Francuska – Švajcarska: TOP prognoza za Euro 2020

21:00, 28 јун 2021

Reprezentacije Francuske i Švajcarske sučeljavaju se u osmini finala Evropskog prvenstva. Svetski prvaci završili su prvi u svojoj grupi, pobedili su Nemačku i remizirali sa Portugalijom i Mađarskom. Petlovi do sada nisu uverili svojom igrom, ali i dalje ostaju neporaženi od početka godine. Poslednji poraz Didiea Dešampa dogodio se u novembru prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Finske. Od tada su Francuzi odigrali deset mečeva u svim takmičenjima i zabeležili sedam pobeda.

Švajcarska reprezentacija je izborila plasman u eliminacionu fazu Evropskog prvenstva nakon osvajanja četiri boda u svojoj grupi. Tim je započeo nerešenim rezultatom 1:1 sa Velsom i klasičnim porazom od Italije, ali je u poslednjem meču pokazao odličnu igru u pobedu od 3:1 nad Turskom, što mu je garantovalo neophodni broj bodova. Švajcarci su u prethodnih deset mečeva u svim takmičenjima pretrpeli samo jedan poraz, a došao je od Italije. Poslednji put švajcarska reprezentacija sastala se sa Francuskom na prethodnom evropskom prvenstvu pre pet godina, kada su timovi podelili po bod. Od početka veka, Švajcarska je odigrala šest utakmica sa Francuskom, zabeleživši četiri remija i dva poraza.

Očekujem da će se Francuzi mobilisati i pokazati svoj potencijal u osmini finala protiv Švajcarske. Tipujem da će domaćini pobediti u meču bez primljenog gola – kvota je 2,45 na 22betu.

Pojedinačno: Gubitna
EURO 2020
21:00/28 јун
Francuska - Švajcarska
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari