Notingem Forest – Hadersfild / Tipovi / FA kup

20:30, 07 мар 2022
Martin Georgiev je deo stručnog tima Rejting Kladionica. Martin je dugogodišnji ljubitelj sporta i stručnjak za prognoze za vrhunska evropska fudbalska prvenstva, evropske klupske turnire, kao i košarku i američki fudbal. On daje svoje predviđanje za meč FA kupa između Notingem Foresta i Hadersfild Tauna.
Pojedinačno: Gubitna
FA kup
20:30/7 мар
Notingem Forest - Hadersfild
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Notingem Forest dočekuje Hadersfild Taun u zakasneloj utakmici 5. kola FA kupa. Pobednik ovog para ide na meč sa Liverpulom, pa je diskutabilno da li će neko uopšte želeti da pobedi.

Samo JEDAN od poslednjih 16 mečeva između ova dva tima je završen nerešenim rezultatom, što je impresivan uspeh. 6 od poslednjih 7 mečeva između dva tima u Notingemu je bilo sa manje od 3 gola.

Po mom mišljenju, s obzirom na gust raspored oba tima, nećemo videti golove i statistika sa malo golova će biti sačuvana. Kladim se na ukupno 0-2 pogodaka. Kvota u Mozzart kladionici je 1,81.

Istekli bonusi i promocije
Mozzart HET-TRIK bonus dobrodošlice do 200%
Prijavite se da biste dobili bonus
Mozzart je spremio za svoje novoregistrovane korisnike veoma dobar i atraktivan bonus dobrodošlice pod nazivom „Het-Trik“. Šta znači to? Ovo znači da bonus nije jednokratan a već paket bonusa koji novi korisnici mogu koristiti na svoja prva tri depozita. Sve što trebate uraditi je da se registrujete i napravite depozit. Dobra stvar je da i korisnici koji su ranije otvorili svoj nalog, a nisu uplatili nijedan depozit, mogu koristiti ovaj bonus!
2344
Svi bonusi Mozzartbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari