Huesca – Real Oviedo: Prognoza iz La Lige 2

21:00, 06 сеп 2021
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za najveća evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč između Huesce i Real Ovieda.
Pojedinačno: Gubitna
La Liga 2
21:00/6 сеп
Huesca - Real Oviedo
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Hueska je pobedila u oba poslednja meča na El Alcorasu od povratka u La Ligu 2 i trebalo bi da bude totalni favorit protiv Real Ovieda.

Ignacio Ambriz je prošlog vikenda doživeo prvi poraz kao trener Hueske, kada je njegov tim izgubio sa 2-1 na gostovanju Las Palmasu, ali su do sada bili savršeni na svom terenu u pobedama nad Ejbarom i Kartagenom sa 2:0.

Real Oviedo se sigurno nije izborio sa zadatkom u ligi i uspeo je samo da remizira kod kuće protiv Luga (2-2) i Tenerifea (0-0).

Huesca su favoriti i mislim da ću na svom terenu osvojiti treću uzastopnu pobedu – 1,85 u MELbetu.

 

Bonus dobrodošlice/ početni bonus
Exclusive
14300 RSD (100%) Početni bonus na MELbet-u
Prijavite se da biste dobili bonus
Kao i druge kladionice na tržištu, MELbet takođe predlaže svojim novim korisnicima početni bonus (bonus na prvu uplatu). Međutim, bonus je u povećanom iznosu od 100% na 14300 za korisnike Rejting Kladionica. To je što se tiče sportskog bonusa, a postoji i MELbet kazino bonus o kome ćemo u drugom odeljku.
600
Preuzmite bonus
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari