Mančester Siti – Mančester Junajted / Tipovi / Premijer liga

17:30, 06 мар 2022
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoju prognozu za meč Premijer lige između Man Sitija i Man Junajteda.
Pojedinačno: Gubitna
Premijer liga
17:30/6 мар
Mančester Siti - Mančester Junajted
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Pa, dame i gospodo, doživeli smo dan kada slavni Mančester Junajted ima koeficijent 7,50 da pobedi Mančester Siti na Etihadu. Očigledno je da su se slojevi u Premijer ligi dosta razmestili u poslednjih 8 godina, ali za mene lično svođenje Junajteda na nivo Evertona, Vulvsa i Aston Vile kao kvote je neprihvatljivo.

I mislim da će kladionice platiti za ovu grešku. Man Junajted je pobedio na Etihadu u poslednje 3 utakmice u svim takmičenjima, vodeći na poluvremenu. Sve u svemu, Siti je pobedio Junajted samo jednom na svom stadionu u poslednjih šest utakmica.

X2 je po kvoti 3.00 na bet365-u i ništa drugačije od ovoga se ne isplati. Junajted je kod Rangnika ojačao odbranu, ali je napad počeo da zaostaje – čisto i jednostavno napadači nisu imali efektivnost i sreću u poslednjim utakmicama. Međutim, bez Rubena Dijasa Siti je veoma  kolebljiv. Lično, ne mislim da će Junajted izgubiti ovde ili na Enfildu za nedelju dana.

Istekli bonusi i promocije
100% Bonus kod za otvaranje naloga na Bet365 (18+ | Važe uslovi i odredbe)
Bet365 nudi sledeću NOVU ponudu svojim novim korisnicima – 100% Bonus na novi nalog (do 50 EUR kredita za opklade). Potrebna je registracija i depozit od najmanje 5 EUR.
405
Svi bonusi Bet365
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari