Čelsi – Everton / Tipovi / Premijer liga

20:45, 16 дец 2021
Pojedinačno: Gubitna
Premijer liga
20:45/16 дец
Čelsi - Everton
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Privremeni lider Čelsi ugošćuje Everton, koji je u prethodnom kolu izgubio od Kristal Palasa sa 1-3. Karamele igraju prilično loše. U poslednjih 10 utakmica zabeležili su samo jednu pobedu – protiv Arsenala u prethodnom kolu i to je to.

Čelsi je teško pobedio Lids sa 3:2 i gledajući program do kraja godine tim može da dobije sve svoje mečeve. Plavi iz Londona igraju sa ne tako jakim ekipama, a derbi sa Liverpulom je tek 2. januara.

Sada predlažem da igrate preko 2,5 gola. Sportska kladionica MELbet nudi kvotu za 1,73. Čak sam razmišljao da vam ponudim još više pogodaka u meču. Pogledajte poslednje utakmice Čelsija – poslednja 3 meča imaju ukupno 5 i 6 golova. Zato nastavljam da tražim tradiciju da mečevi Londončana budu produktivni.

 

Istekli bonusi i promocije
Exclusive
14300 RSD (100%) Početni bonus na MELbet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i druge kladionice na tržištu, MELbet takođe predlaže svojim novim korisnicima početni bonus (bonus na prvu uplatu). Međutim, bonus je u povećanom iznosu od 100% na 14300 za korisnike Rejting Kladionica. To je što se tiče sportskog bonusa, a postoji i MELbet kazino bonus o kome ćemo u drugom odeljku.
600
Svi bonusi MELbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari