Inter – Salernitana / Tipovi / Serija A, Kalčo

20:45, 04 мар 2022
Pojedinačno: Gubitna
Serija A, Kalčo
20:45/4 мар
Inter - Salernitana
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Inter dočekuje Salernitanu u pokušaju da pobedi u prvom prvenstvenom meču od 5 poslednjih odigranih. Da, neroazuri već četiri uzastopna meča nisu pobedili u šampionatu i toliko je zanimljivo u Italiji da su reči zaista nepotrebne. A razlog za interesovanje oko vrha je što sva tri tima – Napoli, Inter i Milan ne prestaju da greše. Praktično kao da svi govore drugome – zauzmi prvo mesto…

U svakom slučaju, Inter je favorit protiv Salernitane, mada ne zaboravimo da je Salernitana pre samo nekoliko dana remizirala protiv Milana. Ispada prilično čudno. Inter ima dva remija i dva poraza u poslednja 4 meča, dok Salernitana ima 4 remija :))) odnosno nema poraza.

Ovaj put verujem u pobedu Intera iz keca u kec sa mixom golova od 2-4. MaxBet kladionica daje kvotu 2.75 za ovu kombinaciju. 

Istekli bonusi i promocije
"Dobro došao Care" - MaxBet bonus dobrodošlice
Prijavite se da biste dobili bonus
Kladionica MaxBet predlaže svojim novim kosrisnicima veliko iznenađenje. Naziv promocije je Dobro došao care i važi do 01.09.2022. godine. Da biste preuzeli bonus morate se registrirati i izvršiti verifikaciju naloga. Ako depozirate sredstva pre toga nećete dobiti ništa!
1698
Svi bonusi MaxBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari