Liverpul – Everton / Tipovi / Premijer liga

17:30, 24 апр 2022
Pojedinačno: Predstoji
Premijer liga
17:30/24 апр
Liverpul - Everton
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Crvena i plava polovina Merzisajda će se ponovo susrestri za 240. derbi između dva tima. Liverpul nema pravo na grešku, dok je Everton na drugom kraju tabele i žestoko se bori za opstanak. Everton na poslednjih 7 gostovanja nema nijedan bod – samo porazi.

Biće veoma teško Evertonu da izvuče nešto iz ovog susreta ali derbi ne treba podcenjivati. Everton je bio bez uspeha 22 godine na Enfildu do prošle godine kada je slavio sa 2-0. Ali ne verujem da će postići uspeh iz predhodne sezone.

Ovaj put sam izabrao interesantnu opkladu. Pokušaću na kartone i verujem da je veoma moguće da na derbiju bude puno kartona. Tipujem na više od 3,5 kartona za kvotu 1,63 u Merdianbet kladionici.  

Istekli bonusi i promocije
100% početni bonus do 5000 RSD od Meridianbet kladionice
Prijavite se da biste dobili bonus
Meridian je za svoje nove korisnike pripremio novi bonus dobrodošlice. Svako ko uradi registraciju preko sajta ili mobilne aplikacije počevši od 01.02.2022 godine dobiće 100% vrednosti na depozit do 5000 dinara. Svaki korisnik može učestvovati u samo jednoj promociji, tako da ako već imate neki neiskorišćeni bonus na nalogu, nećete moći iskoristiti i bonus na prvi depozit.
281
Svi bonusi Meridianbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari