Juventus – Specija / Tipovi / Serija A

18:00, 06 мар 2022
Pojedinačno: Gubitna
Serija A, Kalčo
18:00/6 мар
Juventus - Specija
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Juventus dočekuje Speciju u meču koji moraju da pobede da bi potvrdio svoju dobru formu u poslednje vreme. Zanimljivo, pre samo 2 meseca Stara dama je bila van svih računa, čak i po mom mišljenju za Top 4. A sada samo pogledajte – umešani su u borbu za titulu… Zašto ne, ako prve tri ekipe i dalje greše.

Juventus je udaljen samo 7 bodova od Napolija i Milana, a kao što vidite, ako timovi budu pogrešili u svojim mečevima, Juventus će dobiti još jedan meč i približiti im se što više. Naravno, moraju pobediti nekog od direktnih konkurenata, ali to je druga tema.

Dakle, za ovaj meč, predviđam više od 9 kornera za 1,70 u MaxBet kladionici. Specija je zabeležila tri pobede u poslednjih 5 gostovanja, među kojima su Napoli i Milan!

Istekli bonusi i promocije
"Dobro došao Care" - MaxBet bonus dobrodošlice
Prijavite se da biste dobili bonus
Kladionica MaxBet predlaže svojim novim kosrisnicima veliko iznenađenje. Naziv promocije je Dobro došao care i važi do 01.09.2022. godine. Da biste preuzeli bonus morate se registrirati i izvršiti verifikaciju naloga. Ako depozirate sredstva pre toga nećete dobiti ništa!
1698
Svi bonusi MaxBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari