Odabir strategije klađenja

Vladica Aleksov
Kreiranje sopstvene strategije klađenja u kladopnicama je put do uspeha. Na ovaj način ćete naći mnogo zamki i rutinskog posla. Moraćete se potruditi s brojevima, statistikom, rezultatima. I to je daleko od činjenice da će prva strategija biti isplativa. Ali može li biti drugačije? Kladionice koriste najbolje stručnjake u svojoj oblasti, određujući uslove za igru ​​tako da ih milioni ljudi širom sveta nebi pobedili. Zato je naivno misliti da ćete uspeti pobediti sistem razvijajući svoju strategiju nekoliko dana. Ali sve je u vašim rukama.

3.1. U početku

Razmislite o osnovnim stvarima koje će vam trebati da razvijete uspešnu i učinkovitu strategiju klađenja. Da biste to učinili, morate imati na umu znanje stečeno iz ovog vodiča za klađenje.

3.2. Znajte šta želite postići

Mnogi kladioničari nisu u potpunosti svesni važnosti strategije klađenja i ne shvaćaju šta na kraju žele postići. Dobar primer jasno definisanog cilja je da se utvrdi stvarna verovatnoća događaja, da se na osnovu toga procene kvote koje nude kladionice i da se stavi opklada ako nam odgovara. U tu svrhu, na prvom mestu je potrebno precizno proceniti snagu dva protivnika i pravilno izračunati njihove šanse za uspeh u meču.

3.3. Naučite kako raditi s Excelom

Ne morate biti programer da biste razvili uspešnu strategiju klađenja. Ali razumevanje principa rada s podacima i sposobnost navigacije u tabelama, kao što je rad u Microsoft Excelu, povećaće vaše šanse za uspeh u razvoju strategije i uštedeti vreme. Na primer – ako čuvate sve opklade, kvote, dobitak / gubitak, vrstu događaja, ligu itd. – Uskoro ćete moći da izvučete važne informacije o tome u čemu ste dobri, a u čemu ne. Kakav je vaš uspeh u srpskom prvenstvu? A u Engleskoj? Jeste li uspešni sa opkladama na kvote ispod 2, ili je vaš profit beznačajan?

Računar je vaš prijatelj za klađenje. Iskoristite ga.

3.4. Fokusirajte se na „vaše“ prvenstvo

Savetujemo vas da svoju strategiju počnete koristiti u sportu u kojem ste dobro orijentisani i u ligu koju poznajete bolje od drugih. Postanite stručnjak u jednoj oblasti. Veoma je teško pobediti kladionice ako ne poznajete do detalja sport i ligu, timove na koje se oslanjate.

Što više znanja imate, bolje ćete moći izračunati šanse za uspeh i lakše ćete praviti dobitne opklade!

3.5. Likvidnost

Nikada nemojte zaboraviti likvidnost tržišta i ograničenja na određene opklade. Na primer, možete postati stručnjak za drugu ligu ženskog odbojkaškog prvenstva u Singapuru. Ali u ovom slučaju, uslovi klađenja koje nude kladionice (kvote, limiti, broj događaja, itd.) će gotovo sigurno biti takvi da će to biti gubljenje vremena.

Zato savetujemo da se specijalizujete za velika prvenstva po vašem izboru. Tamo su limiti visoki, a marža koju dodaju kladionice je niža.

3.6. Ne zaboravite statistiku

Prilikom sastavljanja vaše strategije, podaci o prethodnim opkladama i događajima su vaš kompas. Oni će vam pomoći da poboljšate svoju strategiju, ali i za procenu svake buduće opklade.

Danas na internetu možete pronaći mnogo statističkih podataka. Poenta je da koristite samo one koji su vam zaista potrebni.

Srećno!

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt