Opklade na broj golova

Vladica Aleksov
Još jedna popularna vrsta opklade je ukupan broj golova. U tom slučaju morate znati broj golova na utakmici ili poena na utakmici. Najčešće se ova opklada predstavlja kao Broj golova VIŠE/ Broj golova MANJE.

2.1. Kako to radi?

Na primer:

Arsenal igra sa Atletiko Madridom. Kladionice nude opklade na više od 2,5 gola (tj. postići 3 ili više golova) ili manje od 2,5 gola (postići 2 gola ili manje). Ako se kladite na više od 2,5 i postignuta su tri gola, vaša opklada je dobitna. Ako ima dva gola ili manje, onda vaša opklada gubi.

Klađenje na broj golova ima i druge varijante. Na primjer – ukupno preko 2.0 gola. Ako Borusija i Šalke daju ukupno tri gola, dobijamo, ako je samo jedan gol na utakmici – gubimo, ali ako timovi daju tačno dva gola – vraćamo prvobitni ulog  (niti dobijamo, niti gubimo).

2.2. U kojim sportovima mogu igrati ukupan broj golova/poena?

Možete se kladiti na broj bodova u američkom fudbalu, bejzbolu ili ragbiju, broj hokejaških golova, broj gejmova u tenisu, golova u fudbalu i još mnogo toga.

Možemo se kladiti ne samo na golove i  gejmove, već i na broj kornera, poena, žutih kartona itd. Opklade na broj golova svake godine postaju sve raznovrsniji i mogu se naći u gotovo svakom sportu. Na primer, u košarci se čak možete kladiti na broj slobodnih bacanja.

VIŠE/ MANJE opklade su veoma popularne. Mnogi profesionalni i poluprofesionalni igrači ih vole i često koriste.

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt