Plymouth Argyle – Cheltenham Town / Tipovi / Liga 1

20:45, 22 мар 2022
Pojedinačno: Predstoji
Liga 1
20:45/22 мар
Plymouth Argyle - Cheltenham Town
Da li će ova opklada proći?
0 glasova
Prolazi 50%
Ne prolazi 50%
Prolazi
Ne prolazi
Ne slažete se sa stručnjakom?

Kao što znate, ove i sledeće nedelje je pauza zbog reprezentacija. Pa ćemo se postepeno, dok ne dođu mečevi reprezentacija, zadovoljiti sa nekoliko mečeva iz nižih divizija klupskih prvenstava.

Plimut je domaćin Čeltenhemu u utakmici Lige 1 Engleske. Kladionice favorizuju domaćine i nema drugog načina. Plimut je na 4. mestu sa 71 bodom i grčevito se bori čak i za drugo mesto – za direktnu promociju, iako će to po mom mišljenju biti gotovo nemoguće. Ali u svakom slučaju, mislim da će ekipa vrlo verovatno igrati u plej-ofu po završetku sezone.

Iako ima 5 uzastopnih pobeda u poslednjih 5 mečeva, ovde ću odigrati na golove. Mislim da će biti najmanje 2 gola i najviše 3. Čeltenhem nije za potcenjivanje. Tim ne igra ni za šta, ali je drugi po broju remija u diviziji (14) od 38 utakmica. Meridianbet daje kvotu 1.97 na multigolove.

Istekli bonusi i promocije
100% početni bonus do 5000 RSD od Meridianbet kladionice
Prijavite se da biste dobili bonus
Meridian je za svoje nove korisnike pripremio novi bonus dobrodošlice. Svako ko uradi registraciju preko sajta ili mobilne aplikacije počevši od 01.02.2022 godine dobiće 100% vrednosti na depozit do 5000 dinara. Svaki korisnik može učestvovati u samo jednoj promociji, tako da ako već imate neki neiskorišćeni bonus na nalogu, nećete moći iskoristiti i bonus na prvi depozit.
281
Svi bonusi Meridianbet
Pronašli ste grešku?Prijavite je
Komentari