Mančester Siti – Real Madrid / Tipovi / Liga Šampiona

21:00, 26 апр 2022
Pojedinačno: Predstoji
Liga Šampiona
21:00/26 апр
Mančester Siti - Real Madrid
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Bliži nam se polufinale Lige šampiona. Prvi spektakularni okršaj između Mančester sitija i Real Madrida. Po mom mišljenju, Siti je jedan od dva favorita za osvajanje trofeja, drugi je, naravno, Liverpul, koji celog proleća juri Siti u Engleskoj Premijer ligi.

Videli smo dva lica Real Madrida. Jedan je bio bez Karima Benzeme protiv Barselone, i bilo je tragično za bele. Nakon toga, međutim, Benzema je pokazao za šta je sposoban i nosi tim na leđima tokom cele sezone. Napadač je sam eliminisao Čelsi, iako je u revanšu čudo za londonske plave bilo sasvim blizu.

Po našem mišljenju, Mančester siti je druga klasa od Real Madrida, uprkos prisustvu Benzeme.

Tražili smo veću kvotu i zato predlažemo opciju u kojoj oba tima neće postići gol. Mislimo da na ovoj utakmici Real Madrid neće postići gol. Kvota u Maxbet kladionici je 1,98.

Istekli bonusi i promocije
"Dobro došao Care" - MaxBet bonus dobrodošlice
Prijavite se da biste dobili bonus
Kladionica MaxBet predlaže svojim novim kosrisnicima veliko iznenađenje. Naziv promocije je Dobro došao care i važi do 01.09.2022. godine. Da biste preuzeli bonus morate se registrirati i izvršiti verifikaciju naloga. Ako depozirate sredstva pre toga nećete dobiti ništa!
1698
Svi bonusi MaxBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari