Iznos bonusa
50 €
Klađenje
Period klađenja
30 dana

Bet365 nudi sledeću NOVU ponudu svojim novim korisnicima – 100% Bonus na novi nalog (do 50 EUR kredita za opklade). Potrebna je registracija i depozit od najmanje 5 EUR.

Da li postoji bonus kod

(Promotivni kod BRATINGS se može koristiti pri registraciji (tako postajete deo RK tima), ali nije obavezan i ni na koji način ne menja vrednost početnog bonusa.)

18+ | Važe uslovi i odredbe*

 

Ocena 5/5

Bonus€50

Visoke kvote

Velika raznolikost opcija za klađenje

Visoka maksimalna opklada

Završetak registracije

 • Prvo morate proći postupak registracije na bet365-u. Tada ćete morati da verifikujete svoj račun (sa snimcima lične karte ili drugog dokumenta), a postupak odobravanja traje do 48 sati, ali je obično brži.
 • Savetujemo vas da tokom ovog perioda ne depozirate novac dok ne potvrde da je vaš nalog verifikovan i ne bude problema sa dokumentima i podacima koje ste predali operaterima Bet365.
 • Nakon završetka ovog postupka bićete sigurni da je vaš račun legitiman i možete bezbedno da pređete na zahtev za bonus na prvi depozit – ponudu možete pronaći u odeljku „Moje ponude (My Offers)“:

bet365 7

Snimak je napravljen 24.03.2021 (20:40)

Prvi depozit

 • Depozirajte između 5 i 50 EUR da biste iskoristili Bet365-ovu ponudu.
 • Načini plaćanja kao što su Neteller, PaySafeCard, Skrill, Skrill 1-Tap i sve ostale pripejd, kreditne i debitne kartice, ako su dostupne, ne mogu se koristiti za kvalifikovani depozit ili podizanje dobitaka, osim ako već niste završili verfikaciju naloga (KYC) i ispunili jedan od sledeća dva zahteva: uspešno smo verifikovali važeći obrazac vašeg ličnog dokumenta i uneli verifikacioni poštanski broj (PVC); ili smo uspešno verifikovali dva važeća obrasca vašeg ličnog dokumenta. Za detalje pogledajte uslov 2 iz Uslova i odredbi.
 • Ako ste već izvršili prvi depozit koristeći bilo koji od gorenavedenih metoda, moraćete da izvršite novi depozit pomoću ovlašćenog načina plaćanja i moći ćete da iskoristite bonus.
 • Najbolji način je debitnom karticom (Visa, Visa Electron, Maestro ili Master card) ili bankovnim transferom. Razlika je, međutim, u tome što sa debitnom karticom novac odmah dolazi na vaš Bet365 račun, dok kod bankarske opcije morate čekati 1-3 dana (brzi bankovni transfer) ili 2-10 dana (uobičajeni bankovni transfer).

VAŽNO: Kartica s kojom depozirate mora biti na VAŠE ime. Ako koristite rođaka ili prijatelja, rizikujete da vam ne odobre „bonus depozit“, kao i da ograniče, pa čak i deaktiviraju vaš Bet365 nalog.

Karakteristike bet365 bonusa

? Početni bonus 100% do 50 EUR
? Promotivni kod za Bet365 BRATINGS
? Minimalni depozit 5 EUR
☝ Prevrtanje bonusa 1 put na kvotu 1,20
? Povlačenje i srokovi
Bankovna kartica: 1-5 dana, e-novčanik: 12-24 sataZahtev za bonus

Obnovljeno: 16.03.2021 g.

 1. Zatražite bonus nakon što uplatite kvalifikovani depozit.
 2. Napravite opklade na vrednost vašeg kvalifikovanog depozita (ograničeno na 50 EUR*) i sačekajte da te opklade budu uređene.
 3. Vaši krediti za klađenje će postati dostupni ubrzo nakon poravnanja kvalifikovanih opklada.
 4. Tada ćete moći da koristite kredite za klađenje, samo odaberite opciju „Bet credits“ na tiketu.
 5. Ako ne zatražite bonus kredit kada izvršite prvi depozit, to možete učiniti u bilo kom trenutku u roku od 30 dana od kreiranja registracije. Samo se prijavite na svoj nalog, izaberite ikonu u gornjem desnom uglu i posle toga My Offers, a zatim pošaljite zahtev.
 6. Ako napravite nekoliko depozita pre nego što zatražite ponudu, iznos vašeg kredita biće jednak vašem najvećem depozitu (ograničen do 50 EUR*).
 7. Maksimalna vrednost kredita za klađenje koju možete dobiti je 50 EUR *. Na primer depozit od 70 EUR* rangiraće vas za 50 EUR* u kreditima za klađenje.

VAŽNO: Bet365 je promenio pravila svog početnog bonusa, a novo ime je već pomenuti „Krediti za klađenje“ (Bet Credits). Sa njima se kladite na razne događaje. Dobitak na opkladama izvršenim kreditima za klađenje biće dodati vašem saldu, ali vrednost uloga napravljen kreditima za klađenje neće biti uključene u dobitak. Možete se kladiti kombinovanjem sredstava iz zajmova za klađenje i svojih sredstava.

Kako prevrteti Bonus

 • Neobhodno je odigrati 1 (jedan) događaj sa kvotom 1,20+. Vaši krediti za klađenje se ne mogu naplatiti i biće izgubljeni i otkazani ako na vašem nalogu ne bude aktivnosti 90 dana uzastopno.
 • Kod kombinacijama meča/ tržišta koje imaju samo dva ili tri potencijalna ishoda (na primer, krajnji rezultat u fudbalu), gde ste stavili opklade na više od jednog potencijalnog ishoda, bilo pre meča ili tokom igre, samo ishod sa najvišim kumulativnim rezultatom će se računati.
 • Ako je deo opklade zatvoren pomoću funkcije Cash out, uzimaće se u obzir samo preostali aktivni ulog.
 • Ako je opklada promenjena pomoću funkcije Edit bet, uzimaće se u obzir samo vrednost nove opklade.
 • Potpuni Cash out, opklade za brze igre, proizvodi za igre, otkazane opklade ili vraćene opklade neće se uzimati u obzir.

Vaši krediti za klađenje se ne mogu naplatiti. Dobitak na opkladama izvršenim uz kredite za klađenje biće dodati vašem saldu, ali iznosi opklada napravljenih uz kredite za klađenje neće biti uključeni u dobitak. Na primer, opklada od 10 EUR napravljena na kvotu 3,00 (2/1) doneće dobitak od 30 EUR (20 EUR dobit plus 10 EUR vrednost uloga), ali sa opkladom od 10 EUR sa kreditima za klađenje sa kvotom 3,00 (2/1), doneće neto dobit od 20 EUR, jer založeni iznos od 10 EUR u založnim kreditima neće biti vraćen.

Prednosti i mane

Prednosti:

 • Samo 1 prevrtanje bonusa i opklada sa kvotom 1,20
 • Imate punih 30 dana da prevrtite primljeni iznos u obliku kredita za klađenje

Mane:

 • U slučaju klađenja sa primljenim kreditima, i eventualnog profita – iznosi uloga neće biti uključeni na vaš račun.

Mišljenje Rejting Kladionica

Početni sportski bonus Bet365-a, zvanično nazvan „Krediti za klađenje“, jedna je od najboljih ponuda. Razlog je taj što su uslovi za prebacivanje bonusa izuzetno dobri. Potrebno je da uložite samo 1 opkladu na događaj sa kvotom 1,20 (možda i veću) da biste ispunili uslove prenosa bonusa i onda mogli da povučete svoja sredstva. Poređenja radi, znate uslove ostalih kladionica – potreban je mnogo veći broj „prevrtanja“. Na primer u Efbetu postoje 3.

Podizanje sredstava

Nema ograničenja kada podizati sredstva prikupljena na vašem računu. Novac možete podići istom opcijom kojom ste depozirali sredstva.

❓ Koji je početni bonus na Bet365-u?

100% do 50 EUR bonus na sport. Mora se prevrteti jednom na opklade sa kvotama većim od 1,20.

❓ Da li postoji bonus kod za Bet365?

Da bonus kod je BRATINGS.

❓ Kako mogu da uplatim sredstva na Bet365?

Možete depozirati između 5 i 50 EUR bankovnim transferom ili kreditnom/ debitnom karticom da biste iskoristili prednost početnog bonusa.

❓ Koje još promocije/ bonuse nudi Bet365?

Kladionica nudi bonuse za lojalnost, prevremene isplate, bonuse za ekspres i osiguranu opkladu za prvog strelca.

❓ Na koju kvotu treba založiti i koje je vreme prevrtanja?

Bonus se mora prevrteti u roku od 30 dana od prijema. Minimalna kvota je 1,20 za sve sportske događaje.

Podrška

Tipovi bonusa u sportskim kladionicama

Rejting Kladionica vam daje sve neophodne informacije za različite vrste bonusa za online klađenje, kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje. Online sportske kladionice pružaju različite podsticaje za zadržavanje ili privlačenje novih potrošača. Neki bonusi se dodeljuju kada se registrujete, dok se drugi daju redovnim klijentima i onima koji uplate više depozita. Međutim, da biste ovo iskoristili, morate se uklopiti u zahteve kladionica za klađenje. Pored toga, morate imati na umu da vam je potreban način plaćanja za deponovanje i povlačenje novca pre nego što možete da koristite ove bonuse. Najčešći tipovi bonusa za sportske kladionice su:
 • bonusi dobrodošlice
 • bonusi bez depozita
 • freebet bonusi
 • bonus lojalnosti
 • reload bonusi
 • kešbek bonusi
 • mobilni bonusi
Pa da vidimo šta svaki od tipova znači, šta treba ispuniti i kada ih možete koristiti.

Bonusi dobrodošlice

Bonus dobrodošlice ili bonus za registraciju je dostupan samo ako ste novi igrač u kladionici. Ovo se obično jako reklamira na naslovnim stranama sajtova kako bi se privukli novi igrači. Iznos bonusa je obično deo novca koji se deponuje. To će biti mali bonus ako nije procenat. Cilj bonusa za registraciju je da vam pomogne da započnete sa većim novčanim iznosom. Obično je u pitanju procenat 50%, 100% ili 200% od depozita. Dakle, ako uplatite 1000 dinara, sajt za sportsko klađenje će dodati na vaš račun bonus 50, 100 ili 200 procenata od date sume. Neki od bonusa dobrodošlice mogu biti i bonusi bez depozita kao i freebet bonusi. Tako naprimer MaxBet bonus daje na prvu registraciju besplatnu opkladu od 500 dinara. bonus dobrodošlice

Bonusi i promotivni kodovi

💰 1xbet bonus Promo kod: RSBONUS 100% до 14 300 RSD
💰MaxBet bonus Promo kod: NEMA 3 nivoa do 27500 RSD
💰 Mozzart bonus Promo kod: NEMA 3 nivoa do 45000 RSD
💰 Meridian bonus Promo kod: NEMA 100% do 5000 RSD
💰 Circus bonus Promo kod: NEMA 100% do 5000 RSD
💰 MELbet bonus Promo kod: RSBONUS 100% до 14 300 RSD
💰22bet bonus Promo kod: 22_5710 100% до 15000 RSD
💰 Betwinner bonus Promo kod: RS130 100% до 130 EUR

Bonusi bez depozita

Za razliku od bonusa na depozit, bonus bez depozita koji se nudi u kladionici omogućava najnovijem članu slobodu da položi opklade bez potrebe da uplati određeni depozit u kladionici. Umesto toga, kladioničar može da napravi opkladu i unovči dobitak u sopstvenom slobodnom vremenu i po sopstvenoj volji. Međutim sve manje je kladionica koje nude ovaj tip bonusa, jer daju svojim novim korisnicima mogućnost dobitka bez ulaganja. Meridianbet predlaže svojim korisnicima bonus bez depozita u vrednosti od 500 dinara

Freebet bonusi (beslplatne opklade)

Besplatne opklade su bonusi koje možete da koristite da položite opkladu delimično ili u potpunosti, do ukupne vrednosti bonusa koji ste dobili. Ovaj bonus je identičan bonusu bez depozita s tom razlikom što ga možete dobiti u različitim trenutcima posle registracije, po proceni kladionice. Osim toga možete dobiti freebet bonus i prilikom registracije. Bonus bez depozita se isključivo dodeljuje prilikom registracije. Često postoje uslovi za igranje freebet bonusa tako da obavezno ih pročitajte. Mogu biti sa pravilom da odigrate 500 dinara ali da kvota mora biti 1,40 ili više i td. Maxbet daje odlične freebet bonuse na prva tri depozita prilikom registracije. Some FreeBets might be available only for a certain sport or a specific league. Neke besplatne opklade mogu biti dostupne samo za određeni sport, određenu ligu ili određeni događaj. Tako bet365 nudi besplatne uloge na neke utakmice Lige šampiona. Ako uložite 5 EUR na kvotu 3, na račun će vam biti prevedena suma od 10 EUR umesto 15.

Bonus lojalnosti

Bonus za lojalnost je tipičan način da kladionica nagradi svoje najaktivnije kupce. Da bi utvrdili da li zaslužujete takve promocije, kladionice gledaju vaše depozite i stope opklada. Ideja promocija klijenata lojalnosti nije da vas primoraju da pravite ogromne količine opklada samo da biste dobili neku vrstu bonusa. Važnije je da se kladite odgovorno, a sve dok to radite redovno, kladionica ili kazino će vas nagraditi određenim bonusom. U većini slučajeva, bonusi za lojalnost za kupce su deo programa lojalnosti veb lokacija. U zavisnosti od vaše aktivnosti i nivoa koji dostižete, dobićete bolje nagrade.

Vrste bonusa lojalnosti

Bonusi lojalnosti mogu biti različitih oblika i veličina. Neki od njih su u obliku besplatnih opklada, drugi dolaze kao besplatni keš. Osim toga, postoje i različita zanimljiva iznenađenja kod nekih kladionica.

Freebet bonus

Veliki broj ponuda za lojalne korisnike je u obliku besplatnih opklada. Mogu se ili obezbediti u određenom vremenskom periodu ili dati isključivo za određene sportske događaje.

Keš bonus

Takođe možete naići na bonuse lojalnosti u obliku novčanih iznosa. Oni su u osnovi neka vrsta bonusa bez depozita koji možete koristiti za klađenje i igranje igara. Ove promocije imaju određene uslove sa kojima se morate pridržavati. Moraćete da uložite iznos bar nekoliko puta pre nego što ga u potpunosti iskoristite.

Koliko često možete dobiti bonus lojalnosti?

Ne postoji određeni vremenski okvir u kojem se to može dogoditi. Štaviše, ne postoji nikakav raspored u kojem se klijentima daju bonusi za lojalnost. Obično kladionice i kazina koji imaju programe lojalnosti imaju različite nivoe na osnovu kojih dodeljuju nagrade. Neki operateri imaju tendenciju da šalju bonuse svojim klijentima na dnevnoj, nedeljnoj ili mesečnoj osnovi, u zavisnosti od njihovog učinka i aktivnosti.

Reload bonus

Pored uobičajenih bonusa za registraciju koje sportske kladionice nude novim kupcima, takođe povremeno nude bonuse za ponovno depoziranje kako bi zadržali svoje klijente da se klade na sajtu. Kao i većina bonusa koje nude sajtovi za sportsko klađenje, sportski reload bonusi su vezani za uslove za igranje, ali su i dalje dobrodošli dodaci u račun kladioničara! Reload bonus

Vrste reload bonusa

Postoji mnogo varijanti ovog bonusa – dovoljno da zabavlja igrače. U isto vreme, ove ponude za novi depozit mogu biti nezgodne jer imaju nekoliko važnih uslova za aktivaciju. Pre svega, neophodan je uspešan transfer pravog novca na vaš račun za klađenje. Drugo, iznos treba da bude iznad minimalnog zahtevanog depozita. I na kraju, klijenti moraju da finansiraju svoje račune u određeno vreme. A možete dobiti bonuse na sledeće načine, koje smo mi okarakterisali kao vrste Reload bonusa:
 • Bonus za ponovno učitavanje nakon registracije za vaš 2., 3., 4. depozit. Maxbet i Mozzart nude bonuse do trećeg depozita.
 • Dnevni i nedeljni bonusi za ponovno depoziranje.
 • Drugi novi bonusi za depozit (ovo uključuje dopunu vašeg računa na vaš rođendan, u posebnoj prilici kao što je doček Nove godine, za finale fudbalskog takmičenja i tako dalje)

Da li su Reload bonusi rizični?

Nemate razloga da sumnjate da ovi bonusi kriju rizike. Uvek dolaze sa detaljnim uslovima. Pratite sve uslove i nećete morati da se suočavate sa problemima dok se kladite. Ovo je poklon namenjen postojećim korisnicima. Zato kada vam se pruži prilika - iskoristite je!

Bonusi kešbek (cashback)

Online sportske kladionice nude bonuse za povraćaj novca kao sredstvo da zadrže interesovanje svojih kupaca i da ih nateraju da se vraćaju na svoje veb stranice radi više klađenja. Cashback-ovi se takođe mogu opisati kao zgodni promotivni alati koje koriste kladionice u svrhu privlačenja više ulaganja tokom velikih sportskih takmičenja i prvenstava. Ovi promotivni podsticaji daju igračima šansu da minimiziraju svoje gubitke i obično se sastoje od 5% do 25% refundiranja na izgubljene opklade. Neke kladionice zasnovane na vebu bi nudile povraćaj novca u fiksnim iznosima umesto da vraćaju klijentima određeni procenat izgubljenih opklada. Ponude za povrat novca su popularne među igračima širom Evrope i Sveta pa naravno i u Srbiji, a redovno ćete naći promocije za povrat novca u ponudi brojnih onlajn kladionica. MaxBet predlaže VIP Cashback u iznosu do 15% od zavisnosti od uloga. Naravno postoje uslovi, koje trebate proveriti na sajtu kladionice. Meridian s druge strane predlaže svojim korisnicima povrat uloženih sredstava ako na tiketu nije prošla nijedna utakmica. Takođe predlaže povrat novca ukoliko jedan događaj na tiketu nije dobitan. Naravno trebate ispuniti uslove koji su opisani na sajtu kladionice. 1xbet kladionica takođe nudi VIP kešbek bonus. Imate 8 nivoa i od zavisnosti vaše lojalnosti dobijate kešbek sredstva. ViP povrat novca 1xbet

Najveće prednosti korišćenja Sportskog Cashback bonusa!

Korišćenje bonusa, kada vam se da, je obavezno! Kažu – sve što je besplatno nije baš besplatno, ali ovde u sportskom klađenju bonusi su zaista besplatni i kada vam se ponudi, bolje da ga nabavite. Takođe, imajte na umu da, iako sa 0 troškovima, bonusi imaju svoje uslove i odredbe. Uvek ih čitajte da biste znali kako da koristite bonus – uključujući i da li je to sportski bonus za povraćaj novca i znate kako to funkcioniše. Evo, međutim, ostalih prednosti korišćenja sportskog bonusa za povraćaj novca – osim činjenice da je to odlična nagrada koja vam se nudi bez obaveze plaćanja:
 • Minimiziranje rizika
 • Smanjenje gubitaka usled neuspeha u pravljenju sportskog klađenja
 • Održavajte svoje iskustvo naprednijim tako što ćete pristupiti opkladama i različitim sportskim kategorijama sa različitim bonusima!

Mobilni bonus

Bonus za klađenje na mobilnom uređaju je onaj mali dodatak koji dobijate na dobitak kada stavite opklade pomoću smart telefona. Međutim to nije tako u svakoj kladionici. Velika većina kladionica nudi iste bonuse dobrodošlice na desktop i mobilnim verzijama. Zahtevi za klađenje i opšti uslovi su takođe isti kao na desktopu. Štaviše, neke aplikacije za klađenje vam omogućavaju da pratite vaš preostali rollover (okretanje bonusa) i datum isteka bonusa dobrodošlice. mobile bonusi Meridian

Bonus promo kod

Promotivni kod kladionice, poznat i kao promo kod, je kod koji se sastoji od slova ili brojeva koje klijenti mogu uneti u promotivno polje na sajtu za klađenje kako bi dobili neki oblik posebne ponude. Uopšteno govoreći, kladioničari koriste promotivni kod kladionice kao alat za sticanje kako bi pomogli privlačenju novih korisnika. Imamo jake odnose sa većinom onlajn kladionica i pokušavamo da pregovaramo o ekskluzivnim ponudama za naše čitaoce. Većinu vremena – ako ne i sve vreme – ponude dobrodošlice koje ćete videti ovde na Rejtingu Kladionica su najbolje što ćete naći bilo gde na internetu!

Vrste promo kodova

Promo kod za bolju nagradu

Mi predlažemo promotivne kodove za sve ruske kladionice (1xbet, betwinner, 22bet, MELbet) i naravno dobijate 30% više nego što je originalni bonus prilikom registracije. To je bonus koji predlaže veću nagradu. Promo kod MELbet

Promo kod za smanjenje zahteve za okretanje bonusa

Osim što klijentima pružaju bolje nagrade, postoje promotivni kodovi koji će smanjiti uslove za klađenje bonusa dobrodošlice. Ovo možda ne izgleda posebno za neke čitaoce, ali iskusni igrači znaju da neki kazino bonusi mogu zahtevati od njih da ulože iznos više od 50 ili čak 60 puta. Dakle, ispunjavanje ovih uslova bez gubitka iznosa bonusa je skoro nemoguće. Na sreću, postoje promotivni kodovi koji mogu da smanje ovaj uslov tako da više ljudi ima priliku da ga ispuni na vreme. Zanimljivo je da se ovi bonus kodovi obično koriste nakon uplate depozita.

Promo kod daje korisnicima više vremena da iskoriste datu promociju - veoma retko

Postoje online kadionice čiji bonus kodovi imaju moć da produže trajanje date promocije. Svaka ponuda (bilo da je u pitanju kazino ili sport) je dostupna na određeno vreme. Većina dugoročnih nagrada dostupna je nekoliko nedelja, ali postoje brojni kratkoročni predlozi koji su aktivni nekoliko dana. Korisnici koji mogu da iskoriste takav promotivni kod imaće više vremena da se pozabave specifičnim uslovima ponude. Ono što je posebno u vezi sa ovim kodom je to što kladionice obično zahtevaju od svojih klijenata da ga primene pre nego što izvrše depozit.

Promo kod za povećanje maksimalnog dobitka ponude

Jedan od uslova sa kojima se korisnici često suočavaju nameće ograničenje maksimalnog iznosa novca koji mogu da osvoje dok koriste određenu nagradu. Iako bonus kod neće moći da ukloni ovo ograničenje, može povećati iznos, što znači da igrači mogu da osvoje više sve dok predviđaju svoje opklade.

Ostali tipovi bonusa i promocija

Ekspresna opklada dana

U osnovi, Ekspres dana je sportski bonus sa unapred odabranim skupom događaja sa uključenom zavišenom kvotom. Kako funkcioniše? Broj ekspresnih opklada koje kladionica prikupi u Ekspres opkladi dana je neograničen. Sve što igrač treba da uradi je da prihvati uslove i ulog će biti stavljen. Svaka promena od strane igrača pretvara opkladu u uobičajenu ekspresnu opkladu, koja ne podleže množiocu kvota. To je bonus koji predstavlja šansu i sreću kakva jeste: kladionica nudi, a igrač odlučuje da li je spreman da prihvati rizik ili ne.

Kombo pojačanje

Kombinovani bonus se koristi samo za ekspresne opklade. Ovaj bonus za sportsko klađenje daje igraču dodatne kvote koje obogaćuju potencijalne dobitke. Što više događaja na tiket to je veći procenat kvota koji se daje. Na primer: vaš potencijalni dobitak je 80000 RSD. Kladionica vam daje posebne kvote, što povećava potencijalnu sumu dobitka na 960000 RSD.

Različiti Turniri

Trenutno je to jedan od najnepoznatijih bonusa koji se nude u svetu sportskog klađenja. Za turnir je potreban nagradni fond od kladionice i njenih učesnika. Kako funkcioniše? Princip je sledeći: kladionica bira jedan sjajan događaj za koji je veća verovatnoća da će privući igrače. On nudi posebne uslove i kreira nagradni fond. Igrači počinju da se klade i novčana nagrada se deli među najboljim igračima prema kriterijumima koje postavlja operater (što više dobitaka to bolje ili što više opklada to bolje).

Naša mišljenja

Postoji veliko tržište za sportsko klađenje i svakim danom raste. Da bi zadržali i privukli nove igrače, kladionice koriste sve dostupne opcije. Ponude su često vredne toga, a dobijanje bonusa za sportsko klađenje je uvek uzbudljivo. Neophodno je imati na umu da su sportski bonusi zaista korisni i praktični alati za motivaciju igrača kako bi ih kladionice učinile još lojalnijima.
Najbolji bonusi dostupni u vašoj zemlji
Komentari
Veb lokacija «» krši zakonodavstvo Republike Srbije,
zbog toga je pristup ovoj veb lokaciji odbijen.
Bićete preusmereni na lokaciju
koji legalno radi u Srbiji.
Idi na sajt