Oldham Athletic – Sutton United / Tipovi / Liga 2

20:45, 22 мар 2022
Pojedinačno: Predstoji
Liga 2
20:45/22 мар
Oldham Athletic - Sutton United
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Nema mnogo izbora za klađenje danas tako da predlžemo jedan meč engleske lige 2. Ovoga puta Oldham dočekuje Sutton u meču u kojem se domaćini bore za opstanak. Istina, biće im teško, pošto su pretposlednji na tabeli sa 31 bodom, i na 3 boda iz zone spasavanja. Teoretski, šanse za spas pred Oldhamom su prilično moguće, ali tim je naredio 4 uzastopna poraza i ukupno šest utakmica bez pobede.

Sutton je u seriji od 3 utakmice bez pobede, ali je na 9. mestu. Nemamo jasnu ideju kakve su ambicije tima, ali plasman pokazuje da su udaljeni samo 3 boda od zone plej-ofa. Da li Sutton ima potencijal da uđe u Top 6 – verovatno da.

Ipak, smo na mišljenju da je želja za opstankom višestruko veća od jurnjave za 6. mestom i učešćem u plej-ofu. Uveren sam da će Oldham, ako imaju čisto sportske tehničke kvalitete, zubima i kandžama pokušati da pobedi kako ne bi ispao iz ove divizije.

Predlažemo duplu šansu 1X i da bude od 2-4 gola na utakmici. MaxBet daje kvotu 2,60

Istekli bonusi i promocije
"Dobro došao Care" - MaxBet bonus dobrodošlice
Prijavite se da biste dobili bonus
Kladionica MaxBet predlaže svojim novim kosrisnicima veliko iznenađenje. Naziv promocije je Dobro došao care i važi do 01.09.2022. godine. Da biste preuzeli bonus morate se registrirati i izvršiti verifikaciju naloga. Ako depozirate sredstva pre toga nećete dobiti ništa!
1698
Svi bonusi MaxBet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari