Procena forme fudbalskih timova

Vladica Aleksov
Pre klađenja na fudbalsku utakmicu morate se dobro pripremiti. Pogledajte statistiku iz poslednjih utakmica oba tima. Pogledajte kako protivnici igraju jedni protiv drugih. Obratite pažnju na to kako iraju kao gost i kod kuće. Pogledajte sastave timova. Ovo će vam mnogo pomoći da napravite pravu opkladu

3.1. Opklade na osnovu prethodnih rezultata

Vrlo često se igrači klade samo na osnovu rezultata datih timova u prethodnim utakmicama. Ali ova taktika je možda previše pojednostavljena. Morate uzeti u obzir utakmice između njih, zadnjih 10 utakmica timova, kao i formu domaćina ili gosta. Uzimanje u obzir ovih informacija će vam pomoći da odlučite da li da napravite određenu opkladu, za koju smatrate da je prikladna. Nakon ove provere može se ispostaviti da vam se ne sviđa.

3.2. Statistika prethodnih utakmica između timova i sastava

Kao što smo rekli, ne zaboravite da obratite pažnju na to kako su timovi igrali u prethodnim utakmicama. Ali da li je od tada bilo nekih značajnih promena? Novi igrači ili igrači koji nedostaju? Možda je neko od vođa tima povređen i neće moći da učestvuje u utakmici.

3.3. Treneri i stil igre

Obratite pažnju i na rivalstvo između trenera i stil igre ove ili one ekipe. Ako se tim koji se voli braniti sretne sa timom koji napada, koji od njih očekujemo da će pobediti? Da li se taktika odbrambenog tima menja ako primi gol? Da li se isplati kladiti se na MANJE golova na utakmici, i ako odbrambeni tim primi gol kladiti se na više od 3,5 gola?

3.4. Dodatni turniri

Mnogi timovi, pored učešća na šampionatu, učestvuju i na evropskim turnirima i igraju za kupove zemalja. Često je to mnogo više utakmica od timova koji ne učestvuju. Takođe, timovi sa mnogo utakmica su vodeći timovi sa velikim imenima i favorizovani od strane kladionica. Umoran od Lige šampiona, Real Madrida za 3 dana gostuje u Bilbau. Vredi li rizikovati i tražiti iznenađrnje?

Razmišljate li o prioritetima ekipa i trenera – na kojem turniru se bore po svaku cenu, a na kojem – nema svrhe?

Takođe – mnogi igrači napuštaju klubove kako bi igrali za svoju reprezentaciju. Više utakmica, letova, stresa. I opet, ovo pogađa mnoge velike timove, gde su svi igrači reprezentativci i zvezde. Da li nam to daje priliku da se kladimo na dobre kvote? Često da!

Komentari
Подписка на прогнозиста
Prati autora

Obaveštenja o novim publikacijama ovog autora biće poslata na imejl koji ste naveli prilikom registracije na „RK“

Уведомления о новых прогнозах этого эксперта будут приходить на электронный адрес, указанный Вами при регистрации на "РБ"

Prati autora
Подписка на прогнозиста

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых публикациях этого автора на ваш электронный адрес.

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах этого эксперта на ваш электронный адрес.

Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt