Euro 2020 (2021): Prognoza za najboljeg strelca turnira

12:00, 11 јун 2021
Martin Georgiev je deo stručnog tima organizacije Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. Daje svoju posebnu prognozu Euro 2020 (2021) za najefikasniji tim.

Bliži se Euro 2020 i jedno od najzanimljivijih tržišta je svakako golgeter turnira. 2016. godine najbolji strelac bio je Antoan Grizman, koji je 5. favorit kladionica za ovaj turnir, ali mislim da se to neće dogoditi. Prema stručnjacima, dva su jasna favorita – Hari Kejn i Romelu Lukaku.

Ja bih se lično kladio na reprezentativca Crvenih đavola. Belgijski napadač postao je prvak sa Interom i u neverovatnoj je formi, a imaju i relativno laku grupu – Finska, Danska i Rusija. Belgija je jedan od glavnih favorita za pobedu na turniru, pa očekujem da će tim igrati bar do polufinala turnira, što će Lukakuu pružiti još veću priliku za postizanje golova. A u timu napadača blistaju imena poput Tillemansa, De Brojnea i dobrih veznih igrača poput Kastana, Karaska i Torgana Hazarda, koji će davati asistencije – a cilj broj jedan svakog napada nesumnjivo će biti Romelu Lukaku, s obzirom na slabu formu kapitena Edena Hazarda.

Grizman je postigao 6 golova za nagradu pre 5 godina na turniru u Francuskoj i sada mislim da je moguće da je za nagradu dovoljno samo 5 golova. Mislim da je vrlo verovatno da će Lukaku blistati na turniru. Kvota da će belgijanac postati najbolji strelac na Evropskom prvenstvu je fenomenalna – 6,75 u mobilnoj aplikaciji Efbet i lično ću okušati sreću.

Pojedinačno: Gubitna
EURO 2020 (2021)
12:00/11 јун
Njabolji strelac - Top Goalscorer
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari