Austrija – Severna Makedonija: Prognoza za golove Euro 2020 (2021)

18:00, 13 јун 2021

U Areni Nacional u Bukureštu, Austrija dočekuje apsolutnog debitanta Severnu Makedoniju u meču koji će možda iznenaditi sve ljubitelje fudbala. Makedonija će igrati bez napetosti, na prvom velikom forumu kao nezavisna zemlja, a tim Igora Angelovskog uopšte nije slab. Sadrži imena poput Gorana Pandeva, Alioskog, Elmasa i Bardija, a svaki od ovih igrača igra u top 5 šampionata u Evropi. Iako je na Euro 2020. ušla „sa zadnjeg ulaza“, Makedonija je u seriji od 4 utakmice bez poraza, od kojih je jedna pobeda nad Nemačkom kao gostom u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Austrija će osetiti napetost, jer bi ovaj meč za njih trebalo da se smatra „obaveznim“. Ekipa Franca Fodea je neuravnotežena, često je njihov najbolji igrač David Alaba iskorišćen na više od 4 pozicije na terenu, što znači da Austrijanci nemaju solidnih 11 startera da bi bili na nivou Alabe. Međutim, postoje imena iz Bundeslige kao što su Zabitzer, Kalajdžić i Grilič, tako da je tim u stanju da pobedi više od timova na prvenstvu.

Mislim da će Makedonija delimično šokirati Austriju, postigavši bar jedan gol. Nakon ovoga, očekujem otvoreni meč, kao i pogotke u oba gola sa odličnom kvotom 2,25 na 22bet kladionici. Neću biti iznenađen ako Severna Makedonija napusti Rumuniju sa bar jednim bodom.

Pojedinačno: Dobitna
EURO 2020
18:00/13 јун
Austrija - Severna Makedonija
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari