Bonusi i besplatne opklade

Vladica Aleksov
Kladionice nude razne bonuse i besplatne opklade. Na taj način su uspešniji u privlačenju i zadržavanju novih korisnika.

3.1. Kako pronaći bonuse?

Po pravilu na sajtu svake kladionice postoji stranica koja je u potpunosti posvećena aktuelnim promocijama. Tamo možete saznati sve bonuse i besplatne opklade koje vam je kladionica u ovom trenutku spremna pružiti.

Osim toga, možete proveriti ponude u bonus delu „Rejting Kladionica“.

3.2. Koji je princip besplatnih opklada/Freebet-a?

Besplatna opklada je određeni iznos koji kladionica kreditira na vaš račun za klađenje. Ovaj iznos možete koristiti za apsolutno sve opklade ili za opklade na određene događaje, u zavisnosti od uslova.

Freebet, s druge strane, obično ima jednu posebnost. Za razliku od normalne opklade, koja ako je uspešna isplaćuje iznos uloga plus dobitak, u slučaju besplatnih opklada – dobijate samo neto profit od opklade (isključujući sam ulog).

Iznos Bet365 bonusa ostaje zajedno sa osvojenim iznosom, čak i nakon proigravanja bonusa.

3.3. Uslovi za korišćenje besplatnih opklada

Uslovi za korišćenje besplatnih opklada kod svake kladionice su različiti. Neki mogu ponuditi veliku sumu, ali uz mnogo ograničenja. Druge kladionice će imati malo ograničenja, ali bonus neće biti impresivan.

Po pravilu, glavni uslov za korištenje freebet-a je klađenje na koeficijent iznad određene vrednosti (na primer 1,40 ili više). Za neke je minimum 1,40, za druge 2,00.

Mogu postojati ograničenja za sportove i lige, minimalni iznos depozita, period važenja opklade. Takođe, ponekad postoji i sledeće ograničenje: pre nego što podignete dobitak, morate uložiti određeni iznos novca nekoliko puta.

Savetujemo vas u svakom slučaju, pre nego što odaberete besplatnu opkladu ili bonus od kladionice, pažljivo pročitate pravila kako biste ga uspešno iskoristili.

Možete videti dostupne bonuse bez depozita u Srbiji u našem posebnom odeljku.

3.4. Vrste besplatnih opklada i bonusa

Postoji mnogo vrsta besplatnih opklada i bonusa. Svaka kladionica teži da smisli nešto novo. Ovdje ćemo pogledati najčešće primere.

100% bonus na prvi depozit

Možda najčešća i najpopularnija vrsta. Otvarate nalog na sajtu, depozirate na račun i pravite prvu opkladu. Kladionica vam daje besplatnu opkladu za isti iznos koji ste uplatili. Drugim rečima, kladite se bez rizika. Na primer, imate novi bet365 račun i uplatite 1000 RSD. Nakon klađenja 1000 RSD na kvote koje nisu niže od određene vrednosti, dobićete bonus od 1000 RSD. Tipično ograničenje za takve bonuse je postojanje ograničenja na minimalni i maksimalni iznos opklade, kao i na minimalne kvote na koje se možemo kladiti.

Pogledajte više informacija o 100% Bonusa novom Bet365 nalogu

Serija besplatnih opklada

Ovi bonusi su slični onima o kojima smo gore govorili. Razlika je u tome što ćete nakon depozita i prve opklade dobiti bonus ne jednu, već nekoliko opklada. Često postoji pet opklada koje morate napraviti uzastopno (ne sve odjednom). Ovde postoje ograničenja, obično vezana za rok trajanja ponude.

Procenat početnog depozita

Kladionica vam nudi bonus koji je jednak određenom procentu vašeg prvog depozita na sajtu, postavljajući ograničenje maksimalnog bonusa. Na primjer, kladionica vam može ponuditi bonus od 50% vašeg depozita, ali ne više od 100 evra. U ovom slučaju, ako uplatite 250 evra, i dalje ćete dobiti bonus od 100 evra, a ne 250 evra.

Osim toga, za takve bonuse, kladionica postavlja minimalan broj puta u kojima morate preokrenuti iznos bonusa pre podizanja novca. Na primer, imamo bonus od 100 evra i zahtev da ga okrenemo 10 puta. To znači da se moramo kladiti na najmanje 1.000 evra pre povlačenja bonusa i dobitaka iz njega.

Početne bonuse kladionica u Srbiji možete pronaći ovde.

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt