Partizan dobio veliko pojačanje: Crno-beli nastavljaju sezonu uz podršku Meridian kompanije

Rejting Kladionica
Prepoznatljiva kao društveno odgovorna kompanija, Meridian i ove godine nastavlja u istom ritmu i pruža podršku i pomoć srpskom sportu.

Nakon saradnje sa brojnim srpskim sportistima, kao i KK FMP Meridian, ova domaća kompanija postala je sponzor vaterpolo kluba Partizan, evropskog velikana koji, polako ali sigurno, „staje na noge“ i ponovo kreće da korača stazama uspeha.

Svedoci smo da se nekadašnji evropski šampion vraća na put koji je doneo salu prepunu trofeja, pa se tako našao i u polufinalu nacionalnog šampionata, a od danas ima i veliku podršku od strane Meridian grupe.

Partizan i Meridian

Upravo tim povodom organizovana je i zvanična konferencija za medije na kojoj su prisustvovali predstavnici i VK Partizan i Meridiana, a predsednik Upravnog odbora kluba, Jovan Lazarević istakao je veliko zadovoljstvo povodom nove saradnje.

– Podrška Meridiana nam mnogo znači, jer je Partizan ušao u projekat restauriranja i „novog početka“ pre godinu i po dana, odnosno onog momenta kada je „stigla“ nova Uprava i ja kao predsednik Upravnog odbora. Do sada smo pokazali da možemo da promenimo stvari iz perioda koji je „vladao“ proteklih osam godina u klubu, a ovo je znak poverenja i potvrda da to što radimo – radimo dobro.  Meridian je, pre svega, jedna ozbiljna grupacija i zato smo jako ponosni što ćemo biti deo njihovog marketinškog plana, a oni deo našeg tima – rekao je Lazarević.

Planovi se razvijaju, ideje sprovode u delo, a svoja očekivanja od nove saradnje istakao je direktor kompanije Meridian, Vuk Dinčić.

– Kao što znate, Partizan je sedmostruki šampion Evrope i pravi „rasadnik“ mladih talenata, kako u našoj zemlji, tako i u Evropi. Siguran sam da će u narednom periodu biti još uspešniji i zato smo ponosni što možemo da podržimo takav tim i kolektiv. Ono što je najvažnije jeste da dobro i kvalitetno rade sa mladim igračima, što je od velikog značaja za našu zemlju i sam vaterpolo. Meridian to prepoznaje i podržava, tako da ćemo uraditi sve što možemo da pomognemo na tom putu – rekao je Vuk Dinčić ispred kompanije Meridian.

Sve strukture kluba Partizan rade vredno da stručni štab i igrači dobiju najbolje moguće uslove za rad, a oni su od početka sezone pokazali da je tim spreman za velika dela. Od sada će to raditi uz pomoć partnera koji će biti veliki faktor svih rezultata u budućnosti – kompanije Meridian.

Meridian

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt