru započela teškim porazom rezultatom 0-3 od Belgije, ali se brzo oporavila i pobedila Finsku u drugom meču 1-0. Potreban im je novi uspeh koji će im garantovati izlazak iz grupe. Rusi pokazuju neodlučnu formu od početka kalendarske godine, zabeleživši četiri pobede, jedan remi i dva poraza. Oni su prva dva evropska meča odigrali kod kuće, a u ponedeljak će imati težak zadatak da igraju kod protivnika.

Danska reprezentacija izgubila je oba meča u grupnoj fazi Evropskog prvenstva i takođe joj je potrebna obavezna pobeda da bi zadržala šanse za prolazak u eliminacionu fazu turnira. Danci su odigrali jak meč protiv Belgije i imali priliku da povećaju vođstvo, ali su na kraju zbog propuštenih šansi i nedostatka sreće doživeli novi poraz sa 1-2. Skandinavci su bili u jakoj seriji pre početka turnira, zabeleživši četiri pobede i jedan remi u svojih pet mečeva na svim turnirima od januara. Tri njihove pobede došle su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i njihova gol razlika je bila impresivna – 14:0

Mislim da će ruski tim oprezno pristupiti meču, dok će Danci od samog početka napadati i pokušati da pritisnu svog protivnika. Mislim da će skandinavski tim završiti lošu seriju i pobediti Rusiju – kvota je 1,74 u 1xbet kladionici.

 

 

Pojedinačno: Dobitna
EURO 2020
21:00/21 јун
Rusija - Danska
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari