Galatasaraj – Barselona / Tipovi / Liga Evrope

18:45, 17 мар 2022
Pojedinačno: Predstoji
UEFA Liga Evrope
18:45/17 мар
Galatasaraj - Barselona
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Očekuje nas još jedna zanimljiva utakmica. Zanimljivo je da su fudbaleri Barselone, koji su u prvom meču propustili mnogo, zadali bezbroj udara u gol turcima, ali je treći golman Barse, koji je poslat na pozajmicu u Galatasaraj, postao heroj i rezultat je bio 0:0.

Barsa je u prethodnom kolu uspela da eliminiše Napoli posle nepobede u prvom meču. Međutim, da li će uspeti ovog puta. Sve kladionice daju ogromnu prednost Barseloni ali ih očekuje paklena atmosfera u Istanbulu.  Koliko god da je Galatasaraj u krizi, pre samo nekoliko dana je na Kamp Nou napravio 0:0, a revanš je u Istanbulu. Kako je moguće da 2. bude ocenjen sa 1,35???

Tipujem da će Galatasaraj postići gol na domaćem terenu. Kvota je 1.69 u Meridianbet kladionici. 

Istekli bonusi i promocije
100% početni bonus do 5000 RSD od Meridianbet kladionice
Prijavite se da biste dobili bonus
Meridian je za svoje nove korisnike pripremio novi bonus dobrodošlice. Svako ko uradi registraciju preko sajta ili mobilne aplikacije počevši od 01.02.2022 godine dobiće 100% vrednosti na depozit do 5000 dinara. Svaki korisnik može učestvovati u samo jednoj promociji, tako da ako već imate neki neiskorišćeni bonus na nalogu, nećete moći iskoristiti i bonus na prvi depozit.
281
Svi bonusi Meridianbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari