Hrvatska – Španija: Prognoza za konačan ishod – Euro 2020

18:00, 28 јун 2021

Hrvatska protiv Španije jedno je od najiščekivanijih četvrtfinala ovogodišnjeg Evropskog prvenstva. Dve ekipe sastaće se u ponedeljak, 28. juna, u 19.00 na stadionu Parken u Kopenhagenu.

Vatreni nisu bili potpuno ubedljivi u svojoj grupi D, ali su ipak uspeli da zauzmu drugo mesto u konačnom plasmanu sa aktivom od četiri boda. Momčad Zlatka Dalića započela je porazom od Engleske na Vembleiju sa 1:0, a u drugom meču nije uspela da pobedi Češku, završivši sa 1:1. Odlučujuća utakmica za Hrvatsku bila je ona protiv Škotske u Glazgovu, kada je posle pobede od 1:3 tim obezbedio učešće među najboljih 16 ekipa na Starom kontinentu.

Španija je takođe imala problema u grupi E i nakon prve dve utakmice La Furia Roja je svoje učešće u eliminacionoj fazi stavila pod ozbiljno pitanje. Na početku kampanje, tim Luisa Enrikea propustio je gomilu šansi protiv Švedske i meč je završen bez golova. Usledio je novi remi protiv Poljske – 1:1, a u ovom meču Španci nisu ubedili svojom igrom. U svom poslednjem meču grupne faze, trostruki evropski šampion je značajno poboljšao kvalitet i efikasnost svoje igre i pobedio Slovačku sa 5:0 izbacivši ekipu Stefana Tarkovića sa Evropskog prvenstva.

Očekivanja za oba tima pre početka Evro 202. bila su veća, a vidljive su bile i slabosti u igri u grupnoj fazi „Vatrenih“ i „La Furije Roje“. Osim utakmice sa Slovačkom, Španija je pred golom pokazala izuzetno lošu efikasnost. Dajem prognozu za duplu šansu 1X – kvota 2.39 u Betwinner kladionici.

Pojedinačno: Dobitna
EURO 2020
18:00/28 јун
Hrvatska - Španija
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari