Kanada – Jamajka / Tipovi / Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo

22:05, 27 мар 2022
Pojedinačno: Predstoji
Kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo
22:05/27 мар
Kanada - Jamajka
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Večeras od 22:05, u okviru 13-og kola kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo u Kataru (Severna i Centralna Amerika), sastaju se Kanada i Jamajka. Meč će biti igran u Torontu, tako da se očekuje sigurna pobeda domaćina Kanade.

Mozzartbet daje kvotu od 1.32 na pobedu Kanede u ovom meču.

Ako pogledamo formu oba tima, u poslednje 5 utakmica Kanada je ostvarila 4 pobede i 1 poraz, dok Jamajka ima skor od 3 nerešena ishoda i 2 poraza.

Za malo hrabrije igrače predlažemo kombinaciju 1 i 3+, odnosno pobeda domaćina i da će na meču biti postugnuta barem 3 gola. Kvota koju nudi Mozzartbet je 1.90, što je i više nego odlična kvota za ovaj tip na ovu utakmicu.  Kanada je na poslednja 5 meča dala bar 2 gola, dok je Jamajka na poslednje 5 utakmice skoro na svim postigla barem po 1 gol.

Kanada je predvođena odličnim napadačima Larin (Bešiktaš) i David (Lil), na golu je odlični golman Crvene Zvezde Milan Borjan, tako sve sem pobede Kanade biće veliko iznenađenje.

Pobedom Kanada bi održala prednost koju ima ispred reprezentacija SAD i Meksika, a i ne sme sebi da dozvoli luksuz da gubi poene od reprezentacija kao što je Jamajka, jer je velika razlika u kvalitetu a i zbog toga što Jamajka nema nikakvih šansi da se kvalifikuje za Svetsko prventsvo u Kataru!

Srećno svima koji budu poslušali naš savet,

Sportski pozdrav!

Istekli bonusi i promocije
Mozzart HET-TRIK bonus dobrodošlice do 200%
Prijavite se da biste dobili bonus
Mozzart je spremio za svoje novoregistrovane korisnike veoma dobar i atraktivan bonus dobrodošlice pod nazivom „Het-Trik“. Šta znači to? Ovo znači da bonus nije jednokratan a već paket bonusa koji novi korisnici mogu koristiti na svoja prva tri depozita. Sve što trebate uraditi je da se registrujete i napravite depozit. Dobra stvar je da i korisnici koji su ranije otvorili svoj nalog, a nisu uplatili nijedan depozit, mogu koristiti ovaj bonus!
2344
Svi bonusi Mozzartbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari