Fiorentina – Đenova / Tipovi / Serija A, Kalčo

20:45, 17 јан 2022
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska prvenstva u fudbalu, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč Serije A između Bolonje i Napolija.
Pojedinačno: Dobitna
Serija A, Kalčo
20:45/17 јан
Fiorentina - Đenova
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Fiorentina dočekuje jedan od najslabijih timova lige, tim Đenove, koji je posle veoma lošeg starta otpustio Andrija Ševčenka. Ipak, mislim da ni mešavina Krojfa, Fergusona i Gvardiole neće moći da spase Grifone od ispadanja.

Ovo je savršena šansa za „Ljiljane“, koji su dali 5 golova Napoliju, iako za 120 minuta i iako su Partenopeni bili bez mnogo ključnih igrača. Dušan Vlahović i društvo mogu da daju golove, a sada su se timu pridružili Piontek i Ikone, koji su dodatno oružje u napadu.

Fiorentina je postigla najmanje 2 gola u poslednjih 6 utakmica kod kuće i mislim da sada neće biti drugačije – preko 1,5 gola za domaćina na kvotu  1,52 u MELbet kladionici.

Bonus dobrodošlice/ početni bonus
Exclusive
14300 RSD (100%) Početni bonus na MELbet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i druge kladionice na tržištu, MELbet takođe predlaže svojim novim korisnicima početni bonus (bonus na prvu uplatu). Međutim, bonus je u povećanom iznosu od 100% na 14300 za korisnike Rejting Kladionica. To je što se tiče sportskog bonusa, a postoji i MELbet kazino bonus o kome ćemo u drugom odeljku.
600
Preuzmite bonus
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari