Klađenje na konje [Saveti]

Vladica Aleksov
Razvojem interneta i konkurencijom među kladionicama, opcije za online klađenje na konje su se višestruko povećale. Klađenje na konje sada nudi mnoge mogućnosti za profit, uključujući i nama koji ne možemo biti prisutni uživo.

5.1. Specijalizujte se

Savetujemo vas da odlučite koju vrstu trka i konja ćete redovno pratiti i za koje ćete imati sveobuhvatne informacije. Kladite se samo na njih.

5.2. Kreirajte bazu podataka

Ako stalno pratite jednu trkačku stazu, lako ćete se snaći o trenutnoj formi konja. Kreiranje baze podataka u kojoj ćete prikupljati informacije o takmičenjima i učesnicima značajno će povećati vaše šanse za dobitak.

Postoje i specijalne usluge koje prikupljaju i pružaju statistiku o konjskim trkama, ali se možete fokusirati na njih kada uđete u zaista profesionalno klađenje na konje.

5.3. Obratite pažnju na vremenske prilike

Takmičenja koja se održavaju u letnim mesecima su najteža za kladionice. Sve u svemu, vreme je dobro i pista je suva. Međutim, promene atmosferskih prilika su česte, posebno u Engleskoj, gde je veliki deo konkurencije. Kada analizirate rezultate konja, obratite pažnju pod kojim uslovima pobeđuju i pod kojim uslovima će morati da se takmiče u predstojećoj trci. Ovo je veoma važno.

5.4. Nemojte se oslanjati na imena, već na trenutnu formu

Nisu uvek konji iz velikih kompanija (ergela) pravi favoriti. U očima kladioničara i većine igrača, oni će ostati glavni kandidati za pobedu. Ali istina je da dobre opklade nalazimo kada ne obraćamo pažnju na ime, već na formu u kojoj ovaj ili onaj konj ulazi u trku.

5.5. Uticaj na žreb

Važna je trkačka staza sa koje konj počinje trku. Podloga na različitim delovima trase može se razlikovati, što daje prednost jednom od konja, a drugima – stvara poteškoće.

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt