100% Bonus kod za otvaranje naloga na Bet365 (18+ | Važe uslovi i odredbe)

232 ljudi su koristili
Kopirajte promotivni kod
BRATINGS
Preuzmite bonus
Iznos bonusa
50 €
Klađenje
Period klađenja
30 dana

Bet365 nudi sledeću NOVU ponudu svojim novim korisnicima – 100% Bonus na novi nalog (do 50 EUR kredita za opklade). Potrebna je registracija i depozit od najmanje 5 EUR.

Da li postoji bonus kod

bet365 bonus kod: BRATINGS

(Promotivni kod BRATINGS se može koristiti pri registraciji (tako postajete deo RK tima), ali nije obavezan i ni na koji način ne menja vrednost početnog bonusa.)

18+ | Važe uslovi i odredbe*

bet365 8

Ocena 5/5

Бонус €50

Bonus kod: BRATINGS (ne menja vrednost bonusa)

Visoke kvote

Velika raznolikost opcija za klađenje

Završetak registracije

 • Prvo morate proći postupak registracije na bet365-u. Tada ćete morati da verifikujete svoj račun (sa snimcima lične karte ili drugog dokumenta), a postupak odobravanja traje do 48 sati, ali je obično brži.
 • Savetujemo vas da tokom ovog perioda ne depozirate novac dok ne potvrde da je vaš nalog verifikovan i ne bude problema sa dokumentima i podacima koje ste predali operaterima Bet365.
 • Nakon završetka ovog postupka bićete sigurni da je vaš račun legitiman i možete bezbedno da pređete na zahtev za bonus na prvi depozit – ponudu možete pronaći u odeljku „Moje ponude (My Offers)“:

bet365 7

Snimak je napravljen 24.03.2021 (20:40)

Prvi depozit

 • Depozirajte između 5 i 50 EUR da biste iskoristili Bet365-ovu ponudu.
 • Načini plaćanja kao što su Neteller, PaySafeCard, Skrill, Skrill 1-Tap i sve ostale pripejd, kreditne i debitne kartice, ako su dostupne, ne mogu se koristiti za kvalifikovani depozit ili podizanje dobitaka, osim ako već niste završili verfikaciju naloga (KYC) i ispunili jedan od sledeća dva zahteva: uspešno smo verifikovali važeći obrazac vašeg ličnog dokumenta i uneli verifikacioni poštanski broj (PVC); ili smo uspešno verifikovali dva važeća obrasca vašeg ličnog dokumenta. Za detalje pogledajte uslov 2 iz Uslova i odredbi.
 • Ako ste već izvršili prvi depozit koristeći bilo koji od gorenavedenih metoda, moraćete da izvršite novi depozit pomoću ovlašćenog načina plaćanja i moći ćete da iskoristite bonus.
 • Najbolji način je debitnom karticom (Visa, Visa Electron, Maestro ili Master card) ili bankovnim transferom. Razlika je, međutim, u tome što sa debitnom karticom novac odmah dolazi na vaš Bet365 račun, dok kod bankarske opcije morate čekati 1-3 dana (brzi bankovni transfer) ili 2-10 dana (uobičajeni bankovni transfer).

VAŽNO: Kartica s kojom depozirate mora biti na VAŠE ime. Ako koristite rođaka ili prijatelja, rizikujete da vam ne odobre „bonus depozit“, kao i da ograniče, pa čak i deaktiviraju vaš Bet365 nalog.

Karakteristike bet365 bonusa

? Početni bonus 100% do 50 EUR
? Promotivni kod za Bet365 BRATINGS
? Minimalni depozit 5 EUR
☝ Prevrtanje bonusa 1 put na kvotu 1,20
? Povlačenje i srokovi
Bankovna kartica: 1-5 dana, e-novčanik: 12-24 sataZahtev za bonus

Obnovljeno: 16.03.2021 g.

 1. Zatražite bonus nakon što uplatite kvalifikovani depozit.
 2. Napravite opklade na vrednost vašeg kvalifikovanog depozita (ograničeno na 50 EUR*) i sačekajte da te opklade budu uređene.
 3. Vaši krediti za klađenje će postati dostupni ubrzo nakon poravnanja kvalifikovanih opklada.
 4. Tada ćete moći da koristite kredite za klađenje, samo odaberite opciju „Bet credits“ na tiketu.
 5. Ako ne zatražite bonus kredit kada izvršite prvi depozit, to možete učiniti u bilo kom trenutku u roku od 30 dana od kreiranja registracije. Samo se prijavite na svoj nalog, izaberite ikonu u gornjem desnom uglu i posle toga My Offers, a zatim pošaljite zahtev.
 6. Ako napravite nekoliko depozita pre nego što zatražite ponudu, iznos vašeg kredita biće jednak vašem najvećem depozitu (ograničen do 50 EUR*).
 7. Maksimalna vrednost kredita za klađenje koju možete dobiti je 50 EUR *. Na primer depozit od 70 EUR* rangiraće vas za 50 EUR* u kreditima za klađenje.

VAŽNO: Bet365 je promenio pravila svog početnog bonusa, a novo ime je već pomenuti „Krediti za klađenje“ (Bet Credits). Sa njima se kladite na razne događaje. Dobitak na opkladama izvršenim kreditima za klađenje biće dodati vašem saldu, ali vrednost uloga napravljen kreditima za klađenje neće biti uključene u dobitak. Možete se kladiti kombinovanjem sredstava iz zajmova za klađenje i svojih sredstava.

Kako prevrteti Bonus

 • Neobhodno je odigrati 1 (jedan) događaj sa kvotom 1,20+. Vaši krediti za klađenje se ne mogu naplatiti i biće izgubljeni i otkazani ako na vašem nalogu ne bude aktivnosti 90 dana uzastopno.
 • Kod kombinacijama meča/ tržišta koje imaju samo dva ili tri potencijalna ishoda (na primer, krajnji rezultat u fudbalu), gde ste stavili opklade na više od jednog potencijalnog ishoda, bilo pre meča ili tokom igre, samo ishod sa najvišim kumulativnim rezultatom će se računati.
 • Ako je deo opklade zatvoren pomoću funkcije Cash out, uzimaće se u obzir samo preostali aktivni ulog.
 • Ako je opklada promenjena pomoću funkcije Edit bet, uzimaće se u obzir samo vrednost nove opklade.
 • Potpuni Cash out, opklade za brze igre, proizvodi za igre, otkazane opklade ili vraćene opklade neće se uzimati u obzir.

Vaši krediti za klađenje se ne mogu naplatiti. Dobitak na opkladama izvršenim uz kredite za klađenje biće dodati vašem saldu, ali iznosi opklada napravljenih uz kredite za klađenje neće biti uključeni u dobitak. Na primer, opklada od 10 EUR napravljena na kvotu 3,00 (2/1) doneće dobitak od 30 EUR (20 EUR dobit plus 10 EUR vrednost uloga), ali sa opkladom od 10 EUR sa kreditima za klađenje sa kvotom 3,00 (2/1), doneće neto dobit od 20 EUR, jer založeni iznos od 10 EUR u založnim kreditima neće biti vraćen.

Prednosti i mane

Prednosti:

 • Samo 1 prevrtanje bonusa i opklada sa kvotom 1,20
 • Imate punih 30 dana da prevrtite primljeni iznos u obliku kredita za klađenje

Mane:

 • U slučaju klađenja sa primljenim kreditima, i eventualnog profita – iznosi uloga neće biti uključeni na vaš račun.

Mišljenje Rejting Kladionica

Početni sportski bonus Bet365-a, zvanično nazvan „Krediti za klađenje“, jedna je od najboljih ponuda. Razlog je taj što su uslovi za prebacivanje bonusa izuzetno dobri. Potrebno je da uložite samo 1 opkladu na događaj sa kvotom 1,20 (možda i veću) da biste ispunili uslove prenosa bonusa i onda mogli da povučete svoja sredstva. Poređenja radi, znate uslove ostalih kladionica – potreban je mnogo veći broj „prevrtanja“. Na primer u Efbetu postoje 3.

Podizanje sredstava

Nema ograničenja kada podizati sredstva prikupljena na vašem računu. Novac možete podići istom opcijom kojom ste depozirali sredstva.

❓ Koji je početni bonus na Bet365-u?

100% do 50 EUR bonus na sport. Mora se prevrteti jednom na opklade sa kvotama većim od 1,20.

❓ Da li postoji bonus kod za Bet365?

Da bonus kod je BRATINGS.

❓ Kako mogu da uplatim sredstva na Bet365?

Možete depozirati između 5 i 50 EUR bankovnim transferom ili kreditnom/ debitnom karticom da biste iskoristili prednost početnog bonusa.

❓ Koje još promocije/ bonuse nudi Bet365?

Kladionica nudi bonuse za lojalnost, prevremene isplate, bonuse za ekspres i osiguranu opkladu za prvog strelca.

❓ Na koju kvotu treba založiti i koje je vreme prevrtanja?

Bonus se mora prevrteti u roku od 30 dana od prijema. Minimalna kvota je 1,20 za sve sportske događaje.

Najbolji bonusi iz RB-a
Komentari
Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt