Finale ABA lige – drugi čin: Prilika za ubedljivu prednost ili poravnanje, ali i za najjači bonus i kvote!

Rejting Kladionica
Košarkaši Crvene zvezde i Partizana su odigrali prvi meč velikog finala ABA lige u petak, ali to ne znači da ćemo morati mnogo da čekamo do drugog okršaja dva srpska velikana.

Izabranici Dejana Radonjića, odnosno Željka Obradovića će na teren već danas. Crveno-beli vode sa 1:0, što znači da druga utakmica može da nam da odgovore na brojna pitanja.

Partizan - Zvezda ABA liga

Naravno, kao i za prvi meč, najkvalitetniju ponudu za finale plej-ofa ABA lige možete da pronađete na meridianbet.rs, ali pre nego što krenemo na konkretne detalje imamo jedno veoma važno obaveštenje za vas.

U pitanju je nešto fenomenalno, nešto poput BONUSA za online i kladjenje uzivo.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Sve što je potrebno – registrujte se na sajtu meridianbet.rs i automatski vam stiže 500 DINARA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Nakon što otvorite korisniči nalog i „zgrabiti“ fenomenalan bonus, sledi pregled onoga što vas očekuje u drugoj rundi finala najjačeg regionalnog košarkaškog takmičenja.

Crvena zvezda je u prvom meču uspela da odradi važan posao. Odbranjen je domaći teren, a sada je za crveno-bele imperativ da isto ponove i večeras od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Sa druge strane, košarkaši Partizana moraju da izvuku pouke iz prvog duela sa večitim rivalom, kako bi eventualnim „brejkom“ totalno preokrenuo finalnu seriju ABA lige.

Kao što vidite opcija je mnogo i najsitniji detalj može da odluči. Toga su svesni i bukmejkeri kladionice Meridian koji su kreirali najjaču ponudu za večerašnji košarkaški spektakl.

Procena je da su crveno-beli favoriti na domaćem terenu sa kvotom 1.40, dok je kvota na potencijalnu pobedu Partizana 2.95.

Za igrače koji vole malo više da se eksperimentišu tu je interesantna granica na hendikep. Granica je 5.5, a ako želite da odigrate na to da će Crvena zvezda savladati rivala sa većom razlikom – kvota 1.80. Sa druge strane, za istu igru, kvota na Partizan iznosi 1.90.

Kompletnu ponudu za drugi meč finala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama.

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt