Mađarska – Portugalija: Prognoza za hendikap za EURO 2020

15:00, 15 јун 2021

Mađarska je upala u „grupu smrti“ zajedno sa trojicom bivših evropskih prvaka i među 6 najboljih favorita za osvajanje turnira. Međutim, da li „Mađari“ imaju šanse protiv Portugalije u uvodnom meču?

Da, naravno da imaju, ali mislim da je to sasvim minimalno i da će biti zbog slabe igre portugalaca, a ne zbog dobrih performansi Mađarske. Gostovanje na Puškaš Areni takođe je svojevrsna prednost za Mađarsku, ali njihov najbolji igrač nedostaje zbog povrede i definitivno ne bih rekao da Mađarska ima više od 10% šanse za pobedu.

Moj najveći argument protiv iznenađenja je da će sva tri „favorita“ u ovoj grupi morati da pobede Mađarsku da bi imali priliku da napuste grupu. A tim Portugalije prepun je zvezda svetske klase, kao i potencijalno najboljeg strelca Evropskog prvenstva Kristijana Ronalda. Odsustvo Žoaa Kansela zbog virusa biće nedostatak, ali verujem da će Fernando Santoš moći i bez njega.

Tipujem na ubedljivu pobedu Portugalije, za razliku od lošeg učinka ekipe u grupama Eura 2016. Kladim se na pobedu hendikepom gostiju kvotom od 2,38 u MELbet kladionici.

 

Pojedinačno: Dobitna
EURO 2020 (2021)
15:00/15 јун
Mađarska - Portugalija
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari