Pristup klađenju (value betting)

Vladica Aleksov
Razumevanje vrednosti opklade je težak, ali vrlo važan zadatak. Mnogi igrači ne daju na značaju ovom delu klađenja. Ali često ovo čini razliku između pobedničkog igrača i amatera. Kada naučite proceniti vrednost svake opklade, možete dobijatii od timova koje kladionice potcenjuju.

1.1. Izaberite sport

Morate odrediti sportove i prvenstva na koje ćete se kladiti. Fokusirajte se. Obično što manje, to bolje. Ima nešto zajedničko kod većine najuspešnijih svetskih igrača, uključujući i nekoliko za koje se smatra da imaju više od milijardu dolara bogatstva. Fokusirali su se na određeni sport i strategiju te su ga razvili i iskoristili do savršenstva.

Odaberite ligu koju dobro poznajete. Ne kladite se na sportove, prvenstva i timove koje ne poznajete.

1.2. Sami procenite verovatnoću i koeficijente

Ne morate biti nastavnik matematike da biste postali profesionalni igrač. Ali morate naučiti da sami razmotrite verovatnoću i koeficijente. Mnogi igrači često samo slušaju mišljenje za stolom, zaboravljajući svoje mišljenje. Ako procenjujemo šanse timova – i vaše šanse za uspeh u klađenju će se povećati. Na ovaj način možete pronaći dobre kvote za timove / igrače koje kladionice potcjenjuju.

Naravno, ovo će zahtevati vreme i trud. Ali ako ste dosledni u svakom kolu, možete osetiti rezultate iste sezone.

1.3. Kvote kladionica nisu fiksne

Ne zaboravite da tržište ne miruje, već se stalno menja. Pre utakmice, vesti o igračima, izostancima, promeni taktike ili velikim opkladama na jedan tim mogu promeniti kvote. Tokom meča, posed lopte, napadi, golovi, kartoni, protok vremena menjaju kvote. U oba slučaja, ako budemo oprezni, možemo naći dobar trenutak za određene opklade. Pogotovo kada je u pitanju klađenje uživo – može vam oduzeti deo zadovoljstva gledanja utakmica, ali obično mi koji od toga zarađujemo, spremni smo preživeti ovaj nedostatak!

1.4. Pregled i analiza

Pre procene budućih mečeva, morate pažljivo analizirati prethodne. Nemojte se bojati promeniti svoje ocene i odustati od opklada koje vam ne izgledaju dobro nakon detaljne provere. Uz dovoljno iskustva i kreiranje sistema analize, vaše opklade će se značajno poboljšati.

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt