Ekspres tiket za 02.09.2021 / Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

20:45, 02 сеп 2021
Ekspres tiket: Gubitna
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo
20:45/2 сеп
Češka - Belorusija
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo
20:45/2 сеп
Italija - Bugarska
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo
20:45/2 сеп
Poljska - Albanija
Konačno
k:
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Češka – Belorusija: Krajnji ishod 1 i više od 1,5 gola – kvota 1.46 u 1xbetu. U grupi E kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koja uključuje Belgiju, velika je verovatnoća da će se Češka i Vels boriti za drugo mesto. Poraz od 1:0 na gostovanju u Velsu znači da Česi zaista moraju pobediti ovde jer nisu učestvovali na Svetskom prvenstvu od 2006. Odlična igra na ovogodišnjem Euru 2020, gde su stigli do četvrtfinala bi trebalo da podigne samopouzdanje dok igraju protiv Belorusije.

Italija – Bugarska: Krajnji ishod 1 i manje od 4,5 gola – kvota 1.44 u 1xbetu. Italija se prvi put pojavljuje kao novopečeni šampion Evrope nakon junačkih napora tokom leta. Izabranici Roberta Mancinija dokazali su da njihov niz od 21 takmičarske utakmice bez poraza pre turnira nije slučajnost, pa su ga produžili na 28 dok nisu kući odneli evropsku krunu! Bugari sa druge strane su u velikoj fudbalskoj krizi što se reprezentacije tiče. Ipak boriće se do kraja, a Italijani protiv njih ne postižu mnogo golova.

Poljska – Albanija: Krajnji ishod 1 – kvota 1.51 u 1xbetu. Poljska će pokušati da očisti svoj obraz sa ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, gde su završili na dnu svoje grupe. Pod pritiskom uprkos tome što su ovde favoriti, domaćini zaostaju tri boda za drugoplasiranom Mađarskom u svojoj grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. U kvalifikacijama su igrali nerešeno sa Mađarima, pobedili Andoru i izgubili od Engleske. Albanci imaju pobede protiv Andore i San Marina i poraz od Engleske. Da bi se borili za mesto na Svetsko prventsvo Poljska mora dobiti ovaj meč i daće sve od sebe da u tome uspeju.

 

Istekli bonusi i promocije
(Bonus kod) 100% do 14300 RSD za Novi nalog na 1xBet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i druge kladionice, 1xBet nudi početni bonus za nove korisnike od 100% na prvi depozit do 11000 RSD. Potrebna je nova registracija i depozit.
267
Svi bonusi 1xBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari