Klađenja na odbojkaške utakmice

Vladica Aleksov
Iako odbojka nije jedan od najpopularnijih sportova na svetu, mi u Srbiji imamo veliku tradiciju u sportu. Opklade na odbojku su takođe uobičajene, iako su moguće opklade i tržišta ograničenija.

4.1. Konačan rezultat

Naravno, najvažnija opklada dostupna za svaku utakmicu koju navode kladionice je konačna opklada. U odbojci imamo 2 opcije – 1/2, bez opcije remija. Gotovo uvek postoje odvojene opklade za prvu utakmicu itd. Kladionice smatraju odbojku nepopularnijim sportom i marža je obično visoka. Ali s druge strane, za igrače koji dobro poznaju sport i ligu na koju se klade – postoje prilike da pronađu greške u kvotama kladionica i iskoriste!

4.2 Hendikep

Kao i tenis, hendikep opklade su veoma popularne u odbojci, a hendikep je 1,5 seta(plus ili minus). Sve odbojkaške utakmice igraju se do maksimalno 5 seta. To znači da ćemo na primer kada se kladimo na Trentino protiv Perugie, sa hendikepom od -1.5, imati sledeće opcije:

– Pobeda Trentina sa 3:0 ili 3:1 – naša opklada pobeđuje

– Pobeda za Trentino sa 3:2 ili poraz za Trentino – opklada gubi

4.3 Ukupan broj poena u meču

Opklade na ukupan broj poena u odbojkaškoj utakmici su identične onima u košarci. Zavisno od prvenstva, timova itd. broj poena varira, obično između 130 i 180. Shodno tome, opklada ovog tipa bi bila, na primer: Ukupan broj poena Srbija – Italija ISPOD / PREKO 177,5.

4.4 Posebne opklade

Odbojka takođe ima niz posebnih opklada, od kojih su neke dostupne samo uživo. Na primer, ako 2 tima dostignu 25/25 i igraju na razliku od 2 boda kako bi proglasili pobednika – postoje opklade na to koliko će poena još odigrati i drugi.

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt